QUOTE(fox. @ 2011 08 05, 13:18)
Jei neklystu Canonuose sito pribumbaso nera
gali buti. nes manau zinociau
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 05, 13:29)
Nešu CD ar DVD ir ten man įrašo.
Aš ir laukiu kada grįšiu į darbą ir galėsiu išbandyt ten esantį skenerį
o kur neshi? tu vln?
gali nusivilti. kaip as. apsidziaugiau, kad pas mam yra, ir va, lievakas kazhkoks. zinai koks ten?
QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 05, 13:57)
uzsizarazinau su tais action tai visa diena nete pratupejau tai ir tuos uztikau. Cia man buvo menesio atradimas
u
oi kaip man knieti pabandyyyyt. bet palauksiu pc. su senuku tik nervus sugadinsiu
QUOTE(Akasha @ 2011 08 05, 14:36)
Na nesi tu jau tokia susikauscius.... buna ir labiau susikausciusiu... Man kazkaip labai smagu tave fotkint...
Beje baik cia tokius netyciukus det
As taip nefotkinu
labai malonu, nes man patinka rezultatai. visose tavo darytose fotkese sau patinku
na as gal blogai ishaishkinau, aishku tu taip nefotkini, o buvo taip, kazhka ten tikrinom, spaudinejom, byle kaip laikant fotika (cia as neishmanele, pati pirma karta bandziau su savo zenitu susipazint ir man atrode, kad jis neva nefotkina), pyksht poksht i bet kur ir toks va rezultatas. i love it anyway
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 05, 14:51)
Na ateinu ir aš su juosta
cia juosta??? oho. apie pirmus kadrus to nepasakyciau. labai jau shvariai. kur kopecios - man nesiziuri kompozicishkai, neidomi foto, be to baisu, kad uzgrius ant vaiko.. auto nesiskaito
noriu pamatyti veida he he. labiausiai patiko trecia, gal del vos imatomo grudelio ir ryshkiu spalvu.
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 14:51)
Ai dar bajeriukas, išskalbiau džinsų kišenėj, paleidimo pultelį canono, išėmiau, norėjau išmest, gerai, kad blondiniškai galvai sušvietė išdžiovint - hm, veikia
kaip gerai, kad pasaulyje yra blondines
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 11:41)
Va čia tai baisiausias variantas, košmaras, tragedija, kartuvių virvė
Niekad taip nebefotografuosiu, užteko kelių kartų, nes tiek nervina tie sumaišyti formatai, oi oi.
man irgi. nors as rusiuoju i atskirus folderius, bet kieeek daug foto tada. po to nepatikusias jpg ishtrinu, tada bandau per raw eiti, susipainioju, galiausiai susinervinu ir taip uzhshaldau savo kazhkokia fs
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 05, 14:55)
paprastą dieną būtų geriau
jeu rugpjuti, tai as irgi uz paprasta diena balsuoju.