Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kikirike -> "naktinė..."

wow, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 06 rugpjūčio 2011 - 20:38
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 18:33)
Na wa, su tuo action'u, kurį įdėjo svajonė mūsų  blush2.gif

Iš visų, man tik paskutinė patraukė žvilgsnį. rolleyes.gif Bet tos raukšlės man nepatinka. Šį audinį galėjai ištiesti, ant jo dėti mažylį, o už nugaros lygaus ir ramaus fono būtų pakakę. Tikrai geriau atrodytų, nors būtų gal kiek panašu į studijinį foną. Tačiau dabar per raukšles nematyti vaiko rankyčių. Trūksta man jų. O gal yra nuotrauka, kur mažylis kokią audinio raukšlę sugriebęs rankyte? ax.gif
Apie kitas.. Pirmoji iš pradžių susirodė kaip lėlės nuotrauka. Kad ji įmesta į lagaminą ir tiesiog taip nufotografuota, plius action'as uždėtas. Na, tas pats su vaiku, įdėtas į lagaminą ir tiek. Nesižiūri man visai, nei pirma, nei antra. Suprantu, kad gal tau patiko ta idėja su lagaminu, kažkur matei ir bandei pakartoti. Bet mano akimis - nepavyko. Lagaminas, kelnytės, kojinės - viskas mirgu margu. Pirmojoje matosi ant lagamino dėmelių, įplėšimas. Antrojoje taip pat matosi nešvarumų. O ir fonas man a-a.. schmoll.gif Dar dešinėje nesuprasi koks daiktas, pačiame krašte. Labai daug nesužiūrėta. Bet nieko, pirmas blynas prisvilęs, bus paskata pasitaisyti. 4u.gif Smarkiai aš čia. Iš viso, kuomet pamačiau tik įdėta, galvojau patylėsiu, nieko nesakysiu. Bet jaučiu, kad reikia kažką pasakyti. Tikiuosi mano išsakytos mintys bus tik geras spyris judėti pirmyn tik geriau ir geriau. 4u.gif
----
Kikirike... swoon.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 06 rugpjūčio 2011 - 20:42
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 21:38)
Kikirike -> "naktinė..."
wow, super  thumbup.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 06, 21:38)

Tai žinoma, labai dėkui, bandysim kitą sykį pasitaisyti, labai vertinu kiekvieną pasakytą žodį blush2.gif gėda man buvo dėti, nes jūsų nuotraukos tokios meniškos, o čia tiek nesužiūrėta, kaip jau kad minėjai... tokios elentarios ir buitinės nuotraukos... vaj vaj... verysad.gif Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis... doh.gif

už tai ir vertinu visas pastabas, renkuosi į galvą. Kas kitas paprotins mane, jei ne čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 06 rugpjūčio 2011 - 20:43
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 21:42)

Žinau, kad būna nedrąsu dėti pirmuosius kadrus. Bet reikia. Kitaip niekaip nejudėsi į priekį, nebent per stebuklą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 06, 21:43)
Žinau, kad būna nedrąsu dėti pirmuosius kadrus. Bet reikia. Kitaip niekaip nejudėsi į priekį, nebent per stebuklą.  smile.gif

per stebuklą? Be šansų smile.gif už tai ir išsidrąsinau įdėti, laukiau blogų žodžių, kad man pasakytų, kad žinočiau, kas ne taip...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 06, 21:38)

Kikirike...  swoon.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 05, 16:35)
Aš vis gėlinėju blush2.gif
Pačiai kliūna apačioje dešiniam kampe galiukas ružavų gėlės lapelių,

Man patiko, ir kampas visai nekliūna. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 06, 21:34)
naktinė...

Šaunuolė, Kiki. Visada laukiu tavo eksperimentų. Įneši čia šviežio vėjo 4u.gif
Atsakyti
Kikirike wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 14:13)

Zirzė -> kažkaip nesuprantu to koliažo, gal dar nepribrendau...gal labiau žiūrėtųsi, jei sukeisti nuotrauką paskutinę su vidurine?

kazkaip ir maniau, kad liksiu nesuprasta smile.gif cia dariau kaipo panoramine foto is triju skirtingu fotkiu, daryti skirtinais objektyvais smile.gif nu zodz,prasoviau vel smile.gif

o keisti bandziau visaip,tie medziai negraziai ziurisi, nenusieina smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 18:33)

Matyt pėtukai padegę, ane? nelabai moku tvarkytis dar...  unsure.gif

man nemaiso padege petukai, bet kliuvo audinys,kudikiui noretusi kazko minkstesnio ir paprastesnio ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 06, 21:34)
naktinė...

jau Flircke pastebejau sita, nu labai man patiko, liuksine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 08 06, 22:15)
Šaunuolė, Kiki. Visada laukiu tavo eksperimentų. Įneši čia šviežio vėjo 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 06, 22:15)

dėkui merginos 4u.gif labai džiaugiuosi,kad patinka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 06, 22:20)

jau Flircke pastebejau sita, nu labai man patiko, liuksine thumbup.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 06, 19:33)
Na wa, su tuo action'u, kurį įdėjo svajonė mūsų  blush2.gif

pirmoje atrodo, kad guli ne vaikas, o lele, labai dirbtina oda..
labiausiai antroji patiko 4u.gif

kikirikes naktine thumbup.gif
Atsakyti