QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 10:22)
Ne, vandeniu nepurskiau, nes Kelby dar nebuvau skaiciusi
Tai nuotraukai jau sesi metai. Pamenu, buvo ka tik nulije, ir man tokie grazus pasirode tie didziuliai skaidrus vandens lasai ant sode zydincios rozes, griebiau fotoaparata (Konica Minolta muiline
) ir nufotografavau, kaip mokejau... ir man vis dar grazu - matyt, tas atvejis, kai tik pats matai savo nuotraukos grozi, del su ja susijusiu prisiminimu...
Bet sutinku, kad reiketu paieskoti idomesnio kampo - meginsiu siandien, jei pavyks
pati turiu tokiu senu, mielu su pagerinta muiline darytu foto.Ir klaidas dabar matau,bet vistiek jas laikau ,nes man jos labai,labai patinka :wub:Va rozyte dabar kur kas geriau man ziurisi
Dar sugrysiu prie peizazu fotografavimo.Is tikro manau,kad jais yra kur kas sunkiau nei su zmoniu fotografavimu.Tikrai ne lengva nufotografuoti taip,kad trauktu aki.Jei nori kazko ipatingesnio,tai jau kruva pinigu kainuoja,nes reikia skristi i kokia super duper grazia vieta,keltis anksti ryte,ar tai laukti vakaro,kad apsvietimas koks ipatingas butu.Nesakau,galima ir LT graziu pagaudyti,bet ir vel manau,kad turi buti kazkoks ipatingas akcentas kuris nuo taves visai nepriklauso,pvz.rukas,ar serksnasTikrai manau,kad su zmonem lengviau.Gali keisti pozas,aprenkti,nurengti,pasukti paguldyti.Gali pats reguliuoti visa procesa.O ka peizaze preguliuosi?Neisakysi miskui,kad imtu ir nusidazytu visom rudenio spalvom koki liepos menesi