Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 00:19)
Man labai,labai,grazus portretukas 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
dėkui merginos blush2.gif

JEma - visi nuo kažko pradėjom, aš irgi sėdėjau ir dariau tuos pačius namų darbus, sėdėjau ir sėdžiu išvarvėjusiomis akimis prie kompo ir prie foto ir prie info, o ir pati daug ko dar nežinau ir nemoku - visada yra ko mokytis 4u.gif Svarbiausia kiek turi to užsispyrimo ir noro - ir viską gali pasiekti 4u.gif

maija - gražus portretukas, labai graži mergytė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 06 rugpjūčio 2011 - 23:25
QUOTE(3kitten @ 2011 08 06, 22:06)
Sveikos  4u.gif

Kaip ir ne balta.Bet as savo monitorium nepasitikiu.Kai puodelis tokiu kampus fotografuotas,tai seseliai gal klaidina g.gif Paziuresim ka kitos pasakys ax.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 06, 22:12)

Netersiu cia eterio, bet i Flickr ikeliau savo keleta nuotraukyciu ivairiomis tematikomis.

Gali ir eteri patersti,normalios tos nuotraukytes.Yra klaidu,bet jos grynai is nezinojimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 00:24)
JEma -  visi nuo kažko pradėjom, aš irgi sėdėjau ir dariau tuos pačius namų darbus, sėdėjau ir sėdžiu išvarvėjusiomis akimis prie kompo ir prie foto ir prie info, o ir pati daug ko dar nežinau ir nemoku - visada yra ko mokytis  4u.gif Svarbiausia kiek turi to užsispyrimo ir noro - ir viską gali pasiekti  4u.gif

Vava viskas su laiku... Aisku be laiko reikia ir patarimu ir noro ir viso kito... Na dar ir kad vyras is namu su visu fotiku neisvarytu... biggrin.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 00:31)
Gali ir eteri patersti,normalios tos nuotraukytes.Yra klaidu,bet jos grynai is nezinojimo. mirksiukas.gif

Vava uztat ir noriu, kad visas tas klaidas reztume garsiai ir tiesiai sviesiai rolleyes.gif Nebijau kritikos, neisizeidziu. Tik raudonuoju tokiomis akimirkomis, bet kadangi cia viskas virtualiai tai ir raudonuot negeda lotuliukas.gif

Beja labai aciu visoms pasisakiusioms ir dar pasisakysiancioms!
Atsakyti
JEma, man labai patinka "Ikyruole". Tokios grazios skaidrios spalvos, ir tie permatomi sparneliai taip puikiai matosi... megstu tokias nuotraukas bigsmile.gif

Myce lasiukai super! Ypac tie su obuoliu. Ir tokios svarios ryskios nuotraukos...

Kikirikes meno tai nei komentuoti nedristu... grazu labai wub.gif

3kitten, man lyg rausvas tavo puodelis... Nors as dabar jau isvis nebematau baltu daiktu, visi man su atspalviais biggrin.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 06, 12:50)
Labas, jurzolenu zinok ta juros foto man patinka, sakyciau visai normaliai ta kompozicija mano akimis (nepatyrusiomis). Tik gal pabandyk nuimti ta kisancia zole sone. ir spalvu sviesumo, skaidrumo man truksta kazkodel.

Aciu 4u.gif Zole ir man kliuva. O su spalvom tai kazi ar ka bepadarysi - tiesiog ryskumo truksta tolimesniam plane, man rodos unsure.gif Bet idejau sia nuotrauka i keliones fotoalbuma, per visa puslapi, 20x30, siandien albuma parsinesiau, tai visai neblogai ta nuotrauka atrodo - na kaip snapshot albumui neblogai... blush2.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 06, 12:50)
O del nd nu nezinau man kazkaip naturaliam apsvietime iskart gavos

