Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 11:35)
Va rozyte dabar kur kas geriau man ziurisi mirksiukas.gif 

Aciu! 4u.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 11:35)
Dar sugrysiu prie peizazu fotografavimo.Is tikro manau,kad jais yra kur kas sunkiau nei su zmoniu fotografavimu.Tikrai ne lengva nufotografuoti taip,kad trauktu aki.Jei nori kazko ipatingesnio,tai jau kruva pinigu kainuoja,nes reikia skristi i kokia super duper grazia vieta,keltis anksti ryte,ar tai laukti vakaro,kad apsvietimas koks ipatingas butu.Nesakau,galima ir LT graziu pagaudyti,bet ir vel manau,kad turi buti kazkoks ipatingas akcentas kuris nuo taves visai nepriklauso,pvz.rukas,ar serksnasTikrai manau,kad su zmonem lengviau.Gali keisti pozas,aprenkti,nurengti,pasukti paguldyti.Gali pats reguliuoti visa procesa.O ka peizaze preguliuosi?Neisakysi miskui,kad imtu ir nusidazytu visom rudenio spalvom koki liepos menesi lotuliukas.gif

Sutinku 100% drinks_cheers.gif Peizazus ir miesto vaizdus tikrai sunku fotografuoti, is technines puses irgi - jau nekalbant apie nuotaika, emocija... Kita vertus, man butent sios fotografijos sritys yra idomios ir aktualios (ir dar makro, bet cia jau grynai savo malonumui). Mano pagrindine aistra (galima netgi sakyti, hobis) - keliones, ir vis labiau norisi geru nuotrauku. Tokiu, kad ne tik nieko apie fotografija nesuprantantys aikciotu "ak, kaip grazu" (nes grazios vietos nufotografuotos), bet kad ir nusimanantys nors kelias nuotraukas pagirtu. Svarbiausia gi, kad pati vis labiau matau, jog tos mano nuotraukos tik megejisko lygio, o norisi kazko daugiau. Tai teks kazkaip mokytis... ax.gif
Atsakyti
antra idomi, o ten zmogus?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 11:51)
Pora vasarinių foto, ką manot? smile.gif

Man pirmoji labai patinka. Antrojoj kazkaip noretusi, kad ir galva matytusi, ne tik rankos...

Ziuriu, savaitgali naujokes temoj karaliaujam... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 07 rugpjūčio 2011 - 11:57
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 07, 11:54)
antra idomi, o ten zmogus?

Taip biggrin.gif o į ką panašu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 11:55)
Man pirmoji labai patinka. Antrojoj kazkaip noretusi, kad ir galva matytusi, ne tik rankos...

Ziuriu, savaitgali naujokes temoj karaliaujam...  biggrin.gif

Nėra galvos, nunešė srovė biggrin.gif

Atsakyti
Jurzole,manau,kad tau lengviau,nes zinai ko nori ax.gif Kazkaip galvoju kai zinai kas patinka,tai ir metytis nereikia.Aisku,nesakau isbandysi save visose fotografavimo srityse,bet gal tik tam,kad suprastum,kad tarkim peizazai tau vistiek arciausiai dusios.Googlink jieskodama geriausiu peizazu fotografu,analizuok ju darbus,nuotrauku apdirbima.Paskui bandyk pati.O tavo atostogom ar nemaiso fotografavimas?Nu man tai kazkoks nervu gadinimas gaunasi.Negaliu ir megautis vaizdais ir fotografuoti vienu metu.O dar kai pasiziuri foto,kur nei 1/3 to grazumo ka maciau tenai,nesugebejau perteikti nuotraukoje,tai norisi ir fokika i siena trenkti ir trikoji sulauzyti doh.gif
Atsakyti
Lietaus sokis, cia gal netoli Ignalinos malune? Fainai... Atrodo kaip piesiniai...

Na nors su 5ND uzstrigau (bet panasu, kad ne as viena) tai ir as tada noreciau i sarasiuka ax.gif

Nikon D5100 su AF-S NIKKOR 18-105mm 1:3.5-5.6G ED
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 10:51)
Pora vasarinių foto, ką manot? smile.gif

Wau wub.gif .Papasakok kaip fotografavai?Kokie nustatymai,ka naudojai papildomai?Man zinok antra tokia mistine,tos rankos,be galvos,patinka labai.O kaip j/b atrodytu?kazkokdel galvoju kad geriau.Bet gal ir klystu blush2.gif
Atsakyti

Laba visoms bigsmile.gif

Lietaus sokis -> Man patinka antra ir patinka kad be galvos, gal čia iš neišmanymo, bet patraukė.

Myce -> labai gražūs lašiukai, taip ir nesugebėjau išsirinkti gražiausio iš tokios gausybės, reikia ir man pavaryti su jais bigsmile.gif Patiko raudonam fone ir su obuoliu ax.gif

maija -> patiko mergytė, žiūrinti pro langą mirksiukas.gif tokia emocija, verčia ilgiau žiūrėti į foto.

JEma -> Flickr'e pasisakiau po nuotraukom blush2.gif

Ale kaip aš Jums esu dėkinga už komentarus mano nevykusioms nuotraukoms, bandysiu su Jūsų pagalba tobulėti, be Jūsų - niekaip. Kiekvienas komentaras be galo svarbus, dedu viską galvon smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 07 rugpjūčio 2011 - 12:15
Beja merginos koki trikoji patartumete isigyti uz protinga kaina, nes duonos is fotografijos nevalgau tai ir kazkokio super profesionalaus manau nereikia :ax
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 07, 13:15)
JEma -> Flickr'e pasisakiau po nuotraukom  blush2.gif

Aciu 4u.gif Jau perziurejau... Smegenims vis darbo darbo...

Beja nebegaliu ikelt foto i Flickr tipo rase kad menesiui per daug vietos uzima ir pasiule pratrinti foto. Istryniau ND, bandziau ikelt kazka naujo, bet vistiek neleido. Tai tipo viskas jau cia???
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 07, 12:08)
Lietaus sokis, cia gal netoli Ignalinos malune? Fainai... Atrodo kaip piesiniai...

Aha, ten pat smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 07, 13:08)
Na nors su 5ND uzstrigau (bet panasu, kad ne as viena) tai ir as tada noreciau i sarasiuka  ax.gif

Aš irgi 5nd niekaip nepadarau doh.gif Dariau dariau, nesiekė, tai dabar galvoju reikia pertraukėlę padaryt, nes kuo daugiau bandai, susinervini ir išvis nebeišeina smile.gif
Atsakyti