QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 11:35)
Va rozyte dabar kur kas geriau man ziurisi
Aciu!
QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 11:35)
Dar sugrysiu prie peizazu fotografavimo.Is tikro manau,kad jais yra kur kas sunkiau nei su zmoniu fotografavimu.Tikrai ne lengva nufotografuoti taip,kad trauktu aki.Jei nori kazko ipatingesnio,tai jau kruva pinigu kainuoja,nes reikia skristi i kokia super duper grazia vieta,keltis anksti ryte,ar tai laukti vakaro,kad apsvietimas koks ipatingas butu.Nesakau,galima ir LT graziu pagaudyti,bet ir vel manau,kad turi buti kazkoks ipatingas akcentas kuris nuo taves visai nepriklauso,pvz.rukas,ar serksnasTikrai manau,kad su zmonem lengviau.Gali keisti pozas,aprenkti,nurengti,pasukti paguldyti.Gali pats reguliuoti visa procesa.O ka peizaze preguliuosi?Neisakysi miskui,kad imtu ir nusidazytu visom rudenio spalvom koki liepos menesi
Sutinku 100% Peizazus ir miesto vaizdus tikrai sunku fotografuoti, is technines puses irgi - jau nekalbant apie nuotaika, emocija... Kita vertus, man butent sios fotografijos sritys yra idomios ir aktualios (ir dar makro, bet cia jau grynai savo malonumui). Mano pagrindine aistra (galima netgi sakyti, hobis) - keliones, ir vis labiau norisi geru nuotrauku. Tokiu, kad ne tik nieko apie fotografija nesuprantantys aikciotu "ak, kaip grazu" (nes grazios vietos nufotografuotos), bet kad ir nusimanantys nors kelias nuotraukas pagirtu. Svarbiausia gi, kad pati vis labiau matau, jog tos mano nuotraukos tik megejisko lygio, o norisi kazko daugiau. Tai teks kazkaip mokytis...