Naturaliam ir man iskart gavosi, o su dirbtiniu kazkaip nelabai... vienos merginos uzskaito, kitos ne, o as kadangi perfekcioniste/mazochiste, tai klausau tu, kurios sako, kad negerai biggrin.gif Ryt vakare vel ketinu imtis sitos mission impossible... ax.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 06, 23:19)
Bet pati matai,kad sudrebintos foto? mirksiukas.gif

Tai aisku, kad matau - ryte paziurejau, viskas kaip ant delno doh.gif Vakar vakare buvau tiek susikoncentravus i WB, kad jau nieko kito turbut nebemaciau... rolleyes.gif

Bet va nesuprantu - specialiai fotografavau su trikoju, nes tamsoka buvo, tai kodel sudrebintos gavosi? Negi mygtuka paspausdama tiek daug vibracijos sukeliau? Ar dar kazkoks faktorius yra, apie kuri as nieko nezinau? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 06 rugpjūčio 2011 - 23:41
Ir man reiks sugrizti prie 5ND... Ech...

NU ka gal reiktu nors trumpam atsisveikinti su fotografija ir eiti pailseti... Vyro si savaitgali nera, mazyle keliasi naktimis kas 2 val o as vistiek sugebu iki 1val sedeti prie nuotrauku ir forume doh.gif Nenuostabu, kad akys isvarvejusios cool.gif Labos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 07, 00:35)
Vava viskas su laiku... Aisku be laiko reikia ir patarimu ir noro ir viso kito... Na dar ir kad vyras is namu su visu fotiku neisvarytu...  biggrin.gif

neišvarys, na paburėbti gali, bet tikrai neišvarys lotuliukas.gif
maniškis pradžioje dar man aiškino kaip fotkinti, bet dabar jau tyli lotuliukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 00:40)

Kikirikes meno tai nei komentuoti nedristu... grazu labai  wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 00:24)

maija - gražus portretukas, labai graži mergytė  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 06, 23:04)
Atnesu jums viena nuotraukyte is siandienos gaudymu smile.gif

Grazi nuotrauka... ir modeliukas labai mielas wub.gif

Jus cia, ziuriu, daug kas portretine fotografija uzsiimat... o as va tik gelytes ir peizazus fotografuoju... Jei tureciau modeli "po ranka", visai idomu butu portretus pabandyti - bet neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 06, 22:40)

Bet va nesuprantu - specialiai fotografavau su trikoju, nes tamsoka buvo, tai kodel sudrebintos gavosi? Negi mygtuka paspausdama tiek daug vibracijos sukeliau? Ar dar kazkoks faktorius yra, apie kuri as nieko nezinau?  unsure.gif

Deja gali.Bandyk ant taimerio statyti arba jei turi, nuotoli pulteli mirksiukas.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 06, 22:44)

NU ka gal reiktu nors trumpam atsisveikinti su fotografija ir eiti pailseti... Vyro si savaitgali nera, mazyle keliasi naktimis kas 2 val o as vistiek sugebu iki 1val sedeti prie nuotrauku ir forume  doh.gif Nenuostabu, kad akys isvarvejusios  cool.gif  Labos visoms  4u.gif

kaip as tave suprantu console.gif Pati taip 9 menesius gyvenau...pagalvojau,kad jau pusantru metu nesu visa nakti ismiegojus..... verysad.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 06, 22:58)

Jus cia, ziuriu, daug kas portretine fotografija uzsiimat... o as va tik gelytes ir peizazus fotografuoju... Jei tureciau modeli "po ranka", visai idomu butu portretus pabandyti - bet neturiu  ax.gif

O man patinka ir gelytes ir peizazai.Juk nebutinai visi turi zmones fotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 00:58)
Grazi nuotrauka... ir modeliukas labai mielas wub.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
vakar atfotkinau 7val.. nusikaliau juodai. prisiekiau nuo siol fotkint tik savo malonumui biggrin.gif bet ziuriu, kad jau uzsimirsta stresas ir vel noriu.. tik ne taip ilgai
Atsakyti