Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 08 05, 19:50)

Va. man tokie portretai patys fainiausi tongue.gif Juokitės kiek norit, bet kai per vidurį, 2X3 ir paprastai sėdi ar stovi, na, man nuostabu biggrin.gif Jei išmoksiu taip žmones fotografuoti, va taip, paprastai, tai būsiu labai laiminga smile.gif

labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 16:50)
Va. man tokie portretai patys fainiausi tongue.gif Juokitės kiek norit, bet kai per vidurį, 2X3 ir paprastai sėdi ar stovi, na, man nuostabu biggrin.gif Jei išmoksiu taip žmones fotografuoti, va taip, paprastai, tai būsiu labai laiminga smile.gif

O spalvos tai su svajonės actionu.

Liuksas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muggy: 05 rugpjūčio 2011 - 19:35
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 20:14)
O kas netinka? smile.gif

opa, net dar sykį perskaičiau ką parašiau g.gif na nebuvo mintyse, jog kažkas netinka. Viskas ten čiki ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 17:50)
Jo, aš irgi Muggy pamatysiu greitai biggrin.gif

Va. man tokie portretai patys fainiausi tongue.gif Juokitės kiek norit, bet kai per vidurį,

man patikti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 rugpjūčio 2011 - 19:46
aciu merginos uz lasiuku pagyras 4u.gif

paprasta, laurx, jau spalvos wub.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 10:16)
Keli kadrai is zenito.

ka manot? ar labai blogai?

skaniai ziurejosi 4u.gif

sveikos
Atsakyti
Turiu klausimą. Svajonė anksčiau prieš Florabellos action'us buvo įdėjusi kitų. Aš juos atsisiunčiau, įsidėjau į Adobe's Action'ų skyrių, bet atsidariusi PS, nieko nematau. Atsidariau abu folderius ir tuos mažus failiukus sudėjau į Action'ų skyrių. Gal ne taip darau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 08 04, 23:59)

assa.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 19:50)

spalvos labai patinka, na ir nuotrauka gerai ziurisi,tik norisi basu kojyciu smile.gif

QUOTE(Ka @ 2011 08 05, 21:12)
Turiu klausimą. Svajonė anksčiau prieš Florabellos action'us buvo įdėjusi kitų. Aš juos atsisiunčiau, įsidėjau į Adobe's Action'ų skyrių, bet atsidariusi PS, nieko nematau. Atsidariau abu folderius ir tuos mažus failiukus sudėjau į Action'ų skyrių. Gal ne taip darau?  unsure.gif

as tai uzloadinu atsidarius pati PS (window--->actions----> ir paskui desinej pusej spusteliu rodyklyte zemyn,atsidaro skiltis,ten susirandu load actions smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 17:50)

va:) - vaizdelį garantuoju:)

kada isileisit rolleyes.gif ? kas yra kudra jau issiaiskinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 05, 21:47)
as tai uzloadinu atsidarius pati PS (window--->actions----> ir paskui desinej pusej spusteliu rodyklyte zemyn,atsidaro skiltis,ten susirandu load actions smile.gif)

Žiopla aš kartais. Taip tai man visai neranda jų. Tų kur noriu. blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 05, 16:40)
Labai grazus kadras ir tikrai niekas ten nekliuva tame kampe... smile.gif

Tik man spalvu siek tiek siltesniu noretusi... wink.gif

O šiltesnių, tai daugiau geltonos PS? blush2.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 05, 17:20)
man patiko  ax.gif

Dėkui.
Atsakyti