Kikirike -> "naktinė..."
wow, super
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 18:33)
Na wa, su tuo action'u, kurį įdėjo svajonė mūsų
Iš visų, man tik paskutinė patraukė žvilgsnį. Bet tos raukšlės man nepatinka. Šį audinį galėjai ištiesti, ant jo dėti mažylį, o už nugaros lygaus ir ramaus fono būtų pakakę. Tikrai geriau atrodytų, nors būtų gal kiek panašu į studijinį foną. Tačiau dabar per raukšles nematyti vaiko rankyčių. Trūksta man jų. O gal yra nuotrauka, kur mažylis kokią audinio raukšlę sugriebęs rankyte?
Apie kitas.. Pirmoji iš pradžių susirodė kaip lėlės nuotrauka. Kad ji įmesta į lagaminą ir tiesiog taip nufotografuota, plius action'as uždėtas. Na, tas pats su vaiku, įdėtas į lagaminą ir tiek. Nesižiūri man visai, nei pirma, nei antra. Suprantu, kad gal tau patiko ta idėja su lagaminu, kažkur matei ir bandei pakartoti. Bet mano akimis - nepavyko. Lagaminas, kelnytės, kojinės - viskas mirgu margu. Pirmojoje matosi ant lagamino dėmelių, įplėšimas. Antrojoje taip pat matosi nešvarumų. O ir fonas man a-a.. Dar dešinėje nesuprasi koks daiktas, pačiame krašte. Labai daug nesužiūrėta. Bet nieko, pirmas blynas prisvilęs, bus paskata pasitaisyti. Smarkiai aš čia. Iš viso, kuomet pamačiau tik įdėta, galvojau patylėsiu, nieko nesakysiu. Bet jaučiu, kad reikia kažką pasakyti. Tikiuosi mano išsakytos mintys bus tik geras spyris judėti pirmyn tik geriau ir geriau.
----
Kikirike...
QUOTE(Ka @ 2011 08 06, 21:38)
Tai žinoma, labai dėkui, bandysim kitą sykį pasitaisyti, labai vertinu kiekvieną pasakytą žodį gėda man buvo dėti, nes jūsų nuotraukos tokios meniškos, o čia tiek nesužiūrėta, kaip jau kad minėjai... tokios elentarios ir buitinės nuotraukos... vaj vaj... Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis...
už tai ir vertinu visas pastabas, renkuosi į galvą. Kas kitas paprotins mane, jei ne čia...
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 21:42)
Žinau, kad būna nedrąsu dėti pirmuosius kadrus. Bet reikia. Kitaip niekaip nejudėsi į priekį, nebent per stebuklą.
QUOTE(Ka @ 2011 08 06, 21:43)
Žinau, kad būna nedrąsu dėti pirmuosius kadrus. Bet reikia. Kitaip niekaip nejudėsi į priekį, nebent per stebuklą.
per stebuklą? Be šansų už tai ir išsidrąsinau įdėti, laukiau blogų žodžių, kad man pasakytų, kad žinočiau, kas ne taip...
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 05, 16:35)
Aš vis gėlinėju
Pačiai kliūna apačioje dešiniam kampe galiukas ružavų gėlės lapelių,
Pačiai kliūna apačioje dešiniam kampe galiukas ružavų gėlės lapelių,
Man patiko, ir kampas visai nekliūna.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 06, 21:34)
naktinė...
Šaunuolė, Kiki. Visada laukiu tavo eksperimentų. Įneši čia šviežio vėjo
Kikirike
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 14:13)
Zirzė -> kažkaip nesuprantu to koliažo, gal dar nepribrendau...gal labiau žiūrėtųsi, jei sukeisti nuotrauką paskutinę su vidurine?
kazkaip ir maniau, kad liksiu nesuprasta cia dariau kaipo panoramine foto is triju skirtingu fotkiu, daryti skirtinais objektyvais nu zodz,prasoviau vel
o keisti bandziau visaip,tie medziai negraziai ziurisi, nenusieina
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 18:33)
man nemaiso padege petukai, bet kliuvo audinys,kudikiui noretusi kazko minkstesnio ir paprastesnio
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 06, 21:34)
jau Flircke pastebejau sita, nu labai man patiko, liuksine
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 08 06, 22:15)
Šaunuolė, Kiki. Visada laukiu tavo eksperimentų. Įneši čia šviežio vėjo
QUOTE(Alabama @ 2011 08 06, 22:15)
Kikirike
dėkui merginos labai džiaugiuosi,kad patinka
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 06, 22:20)
dėkui
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 19:33)
Na wa, su tuo action'u, kurį įdėjo svajonė mūsų
pirmoje atrodo, kad guli ne vaikas, o lele, labai dirbtina oda..
labiausiai antroji patiko
kikirikes naktine