Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 13:42)
Galvoju, o ir nepadarytum iš pirmo karto biggrin.gif

biggrin.gif Visai galimas daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 14:47)
biggrin.gif  Visai galimas daiktas.

Net neabejoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 13:46)
Galvoju, o ir nepadarytum iš pirmo karto biggrin.gif
Papildyta:

Tik va galvoju kaip surast tą savaitgalį, kol taip šilta ir gražu.Gal rugsėjo pradžia tiktų?

Jei tik įmanoma, tik ne savaitgalį.. Mano savaitgaliai iki spalio mėn užimti visi alei vieno verysad.gif Nu bet čia jau kaip dauguma nuspręs..
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 14:46)
Biškį darbus pasikoreguosiu ir pranešiu kurį savaitgalį ( taip/ne- pabalsuojam kaip geriau, man asmeniškai - parastą dieną, bet yra dirbančių).

Aš irgi balsuoju už paprastą dieną.
Atsakyti
Na ateinu ir aš su juosta blush2.gif

ši netvarkyta, kaip nuskanavo tokia ir įdėjau. Ir ji man gražiausia rolleyes.gif
user posted image

gaudžiau vabaliukus... doh.gif
user posted image

... ir gėlytes
user posted image

mažoji padeda šakas rinkti
user posted image

o čia auto ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 14:48)
Jei tik įmanoma, tik ne savaitgalį.. Mano savaitgaliai iki spalio mėn užimti visi alei vieno  verysad.gif Nu bet čia jau kaip dauguma nuspręs..

Tai pasipalnuokim, kad temos neteršt galim SM flickre pasirašinėt kas nori, kiek norinčių ir kada patogu, pagal daugumą ir nuspręsim.

Ai dar bajeriukas, išskalbiau džinsų kišenėj, paleidimo pultelį canono, išėmiau, norėjau išmest, gerai, kad blondiniškai galvai sušvietė išdžiovint - hm, veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 13:48)
Net neabejoju biggrin.gif

Būsiu tas dvejetukininkas klasės gale, kuris krapšto nosį ir nusirašinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 14:52)
Būsiu tas dvejetukininkas klasės gale, kuris krapšto nosį ir nusirašinėja smile.gif

Čia, kad nebūtum tokia šūstra ir troleibuso vairuotojom neapvardžiuotum, baisiai įsižeidžiau.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 05, 13:46)
Bus tikrai, bus.
Biškį darbus pasikoreguosiu ir pranešiu kurį savaitgalį ( taip/ne- pabalsuojam kaip geriau, man asmeniškai - parastą dieną, bet yra dirbančių). Jei savaigtgalį palnuotumėm, tai kviesčiau laukinėj gamtoj pabūt pas mus į paeežerę, galėtumėm su nakvyne( kas nori su vaikais( vyrų galim neimt biggrin.gif )) pasiorganizuot.
O jei paprastą dieną, tai net nežinau, jei visom tiko patiko praeitą kartą, tai pas mane namuose.
Tik va galvoju kaip surast tą savaitgalį, kol taip šilta ir gražu.Gal rugsėjo pradžia tiktų?

Jei su vyru (nu paprašyčiau mašinoj pagyvent), tai aš labai norėčiau biggrin.gif (labai noriu į Vilniųm, į tėviškę, o nuo ten gi Ukmergė už 30 km biggrin.gif )
O vienai iš KLP labai jau brangu. Gal dafai renkamės šeštadienį, sekmadienį vakare išsinešdinam, ar kažkas tokio, nes gakl bus tokių, kurie kokias nors krikštynas fotografuos ar pan., kad neliktų nuskriaustų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 rugpjūčio 2011 - 13:54
Rugsėjo 15tą, ketvirtadienį? Viltė bus? Domas mielai su ja padraugautų vėl smile.gif
Atsakyti
nerandu kur flickryje vyksta diskusiją apie myta g.gif aš tai už paprastą dieną balsuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 14:53)
Jei su vyru (nu paprašyčiau mašinoj pagyvent), tai aš labai norėčiau  biggrin.gif (labai noriu į Vilniųm, į tėviškę, o nuo ten gi Ukmergė už  30 km biggrin.gif )
O vienai iš KLP labai jau brangu.  Gal dafai renkamės šeštadienį, sekmadienį vakare išsinešdinam, ar kažkas tokio, nes gakl bus tokių, kurie kokias nors krikštynas fotografuos ar pan., kad neliktų nuskriaustų smile.gif

Tai žinok jei gerulis, tai mes ir vyrus jamam.
Turėjom ir praeitą syk dėl kvapo, man patiko biggrin.gif
Atsakyti