Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 08 05, 22:01)
Žiopla aš kartais. Taip tai man visai neranda jų. Tų kur noriu.  blush-anim-cl.gif:

nerandi pagal taip,kaip as rasiau?

o as cia siek tiek pazaidziau, na ne siek tiek, prasedejau beveik visa popiete, su pertraukom, biggrin.gif nuotraukos geguzes men darytos, tai todel ta lapu spalva zalia tokia sodri, ai, ir labai buvo sunku suvienodinti vandens spalva, doh.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip jums tokie portretukai? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 05, 22:14)
nerandi pagal taip,kaip as rasiau?

Aha. Bet aš užsispyrus, pasieksiu tai ko man reikia. cool.gif Kitus (Florabellos) randu ir rodo tavo rekomenduotu keliu, o šitų ne.
----
Kaip koliažas man kažkodėl "nesiriša". ax.gif Nesuprantu, ar tai tik nuotraukos kartu ar norėjai ką nors mums pasakyti šiuo kūriniu. Bet man patinka pirmoji, įžiūriu ir žmogeliukus laive. bigsmile.gif
Papildyta:
Kristuk, man antrasis portretas labiau (aš įsimylėjusi JB biggrin.gif). Kokios akys!! ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 05, 22:22)
Kaip jums tokie portretukai?  g.gif

is tiesu,tai man abi patinka, tik gal pirmojoje ta saudonuma siek tiek nuimciau smile.gif
bet jau akys tai akys, vaje vaje,grozis smile.gif

QUOTE(Ka @ 2011 08 05, 22:26)
Aha. Bet aš užsispyrus, pasieksiu tai ko man reikia.  cool.gif Kitus (Florabellos) randu ir rodo tavo rekomenduotu keliu, o šitų ne.
----
Kaip koliažas man kažkodėl "nesiriša".  ax.gif  Nesuprantu, ar tai tik nuotraukos kartu ar norėjai ką nors mums pasakyti šiuo kūriniu. Bet man patinka pirmoji, įžiūriu ir žmogeliukus laive.  bigsmile.gif

cia as labiau norejau padaryti viena foto, kaip tipo panoramine is triju skirtingu, nes fotografuotos ne tik skirtingu atstumu, bet ir objektyvais smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dekui, merginos uz komentarus mano foto, malonu, kad jums patiko smile.gif .

Vienintele, totografuoju su Canon 500 + 50mm 1.4 mirksiukas.gif .

3kitten, fainas kiemo gyventojas.

Dalyja, nebuciau patikejus, kad cia su juosta fotkinta jei nebutum pasakius. Idomu kokia cia juostele naudojai?

RG, grazi mergaites nuotrauka, man patiko 4u.gif .

Kristukas, JB geriau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 05, 20:14)
nuotraukos geguzes men darytos, tai todel ta lapu spalva zalia tokia sodri, ai, ir labai buvo sunku suvienodinti vandens spalva,  doh.gif

Nesiziuri man koliazas.Kazkaip mano akim nedera tos foto kartu blush2.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 05, 20:22)
Kaip jums tokie portretukai?  g.gif

Nespalvota labai,labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Savaitgali ziuriu ramiau cia smile.gif Pertrauka nuo ND nes esam dviese su mazaja ir nelabai yra kaip "zaisti", nes zirzia pastoviai pagal kojas...
Vakar susitikom su drauais ir truputeli idomumo delei pafotografavau jos suneli (jis ramesnis nei musu velniuke) smile.gif
Idomu ar nors kiek vertas demesio kadras blush2.gif ? Susikaupes vyrukas dirba su zolytemis...

user posted image

O cia su Florabella rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 06 rugpjūčio 2011 - 11:12
QUOTE(JEma @ 2011 08 06, 09:45)

Idomu ar nors kiek vertas demesio kadras  blush2.gif ? Susikaupes vyrukas dirba su zolytemis...

O cia su Florabella  rolleyes.gif

Butu idomiau jei veidukas matytusi.Puikiai zinau kaip sunku vaikus sugaudyti,pati turiu chuligane kuri pamacius fotoaparata bega kiek kojos nesa doh.gif Bet siaip tvarkinga nuortauka,spalvos grazios.Ir su actionu man visai graziai ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 06, 12:20)
Butu idomiau jei veidukas matytusi.Puikiai zinau kaip sunku vaikus sugaudyti,pati turiu chuligane kuri pamacius fotoaparata bega kiek kojos nesa doh.gif Bet siaip tvarkinga nuortauka,spalvos grazios.Ir su actionu man visai graziai ziurisi mirksiukas.gif

Man irgi veiduko daugiau noretusi, bet... si foto be jo ax.gif Aha as tai vilti praradusi, kad mano panele man papozuos, tikrai nesa kudasiu fotoaparata pamaciusi ir siaip nesedi niekad vietoje, o drauges berniukas ramesnis tai jauciu reiks samdyt vietoj modeliuko biggrin.gif
Man su tuo action'u irgi visai fainai ziurisi...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 06, 11:45)
O cia su Florabella  rolleyes.gif

Visai žiūrisi man čia šis action'as. ax.gif
O dėl savo vaikų. Man atrodo, kad reikia jiems duoti laiko priprasti prie fotoaparato. Sakyčiau labai geras patarimas čia kažkada duotas, fotografuojant miauksėti, kaip nors įdomiai atrodyti ir panašiai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 06, 12:32)
Visai žiūrisi man čia šis action'as.  ax.gif
O dėl savo vaikų. Man atrodo, kad reikia jiems duoti laiko priprasti prie fotoaparato. Sakyčiau labai geras patarimas čia kažkada duotas, fotografuojant miauksėti, kaip nors įdomiai atrodyti ir panašiai.  rolleyes.gif

Nepadeda jokie miauksejimai. Kartais jau kaip papuga sau atrodau... Ypac dabar kai ismoko vaikscioti. Tai ratais ratais.... Bandau pagaudyti kokiu geru kadru, bet... vienas kitas padoresnis. Ir tik is naturalaus veiksmo, apie pozas galima pamirsti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 06, 10:51)
Nepadeda jokie miauksejimai. Kartais jau kaip papuga sau atrodau... Ypac dabar kai ismoko vaikscioti. Tai ratais ratais.... Bandau pagaudyti kokiu geru kadru, bet... vienas kitas padoresnis. Ir tik is naturalaus veiksmo, apie pozas galima pamirsti... doh.gif

Pas mane tas pats doh.gif Dar jei kazkas kitas fotografuoja,o mama uz klauna buna ,tada dar galima kazka pagauti,bet juk ne mano nuotrauka jau buna. doh.gif Dar pastebejau,kad vaikiukai kuriu tevai neserga fotografavimo manija,daug geriau pozuoja ir i kamera ziuri,nes jiems matyt idomu kas cia ka daro. smile.gif O savi jau priprate,zino,kad cia nieko idomaus,paciupineti 100% niekas neduos,tai ir demesio nekreipia doh.gif
Atsakyti