Oi, kaip laukiu rezultatų.
Ačiū visoms už pagyras lašiukams
Aha, čia indas raudonas Ko aš tik nepribandžiau....
QUOTE(3kitten @ 2011 08 07, 00:06)
Myce - grazus lasiukai O su kuo ta raudona fona padarei? Cia indas raudonas ar kas?
Aha, čia indas raudonas Ko aš tik nepribandžiau....
QUOTE(3kitten @ 2011 08 06, 22:06)
Sveikos
Atsivelku as su savo ND. Na bandziau bandziau ir rodausi kas normaliausiai gavosi, su pipete patikrinus irgi geriausias rezultatas ka pavyko isspaust. Vertinkit:
Atsivelku as su savo ND. Na bandziau bandziau ir rodausi kas normaliausiai gavosi, su pipete patikrinus irgi geriausias rezultatas ka pavyko isspaust. Vertinkit:
Sakyciau negerai. Paziurek- su lempute- balta, o rankinis nebe.
Kikirike, labai patiko naktine
Myce, lasiukai geri
Brumbrumai, lauksim rezultatu
QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 00:17)
O man patinka ir gelytes ir peizazai.Juk nebutinai visi turi zmones fotografuoti
Kaip balzamas mano sielai tavo zodziai As daugiausia fotografuoju kelionese - viska, uz ko akis uzkliuva, ypac visokias idomias (man) smulkmenas - o namie tai dazniausiai geles ir siaip gamta Bet taip isivaizduoju, kad portretinej fotografijoj yra daugiau galimybiu mokytis (ir apsvietimo, ir kompozicijos prasme)
Oi, tik dabar pamaciau, kad pagyrei mano peizaza - aciu
Geliu ir lasiuku tema - idedu sena, bet man labai miela foto Meginsiu siandien isgauti ka nors panasaus su naujuoju fotoaparatu, kai lietus baigsis.
O aš irgi pastebėjau, kad bent jau kolkas labiau mėgstu fotografuoti gamtą, gyvūnus, daiktus negu žmones
Ypač nemėgstu fotografuoti mieste svetimų žmonių, kažkodėl man neįdomu..
Na išimtys tai įdomūs dešrų, sūrių pardavėjai ar šiaip tokie, kurie labiau patraukia akį
Ypač nemėgstu fotografuoti mieste svetimų žmonių, kažkodėl man neįdomu..
Na išimtys tai įdomūs dešrų, sūrių pardavėjai ar šiaip tokie, kurie labiau patraukia akį
QUOTE(Rico @ 2011 08 07, 08:36)
Rico,kazkada minejai,kad spausdinaisi foto knyga ir likai patenkinta kokybe.Gal gali priminti kur?
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 09:12)
Bet taip isivaizduoju, kad portretinej fotografijoj yra daugiau galimybiu mokytis (ir apsvietimo, ir kompozicijos prasme)
Sutinku,kad portretine fotografija,visiskai kas kita,bet va su apsvietimu pazaisti gali ir gelytes befografuodama.Tarkim tavo sita rozyte,kokia eiline foto.Pamaciau,apipurskiau vandeniu ir nufotkinau.Pabandyk pajieskoti idomesniu kampu,tokiu kokiu nematom vos pazvelge i geles.Parsinesk namo ir su apsvietimu galesi pazaisti
Sveikos jei jau kalbat apie gamtą, tai labiausiai ir aš ją mėgstu fotografuot. keliu vieną antuko nuotrauką
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 07, 10:01)
vakar atfotkinau 7val.. nusikaliau juodai. prisiekiau nuo siol fotkint tik savo malonumui bet ziuriu, kad jau uzsimirsta stresas ir vel noriu.. tik ne taip ilgai
vestuves fotkinai? įdomu bus pažiūrėti
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 11:12)
Geliu ir lasiuku tema - idedu sena, bet man labai miela foto Meginsiu siandien isgauti ka nors panasaus su naujuoju fotoaparatu, kai lietus baigsis.
centruota, gražūs lašiukai,čiut čiut pritupus bučiau, ir keistas formatas - nei kvadratas nei 2x3
QUOTE(RKriste @ 2011 08 07, 11:40)
Sveikos jei jau kalbat apie gamtą, tai labiausiai ir aš ją mėgstu fotografuot. keliu vieną antuko nuotrauką
man tai rodo per tamsiai,čiut čiut šviesinčiau, ir kvadratas nelabai čia žiūrisi
Labukas,
Jema paziurejau tavo berods foto flickr, man ta bite faina ir gelyte patiko tokia vienisa, bet aki traukia. Portretukai ne itin, bet kaip pradziai manau visai neblogai.
Kas ten skundes kad 1 metus neissimiega, as jau beveik trys su puse metu nesu nakti visa ismiegojus ipranti zmogus
As megstu tiek portretukus fotkint tiek augaliukus ir visa kita, tai kol kas viskas idomu. Siaip patiko pora merginu pafotkint, kurios jau ir papozuoja ir ramiai pastovi, o ne bega ,lekia kaip vaikai.
Ar yra turinciu nikor 50 mm f1.8G AF-S? Kokia nuomone apie ji?
Jema paziurejau tavo berods foto flickr, man ta bite faina ir gelyte patiko tokia vienisa, bet aki traukia. Portretukai ne itin, bet kaip pradziai manau visai neblogai.
Kas ten skundes kad 1 metus neissimiega, as jau beveik trys su puse metu nesu nakti visa ismiegojus ipranti zmogus
As megstu tiek portretukus fotkint tiek augaliukus ir visa kita, tai kol kas viskas idomu. Siaip patiko pora merginu pafotkint, kurios jau ir papozuoja ir ramiai pastovi, o ne bega ,lekia kaip vaikai.
Ar yra turinciu nikor 50 mm f1.8G AF-S? Kokia nuomone apie ji?
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 11:42)
man tai rodo per tamsiai,čiut čiut šviesinčiau, ir kvadratas nelabai čia žiūrisi
teko kairę pusę kirpt, nes maišė tiltuko geležys o šiaip ji ir yra šviesesnė, tik patamsinau, matyt persisitengiau va kaip be jokių koregavimų
Nu be koregavimu man graziau ziuris ta antyte.
Vakar kankinaus, bandziau lasiukus daryt bet vyras nepasirase pametyt i stikline agurku dukryte niekaip nepataike, tai bandziau baltas baltame, nu ir ka nesigavo, arba geltonuoja arba pilkuoja arba isvis velniai zino kas gaunas, kokia 100 foto pavariau ir visas siukslinen
Vakar kankinaus, bandziau lasiukus daryt bet vyras nepasirase pametyt i stikline agurku dukryte niekaip nepataike, tai bandziau baltas baltame, nu ir ka nesigavo, arba geltonuoja arba pilkuoja arba isvis velniai zino kas gaunas, kokia 100 foto pavariau ir visas siukslinen
QUOTE(RKriste @ 2011 08 07, 11:49)
teko kairę pusę kirpt, nes maišė tiltuko geležys o šiaip ji ir yra šviesesnė, tik patamsinau, matyt persisitengiau va kaip be jokių koregavimų
spalvos gerai, tas geležis tikrai nieko gražaus... kai dabar kirpsi šią foto, kad neismatytų to geležinio, kirpk santykiu 2x3 ir dalkonuok kraštą jūros, tada gausis ne kvadratas, ir antis necentruota