Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

paprastą dieną būtų geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 05, 14:30)
Sveikos!

Ateinu su savo rupesciu - darau 5 nd is naujo. Auto gaunasi, lempute taip pat, bet va su rankiniu  doh.gif  ir lapa perfotkinau ir vieta pakeiciau (kad prie kitokiu lempu but), bet turiu beda - statant rankiniio baltos balansa net ir ten kur turetu but saltos spalvos violetines-melynos kampas ir melynos-zalios kampas vistiek nuotrauka turi raudona arba geltona "balta" spalva. Isbandziau jau turbut visus imanomus taskelius, bet nei baltos, nei melynuojancios baltos, nei zaliuojancios baltos negaunu. Tik raudona ir geltona... Gal zinot ka daryt???
O cia siaip - kiemo gyventojas smile.gif
user posted image

grazus kiemo gyventojas smile.gif
bet ka ten apie kokius kampus rasei, neiko nesupratau biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 14:47)
biggrin.gif  Visai galimas daiktas.

tai vat ko tu bijojai,taip ir itariau lotuliukas.gif o ji mat "neturi laiko, tyngi " lotuliukas.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 05, 14:51)
Na ateinu ir aš su juosta  blush2.gif

jei nebutum pasakius, kad cia juosta, nebuciau net pagalvojus, net nera to "juostisko" grudo ar blankumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 13:53)
Čia, kad nebūtum tokia šūstra ir troleibuso vairuotojom neapvardžiuotum, baisiai įsižeidžiau.

Ko čia žeidies? Ir aš jau vairuotoja biggrin.gif Vsio, įstojau į tarkų būrį, taip kad visos mes čia daugmaž lygios.. Piemenkos irgi sensta, anksčiau ar vėliau ir jos gaus troleibusus vairuot tongue.gif biggrin.gif

P.S. jei visos troleibusų vairuotojos būtų tokios ilgakojės raudonpadžius avinčios tetos kaip Tu, aš norėčiau būti gimusi vyru. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 14:53)
Rugsėjo 15tą, ketvirtadienį? Viltė bus? Domas mielai su ja padraugautų vėl smile.gif

Einu darbo kalendorių pažiūrėsiu biggrin.gif , aš gi irgi dabar užimta motera lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 14:56)
Ko čia žeidies? Ir aš jau vairuotoja biggrin.gif Vsio, įstojau į tarkų būrį, taip kad visos mes čia daugmaž lygios.. Piemenkos irgi sensta, anksčiau ar vėliau ir jos gaus troleibusus vairuot  tongue.gif  biggrin.gif

P.S. jei visos troleibusų vairuotojos būtų tokios ilgakojės raudonpadžius avinčios tetos kaip Tu, aš norėčiau būti gimusi vyru. tongue.gif

FUUUUUUUUUU, pagaliau ir Tu su mumis....oh, net gera pasidarė, nuraminai.

Einu į flickrą - užvesiu temą, bijau, kad gausim bart už taršalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 rugpjūčio 2011 - 13:58
[jau ignoras]
kalbėkitės apie meet'ą flicrėj
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 rugpjūčio 2011 - 14:02
Aš darbo dienomis negalėsiu nuo rugsėjo....
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 14:55)
Tai žinok jei gerulis, tai mes ir vyrus jamam.
Turėjom ir praeitą syk dėl kvapo, man patiko biggrin.gif

aha, vyrai gerai, nereiks tada man saslyku kepti lotuliukas.gif
jei paprasta diena,tai busiu be vyro, jei savaitgali,tai ji imsiu bent saslykus iskeps lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 14:58)
Nu *****, toks jausmas, kad čia visos bedarbės  biggrin.gif

unsure.gif  Žiauriai gaila  verysad.gif bandysiu ignoruoti bšią temą, kad taip neskaudėtų  biggrin.gif

Tai aš pas Tave asmeniškai Rugpjūčio gale atvažiuosiu.
Jei rimtai tai ir toj pusėj galim pasiorganizuot, nes dažnai ten būnu.
Atsakyti
Gal kas turit išsisaugoję kodus spalvų kokkius nors, kad būtų galima pasitikrinti ar teisingai. Na, viską tikrinu iš akies, kartais nematau meslvo ar pageltonavusio veido
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 05, 14:58)
Aš darbo dienomis negalėsiu nuo rugsėjo....

aga, man ir tas pats. Nuo rugsėjo darbo dienos bus užimtos unsure.gif

O čia taip mano B pozuoja doh.gif doh.gif
user posted image

Daugiau čia galima pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 05 rugpjūčio 2011 - 14:06
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 14:00)
Tai aš pas Tave asmeniškai Rugpjūčio gale atvažiuosiu.
Jei rimtai tai ir toj pusėj galim pasiorganizuot, nes dažnai ten būnu.

bigsmile.gif davai smile.gif Šiaip pas mane ir aplink mane gražu, ne tik prie jūros smile.gif

tik aš namo neturiu. Kiemo neturiu. Bet gal kam įdomu būtų su palapinėm kur nors prie Platelių? bigsmile.gif Įtariu, kad ne. Aš baisiai nusivylus šiuo kraštu biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 rugpjūčio 2011 - 14:06
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 15:04)
bigsmile.gif davai

tik aš namo neturiu. Kiemo neturiu. Bet gal kam įdomu būtų su palapinėm kur nors prie Platelių?  bigsmile.gif  Įtariu, kad ne. Aš baisiai nusivylus šiuo kraštu biggrin.gif

Pajūrio užteks, manau biggrin.gif
Atsakyti