Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 05, 11:13)
Ne layeriai, o su fotiku daryta double exposure  mirksiukas.gif Skaitmenkėj yra toks pasirinkimas ir net iki 3 kadrų.

Jei neklystu Canonuose sito pribumbaso nera ax.gif
Atsakyti
As kazkoki RAW kodeka parsisiunciau, matau visus failus kompe.

Atsidarau visus failus, trinu blogus lauk, jei tas pats apsvietimas, sutvarkau viena, kitom nukopijuoju "recepta", dar visas perziuriu, ijungiu batch ir konvertuoja visas kartu ax.gif
Veiksmas su DPP- Canon'o programa. jei horizontas kreivas ar klonuot reik- isijungiu PS tik tom nuotraukom.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 13:18)
o kaip tai daroma? zinau kad su juosta daro tokius fokusus, noriu pabandyt, bet siek tiek veliau, kai nors kiek pramoksiu.
o kiek skenavimas kainuoja? atsiemi per usb? ar jie patys irasho i kazhkur? kaip tasai atrodo? as sias juostas skanavau pas mama darbe, tai matyt skaneris nekoks, nes baisios foto, man visai nesmagios verysad.gif

beje su kokiu juostinuku fotkini? kokia juostele?

Tavo matau yra Canon fotikas, tai nežinau kaip paaiškint kur yra g.gif Mano fotike jis vadinasi MULTIPLE EXPOSURE. Ir jis yra shooting menu.

Fotikas yra minolta dynax500, stiklas kitinukas. Siunčiausi 50, bet jis netiko unsure.gif
Juosta naudojau centuria200. Akasha čia parūpino šito gėrio mirksiukas.gif Ryškinimas, skenavimas bei įrašymas man šiandien kainavo 14 Lt, jei daryčiau nuotraukas iškart, tai ryškinimas nekainuotų. Nešu CD ar DVD ir ten man įrašo.
Aš ir laukiu kada grįšiu į darbą ir galėsiu išbandyt ten esantį skenerį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 13:18)
o kiek skenavimas kainuoja? atsiemi per usb? ar jie patys irasho i kazhkur? kaip tasai atrodo? as sias juostas skanavau pas mama darbe, tai matyt skaneris nekoks, nes baisios foto, man visai nesmagios verysad.gif

as tai i akropoli nunesu, maziausios rezoliucijos paprasau, 50 cnt vienas kadras tada. iraso i usba, jei nunesi. uz irasyma lyg irgi dar paima.. nzn, man tai uztenka tos rezoliucijos, nes ir taip tos foto ne super biggrin.gif
Atsakyti
darrr. siek tiek hardcor'o.

Akashos netyciukas (daug mielu prisiminimu del to kadras man labai patinka), mano redaguotas smile.gif
user posted image

mano geles, paugejo gerokai, saule-vasara gerai veikia (sitas pvz darytas patalpoje, kodak juostele, man zymiai grazhesni isejo kadrai negu su Fuji, kur dejau priesh tai).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 04, 23:41)
oba, ir aš noriu  biggrin.gif skirtingai būna, jei tekstūros jpg formatu, tai paprastai su PS atsidarai ir su layeriais tada žaidi, o jei kažkoks kitoks formatas tekstūrų, tai tada visaip gali būt, reiktų pamatyt kas ten per failai tie tekstūrų, tada pasakyčiau..

blush2.gif pasirodo ten jpg, tik suspausti kazkaip keistai buvo. Galeciau imest (per az susitarkim kaip), nes nerandu is kur parsisiunciau hihihi.gif vakar taip uzsizarazinau su tais action tai visa diena nete pratupejau tai ir tuos uztikau. Cia man buvo menesio atradimas wub.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 12:16)

thumbup.gif man ta su pelenais patinka, taip ir noris prisimerkt, kad i akis nepripustu
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 05, 13:57)
thumbup.gif  man ta su pelenais patinka, taip ir noris prisimerkt, kad i akis nepripustu

j/b? ten lietaus lashiukai, nors pyle kaip is kibiro smile.gif
Atsakyti
paprasta barbė devyndarbė ar kaip ten sakoma, bet žaviuosi tokiais sugebėjimais, man toli iki to... o taip norėtusi

QUOTE(laurx @ 2011 08 04, 23:53)

Kad tusciom neateit:

labai gražios spalvos, preleidau kuom fotkinti?

QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 11:14)
sunku pozuot. man atrode, tai siek tiek lengviau, as ziauriai susikaustau, kaip akmuo, nei i kaire, nei i desine  rolleyes.gif

aha visisškai pritariu, dar kai auto darai tai su savim būni, o prieš kita žmogu... na man asmeniškai nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 15:06)
j/b? ten lietaus lashiukai, nors pyle kaip is kibiro smile.gif

blush2.gif dabar kai isiziurejau tai tikrai. O pirmas vaizdas man pasirode, kad smarkus vejas ir pelenis is pelenines pusto lotuliukas.gif
nu bet visvien man ta patinka tongue.gif
Atsakyti
Sveikos!

Ateinu su savo rupesciu - darau 5 nd is naujo. Auto gaunasi, lempute taip pat, bet va su rankiniu doh.gif ir lapa perfotkinau ir vieta pakeiciau (kad prie kitokiu lempu but), bet turiu beda - statant rankiniio baltos balansa net ir ten kur turetu but saltos spalvos violetines-melynos kampas ir melynos-zalios kampas vistiek nuotrauka turi raudona arba geltona "balta" spalva. Isbandziau jau turbut visus imanomus taskelius, bet nei baltos, nei melynuojancios baltos, nei zaliuojancios baltos negaunu. Tik raudona ir geltona... Gal zinot ka daryt???

O cia siaip - kiemo gyventojas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 12:14)
sunku pozuot. man atrode, tai siek tiek lengviau, as ziauriai susikaustau, kaip akmuo, nei i kaire, nei i desine  rolleyes.gif

Na nesi tu jau tokia susikauscius.... buna ir labiau susikausciusiu... Man kazkaip labai smagu tave fotkint... smile.gif
Daugiau pakomentavau flickre....

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 12:41)
Oi, ne, nejuokaukit, tikrai nedarysiu. Neturiu kada. Galit dėt man minusą smile.gif

Tingine.... hah.gif Nebepriimsim i sita smeliadeze jei taip lotuliukas.gif tongue.gif Va del to po to ir nezinai, kas yra expozicijos mygtukai ir dar visokiu smulkmenu biggrin.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 05, 13:18)
Jei neklystu Canonuose sito pribumbaso nera ax.gif

Visuose yra....

QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 13:43)
darrr. siek tiek hardcor'o.

Akashos netyciukas (daug mielu prisiminimu del to kadras man labai patinka), mano redaguotas smile.gif
mano geles, paugejo gerokai, saule-vasara gerai veikia (sitas pvz darytas patalpoje, kodak juostele, man zymiai grazhesni isejo kadrai negu su Fuji, kur dejau priesh tai).

Zinok tuoj as ta expirinusia kodako juosta mylet pradesiu... visai smagios spalvos... as matai dar kazkiek su spalvom zaidziau... na bet esme, kad man visai patinka... tik juosta labai besiraitanti, tai tie dalykai mane eerzina...

Beje baik cia tokius netyciukus det lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As taip nefotkinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje Frederika, labai labai noriu meeto..... Ir pagaliau nooooorrriiiuuuuu su Tavimi asmeniskai susipazinti blush2.gif

Greit tark zodeli kur organizuojam... ar tu pas mus iki vilniaus atleksi ar mes pas tave bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 12:47)
Ok, pasakysiu kitaip: tingiu ir nematau reikalo. tongue.gif

Galvoju, o ir nepadarytum iš pirmo karto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 08 05, 14:36)
Beje Frederika, labai labai noriu meeto..... Ir pagaliau nooooorrriiiuuuuu su Tavimi asmeniskai susipazinti  blush2.gif

Greit tark zodeli kur organizuojam... ar tu pas mus iki vilniaus atleksi ar mes pas tave  bigsmile.gif

Bus tikrai, bus.
Biškį darbus pasikoreguosiu ir pranešiu kurį savaitgalį ( taip/ne- pabalsuojam kaip geriau, man asmeniškai - parastą dieną, bet yra dirbančių). Jei savaigtgalį palnuotumėm, tai kviesčiau laukinėj gamtoj pabūt pas mus į paeežerę, galėtumėm su nakvyne( kas nori su vaikais( vyrų galim neimt biggrin.gif )) pasiorganizuot.
O jei paprastą dieną, tai net nežinau, jei visom tiko patiko praeitą kartą, tai pas mane namuose.
Tik va galvoju kaip surast tą savaitgalį, kol taip šilta ir gražu.Gal rugsėjo pradžia tiktų?
Atsakyti