Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 08 03, 21:26)
Seniai ką berodžiau... Tai rodausi- filmuką krikštynų

Vėjūnės krikštas

Laaaabai! wub.gif

Papildyta:
Sėdėjau gerą valandą prie kelių savo žolynų foto. Dariau, dariau ir nu, atrodo, kad nemoku draugauti su spalvom. Mieliau versčiau jb... unsure.gif
Keliu vieną kritikai. Žinau, kad dangus padegė, kol kas su PS nemoku padaryti, kad to nebūtų. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 03 rugpjūčio 2011 - 21:01
QUOTE(Ka @ 2011 08 03, 22:00)
Laaaabai!  wub.gif

Papildyta:
Sėdėjau gerą valandą prie kelių savo žolynų foto. Dariau, dariau ir nu, atrodo, kad nemoku draugauti su spalvom. Mieliau versčiau jb...  unsure.gif
Keliu vieną kritikai. Žinau, kad dangus padegė, kol kas su PS nemoku padaryti, kad to nebūtų.  doh.gif

man tai patinka spalvos ax.gif
Atsakyti
Dar siek tiek pazaidziau su orchidejom... ar dabar geriau? ax.gif

user posted image

user posted image

Ir va del sitos neapsisprendziu - ar ta roze antram plane neblasko demesio? unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 22:10)
Dar siek tiek pazaidziau su orchidejom... ar dabar geriau?  ax.gif

iš visų pirmoji geriausia, trečioji tikrai ta rožė trukdo ax.gif
Atsakyti
Nežinau kur ieškot, bet gal galėtų kas parekomenduot fotografą (gali būti ir pradedantysis) Telšių apskrity pafotografuot labai kuklias krikštynas Rugsėjo 3d. laukiu pasiūlymų į AŽ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 03, 22:09)
man tai patinka spalvos  ax.gif

Tikrai? bigsmile.gif Jetau, kaip gera girdėti. Jau man nuotaiką buvo sugadinę tie visi stumdymai spalvų.. doh.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 22:10)
Dar siek tiek pazaidziau su orchidejom... ar dabar geriau?  ax.gif

Pirmoji man labiausiai. ax.gif Tik trūksta paties apatinio žiedo dešinėje.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 03, 22:21)
Tikrai?  bigsmile.gif  Jetau, kaip gera girdėti. Jau man nuotaiką buvo sugadinę tie visi stumdymai spalvų..  doh.gif

uoj žinau kaip būna, aš dabar irgi padariau foto ir mastau, kad viską reiks perdaryti biggrin.gif
Atsakyti
prisiskaiciau, prisiziurejau, prisibandziau. ka manot rolleyes.gif ?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

turbut paskutine normaliausia ax.gif ?
Atsakyti
Man patinka pirmoji. Dėl spalvų, dėl gaivumo ir lašo noro atsiplėšti. bigsmile.gif
Atsakyti
jlclove man pirma patinka, o kas ten antroj do kleckas geltonas? ka ten lasinai ,kad atrodo kaip nupiestas flomiku? paskutine melynuoja labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 03 rugpjūčio 2011 - 21:51
QUOTE(jlclove @ 2011 08 03, 21:37)
prisiskaiciau, prisiziurejau, prisibandziau. ka manot rolleyes.gif ?

Man pirmoji labai patinka bigsmile.gif Tikrai, kaip Ka pastebejo, tas laselis lyg bando atsiplesti - labai dinamiska nuotrauka. Antra butu idomi, bet tas baltas ratas vidury kliuva. O paskutine man kaip tik nelabai... net i lasa nepanasu...
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 08 03, 21:21)
Pirmoji man labiausiai.  ax.gif  Tik trūksta paties apatinio žiedo dešinėje.

Ten dar du ziedai apacioje... gal per daug apkarpiau, nes man nepatiko fonas desineje puseje, atrode lyg per daug margas, o ir tas trecias ziedas jau ne fokuse. Pabandziau kitaip - ar geriau?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 03 rugpjūčio 2011 - 22:05
QUOTE(chimera @ 2011 08 02, 16:11)
Kad įlindau jau į savo žolių foto, tai atnešu parodyt

2 foto, geltonos visai smagiai ziurisi, nors kaip ir nieko per daug sudinancio, bet grazhu, ryshku.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 09:06)
o man gražu graži nepasidažiusi moteris  rolleyes.gif  aplamai, jau bloga nuo to dirbtinumo, nenatūralumo, iki nušiūrimo pridažytų plaukų, suskersavusių priklyjuotų blakstienų, nedatvarkytų gelinių nagų, nuo soliariumo manijos oranžinės odos  jei oda graži, blakstienos, antakiai iš prigimties tamsūs, kodėl gi ne? man asmeniškai labai gražu.. ir daug tokių moterų pastebiu, ir žaviuosi aš jų tokiu natūralumu..

man irgi grazhu nepasidazhius tvarkinga moteris. pati vasara ishvis nenaudoju jokios kosmetikos apart akiu tuso, bet progom smile.gif nors siaip man patinka pasidazyt, ir tamsiai, ir naturaliai - visaip. bet nesu is tu, kuri pasidazo net einant i parduotuve. nors - pritariu, kad fotosesijai vistiek reiketu minimaliai pasigrazhint.
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 03, 00:05)
gal kam atrodys keistai, bet man patinka grožis, ir namuose ir žmoėse ir daiktuose...
dėkui ir tau,ir labai smagu vakara turėjau.  dabar lauksiu rezultatų ))

drinks_cheers.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 17:36)
Ir iš vis man negražu nepasidažiusios moterys Neskanu. Ne pacukės, kurias jaunystė puošia, bet moterys, tarkim virš 30 ir vaikšto baltom blakstienom, nepešiotais antakiais ir blizgančia kakta. Fe, neskanu. Man tokios primena piktas troleibuso vairuotojas.

