QUOTE(chimera @ 2011 08 02, 16:11)
Kad įlindau jau į savo žolių foto, tai atnešu parodyt
2 foto, geltonos visai smagiai ziurisi, nors kaip ir nieko per daug sudinancio, bet grazhu, ryshku.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 09:06)
o man gražu graži nepasidažiusi moteris
aplamai, jau bloga nuo to dirbtinumo, nenatūralumo, iki nušiūrimo pridažytų plaukų, suskersavusių priklyjuotų blakstienų, nedatvarkytų gelinių nagų, nuo soliariumo manijos oranžinės odos jei oda graži, blakstienos, antakiai iš prigimties tamsūs, kodėl gi ne? man asmeniškai labai gražu.. ir daug tokių moterų pastebiu, ir žaviuosi aš jų tokiu natūralumu..
man irgi grazhu nepasidazhius tvarkinga moteris. pati vasara ishvis nenaudoju jokios kosmetikos apart akiu tuso, bet progom
nors siaip man patinka pasidazyt, ir tamsiai, ir naturaliai - visaip. bet nesu is tu, kuri pasidazo net einant i parduotuve. nors - pritariu, kad fotosesijai vistiek reiketu minimaliai pasigrazhint.
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 03, 00:05)
gal kam atrodys keistai, bet man patinka grožis, ir namuose ir žmoėse ir daiktuose...
dėkui ir tau,ir labai smagu vakara turėjau. dabar lauksiu rezultatų ))
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 17:36)
Ir iš vis man negražu nepasidažiusios moterys Neskanu. Ne pacukės, kurias jaunystė puošia, bet moterys, tarkim virš 30 ir vaikšto baltom blakstienom, nepešiotais antakiais ir blizgančia kakta. Fe, neskanu. Man tokios primena piktas troleibuso vairuotojas.
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 18:20)
Vieną kartą dalyvavau profesionalioje fs (cosmo žurnale), tai ką tu-tinkamai parinktas makiažas ir co, tai mama nusipirkus žurnalą (greičiau nei aš) pareiškė, kad šiame numeryje manęs nėra
geras
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:56)
prisižiūrėjau VV fotkių, dar pavarčiau, dar čia pakalbėjote tai š... aš fotkinu... nu rimtai... jetau, kiek man augti reikia
nu jau. radai su kuom lygintis. kada pradejai fotkint, m..?
kai kurios tavo lygio metais nepasiekia, tad buk objektyvi
QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 19:09)
O tai kas čia tau negerai? Kad truputį tamsiau nei VV nuotraukose, kad nenudailinta kaip lėlytė? Manau tokių fotkių, kokias tu darai, VV tikrai nepadarytų.
Kodėl jūs norit būti kaip kažkas tai kitas? Gal geriau pasižiūrėti, pamąstyti ir kažką savo padaryti?
as tai ishvis nesuprantu apie ka jus su ta VV. na maciau keleta foto, nesekiu, pripazinstu, bet man tokios, na, grazios, bet gan eilines foto. gal kazhka maishau
nu bet ideta foto tos a le negrazios mergaites kristes, manes toli grazhu nesuzavejo. o gal patinka kitokia fotografija. nzn.
QUOTE(frederica @ 2011 08 03, 12:13)
! IM IN!
QUOTE(kristukass @ 2011 08 03, 19:44)
O ,Maggie, nustebinai ne tik save bet ir mane. Jau is ko ko , taciau is taves tokio teigiamo ivertinimo nesitikejau sulaukti.
oho. o kodel
as juk ne ragana be to ir mano ivertinimai nera itin laukiami ir "gerbiami"
QUOTE(pandre @ 2011 08 03, 20:40)
O kas tas yra C41? Eik tu sau, esu zalia siuose reikaluose, tai nic nieko nesuvokiu....ale, pirmuju juosteliu tikrai pati neryskinsiu..o kaina ryskinimo skyriasi siu juosteliu? Ir koki skirtuma duoda tas C41 ryskinimas nuo paprasto?
O tai kazin kokios butu idealiausiai zenitui ir pradziamokslei uz jo vairo? Fujifilm kokia..gi ten ir gold ir siaip visokiu super truper yra....noreciau kad nenumelynuotu, nes zinant, kad nemokesiu visko nusistatyneti su tais juostinuku parametrais, tia norisi bent kad kiek i tema....kiek siltesniu spalvyciu....
nu pasisakykit kas daugiau siuo klausimu, prasau
c41 kaip suprantu paprastos, siauros, 35mm juostos (visada yra parasyta ant juostos dezutes) - ju nebus problemu ishryshkint labuose.
pati pradejau su zenitu, tai mano pirmoji juosta buvo kodak (dar tecio uzsilikusi zenito viduje, tad ko gero expire'inusi), antroji juosta buvo fuji. dar nezinau kuri man patinka, nes po truputi bandausi ivairias. dabar ideta Tudor color. Imu dazniausiai 100-200 iso, nes fotografuoju lauke (na kolkas pagrinde lauke, kad butu lengviau susigaudyt nustatymuose, su patalpom veliau, kai perprasiu juostinukus savo).
siaip as labai bijojau, kad man nieko nesigaus, pasakiau sau, kad jei bent jau vienas kadras gausis ir man patiks, bandysiu toliau. na kolkas bandau jau toliau. tad esu tikra, kad ir tau pavyks. nieko per daug sudetingo, tik jei tikiesi labai tokiu wow juostiniu su dushia kalbanciu kadru - gali kiek nusivilti, as labai vargstu su manual focus, jau svajoju apie AF juostinuka, toki kaip pas Akasha
ypac nusivyli kai lauki ishryshkintu juostu, tada skenuoji ir matai, kad nekas, o atrode, kad ir ilgokai fokusavai, kad kompozicija gera, kad viskas ok..
p.s. kiek zinau - siltesnius atspalvius duoda kodak, naturalesnius fuji. dar berods kodak portra yra (cia ta profesionalesne), naturalesniu atspalviu ir kontrastingesniu. nu anyways, pati dar nieko nezinau, still learning. labiausiai nusivyliau skenavimu, pirma juosta Akasha nuskenavo, tai gavosi grazhu, antra nuejau pas mama i darba, pasirodo skaneris irgi siauras juostas skenuoja, na ir ka, tragedija, negaliu ziuret i nuotraukas, kazhkokios vietomis ishdegusios, spalvos blankios, be fokuso (nu cia jau mano beda), ar cia as nusigrybavau ar skaneris? nejaugi pirmoji man gyvenime juosta buvo verta demesio ir buvo geru kadru, o jau antroji/trecioji kai lyg ir perpratau siek tiek sistema - nepavyko? kame cia kampas? gal kas patars? skaneris toks --> HP Scanjet 63110. Ir siaip ar pigesni skaneriai gali pvz ziauriai skirtis nuskenuotu vienu ir tuo paciu kadru? kaip labai? nes dabar taip iseina, kad gali buti superine nuotrauka, bet jei nuskenuoji su kazkokiu keistu skaneriu, ji baisi. ar negali taip stipriai kisrtis jie?