Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 10:14)

oi tu  tongue.gif
pasirasyciau body parts, lines, sectrets - ko gero, mhm, joa. lotuliukas.gif

paskui is body parts sudetum i koliaza ir gautusi liuks biggrin.gif
Atsakyti
Lūžta kompas, vešiu į garantinį, darbai dega sad.gif Negaliu nieko daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 05, 11:26)
reiks pabandyti rolleyes.gif bet kazin ar jpg atsisakysiu g.gif
Laukine!!! go go ploja.gif Laukine  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Oi, ne, nejuokaukit, tikrai nedarysiu. Neturiu kada. Galit dėt man minusą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 12:41)
Oi, ne, nejuokaukit, tikrai nedarysiu. Neturiu kada. Galit dėt man minusą smile.gif

neturi kada? juk cia 3min darymo. visa kita galvoje. susigalvoji, sustatai (2min), nufotkini (3min).
lieva atmazke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 11:45)

lieva atmazke  tongue.gif

Ok, pasakysiu kitaip: tingiu ir nematau reikalo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 10:16)
Keli kadrai is zenito.

ooo juosta wub.gif
man paskutinė labai patiko, šiaip visos tokios smagios ir ta liūtis įdomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 12:45)
neturi kada? juk cia 3min darymo. visa kita galvoje. susigalvoji, sustatai (2min), nufotkini (3min).
lieva atmazke  tongue.gif

o kam jai daryt?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 11:16)
Keli kadrai is zenito.

daugiau cia --> http://www.flickr.co...s/47823129@N07/
ka manot? ar labai blogai?

Na mano akims yra visai neblogų kadrų thumbup.gif Smagu žiūrėt wink.gif

Aš šiandien ir parsinešiau savo juostelę iš labo blush2.gif Aš ten ir ryškinu, ir skenuoju. Dabar biški ir pasėdėsiu bei nuspręsiu kurios geriausios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 05 rugpjūčio 2011 - 12:13
QUOTE(Maggie @ 2011 08 05, 12:14)
aha. geriau!!  thumbup.gif
o kaip cia daroma? su ps du layeriai ir mazhinamas opacity? cia tipo double expo? biggrin.gif

Ne layeriai, o su fotiku daryta double exposure mirksiukas.gif Skaitmenkėj yra toks pasirinkimas ir net iki 3 kadrų.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 05, 12:54)
o kam jai daryt?

4fun. ir kad gera pavyzdi kitom duoti. na ir ka saziningumas bei harmonija temoje ishliktu lotuliukas.gif

p.s. respect Laukine uz nuosirdu atsakyma. is 2 karto, bet vistiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 05, 11:52)
nu kam tas jpg? atsisiunti FSviewer  ir iš karto matai raw failus, taip pat kaip dabar matai jpg.. jėzau, gi kiek vietos užima laikyti kompe dvi kopijas  doh.gif

o dėl konvertavimo, tai nzn, pas mane PS5 , ir nieko papildomo nereikia, kad PS matytų raw'ą..

Pvz. prie Nikono yra CD ir ten programėlė yra su kuria matai visus failus kaip kad parodyta taviškėj programoj.
Man ir kažkaip nekyla problemų dėl RAW. Dar turiu tokią windovs photo galery. Ji ir viską labai gražiai parodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 05, 13:13)
Ne layeriai, o su fotiku daryta double exposure  mirksiukas.gif Skaitmenkėj yra toks pasirinkimas ir net iki 3 kadrų.

o kaip tai daroma? zinau kad su juosta daro tokius fokusus, noriu pabandyt, bet siek tiek veliau, kai nors kiek pramoksiu.

o kiek skenavimas kainuoja? atsiemi per usb? ar jie patys irasho i kazhkur? kaip tasai atrodo? as sias juostas skanavau pas mama darbe, tai matyt skaneris nekoks, nes baisios foto, man visai nesmagios verysad.gif

beje su kokiu juostinuku fotkini? kokia juostele?
Atsakyti