JEma, man labai patinka "Ikyruole". Tokios grazios skaidrios spalvos, ir tie permatomi sparneliai taip puikiai matosi... megstu tokias nuotraukas
Myce lasiukai super! Ypac tie su obuoliu. Ir tokios svarios ryskios nuotraukos...
Kikirikes meno tai nei komentuoti nedristu... grazu labai
3kitten, man lyg rausvas tavo puodelis... Nors as dabar jau isvis nebematau baltu daiktu, visi man su atspalviais
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 06, 12:50)
Labas, jurzolenu zinok ta juros foto man patinka, sakyciau visai normaliai ta kompozicija mano akimis (nepatyrusiomis). Tik gal pabandyk nuimti ta kisancia zole sone. ir spalvu sviesumo, skaidrumo man truksta kazkodel.
Aciu
Zole ir man kliuva. O su spalvom tai kazi ar ka bepadarysi - tiesiog ryskumo truksta tolimesniam plane, man rodos
Bet idejau sia nuotrauka i keliones fotoalbuma, per visa puslapi, 20x30, siandien albuma parsinesiau, tai visai neblogai ta nuotrauka atrodo - na kaip snapshot albumui neblogai...
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 06, 12:50)
O del nd nu nezinau man kazkaip naturaliam apsvietime iskart gavos
Naturaliam ir man iskart gavosi, o su dirbtiniu kazkaip nelabai... vienos merginos uzskaito, kitos ne, o as kadangi perfekcioniste/mazochiste, tai klausau tu, kurios sako, kad negerai
Ryt vakare vel ketinu imtis sitos mission impossible...
QUOTE(fox. @ 2011 08 06, 23:19)
Bet pati matai,kad sudrebintos foto?
Tai aisku, kad matau - ryte paziurejau, viskas kaip ant delno
Vakar vakare buvau tiek susikoncentravus i WB, kad jau nieko kito turbut nebemaciau...
Bet va nesuprantu - specialiai fotografavau su trikoju, nes tamsoka buvo, tai kodel sudrebintos gavosi? Negi mygtuka paspausdama tiek daug vibracijos sukeliau? Ar dar kazkoks faktorius yra, apie kuri as nieko nezinau?