fool.gif hihihi.gif
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 18:20)
Vieną kartą dalyvavau profesionalioje fs (cosmo žurnale), tai ką tu-tinkamai parinktas makiažas ir co, tai mama nusipirkus žurnalą (greičiau nei aš) pareiškė, kad šiame numeryje manęs nėra

geras lotuliukas.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:56)
prisižiūrėjau VV fotkių, dar pavarčiau, dar čia pakalbėjote tai š... aš fotkinu... nu rimtai... jetau, kiek man augti reikia

nu jau. radai su kuom lygintis. kada pradejai fotkint, m..? tongue.gif kai kurios tavo lygio metais nepasiekia, tad buk objektyvi mirksiukas.gif
QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 19:09)
O tai kas čia tau negerai? Kad truputį tamsiau nei VV nuotraukose, kad nenudailinta kaip lėlytė? Manau tokių fotkių, kokias tu darai, VV tikrai nepadarytų. mirksiukas.gif Kodėl jūs norit būti kaip kažkas tai kitas? Gal geriau pasižiūrėti, pamąstyti ir kažką savo padaryti?

drinks_cheers.gif as tai ishvis nesuprantu apie ka jus su ta VV. na maciau keleta foto, nesekiu, pripazinstu, bet man tokios, na, grazios, bet gan eilines foto. gal kazhka maishau g.gif nu bet ideta foto tos a le negrazios mergaites kristes, manes toli grazhu nesuzavejo. o gal patinka kitokia fotografija. nzn.

QUOTE(frederica @ 2011 08 03, 12:13)
Mergos, darom mytą? A?

! IM IN! thumbup.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 08 03, 19:44)
O ,Maggie, nustebinai ne tik save bet ir mane. Jau is ko ko , taciau is taves tokio teigiamo ivertinimo nesitikejau sulaukti.

oho. o kodel blush2.gif as juk ne ragana be to ir mano ivertinimai nera itin laukiami ir "gerbiami" lotuliukas.gif
QUOTE(pandre @ 2011 08 03, 20:40)
O kas tas yra C41? Eik tu sau, esu zalia siuose reikaluose, tai nic nieko nesuvokiu....ale, pirmuju juosteliu tikrai pati neryskinsiu..o kaina ryskinimo skyriasi siu juosteliu? Ir koki skirtuma duoda tas C41 ryskinimas nuo paprasto?

O tai kazin kokios butu idealiausiai zenitui ir pradziamokslei uz jo vairo? Fujifilm kokia..gi ten ir gold ir siaip visokiu super truper yra....noreciau kad nenumelynuotu, nes zinant, kad nemokesiu visko nusistatyneti su tais juostinuku parametrais, tia norisi bent kad kiek i tema....kiek siltesniu spalvyciu....
nu pasisakykit kas daugiau siuo klausimu, prasau

c41 kaip suprantu paprastos, siauros, 35mm juostos (visada yra parasyta ant juostos dezutes) - ju nebus problemu ishryshkint labuose.
pati pradejau su zenitu, tai mano pirmoji juosta buvo kodak (dar tecio uzsilikusi zenito viduje, tad ko gero expire'inusi), antroji juosta buvo fuji. dar nezinau kuri man patinka, nes po truputi bandausi ivairias. dabar ideta Tudor color. Imu dazniausiai 100-200 iso, nes fotografuoju lauke (na kolkas pagrinde lauke, kad butu lengviau susigaudyt nustatymuose, su patalpom veliau, kai perprasiu juostinukus savo).
siaip as labai bijojau, kad man nieko nesigaus, pasakiau sau, kad jei bent jau vienas kadras gausis ir man patiks, bandysiu toliau. na kolkas bandau jau toliau. tad esu tikra, kad ir tau pavyks. nieko per daug sudetingo, tik jei tikiesi labai tokiu wow juostiniu su dushia kalbanciu kadru - gali kiek nusivilti, as labai vargstu su manual focus, jau svajoju apie AF juostinuka, toki kaip pas Akasha lotuliukas.gif ypac nusivyli kai lauki ishryshkintu juostu, tada skenuoji ir matai, kad nekas, o atrode, kad ir ilgokai fokusavai, kad kompozicija gera, kad viskas ok..

p.s. kiek zinau - siltesnius atspalvius duoda kodak, naturalesnius fuji. dar berods kodak portra yra (cia ta profesionalesne), naturalesniu atspalviu ir kontrastingesniu. nu anyways, pati dar nieko nezinau, still learning. labiausiai nusivyliau skenavimu, pirma juosta Akasha nuskenavo, tai gavosi grazhu, antra nuejau pas mama i darba, pasirodo skaneris irgi siauras juostas skenuoja, na ir ka, tragedija, negaliu ziuret i nuotraukas, kazhkokios vietomis ishdegusios, spalvos blankios, be fokuso (nu cia jau mano beda), ar cia as nusigrybavau ar skaneris? nejaugi pirmoji man gyvenime juosta buvo verta demesio ir buvo geru kadru, o jau antroji/trecioji kai lyg ir perpratau siek tiek sistema - nepavyko? kame cia kampas? gal kas patars? skaneris toks --> HP Scanjet 63110. Ir siaip ar pigesni skaneriai gali pvz ziauriai skirtis nuskenuotu vienu ir tuo paciu kadru? kaip labai? nes dabar taip iseina, kad gali buti superine nuotrauka, bet jei nuskenuoji su kazkokiu keistu skaneriu, ji baisi. ar negali taip stipriai kisrtis jie?
Atsakyti