QUOTE(Alabama @ 2011 08 04, 13:52)
Nedejau jokiu fakturu.Dariau tik minksta jb.Nesutinku del lavonelio.Medziaga svelni kaip pukas
O paakiai naujagimiam naturalu, ar ir juos reik nuglamurinti?
Ne mada.Man pasirode toks pasukimas idomus:)
gal ir nereikia glamurinti, as nezinau, patirties tame neturiu jokios, tad bepigu man cia patarineti
man noretusi kazhkokios gaivos jau
QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 14:06)
Beje isbandziau pasibaigusio galiojimo golda, tai
truputi keikiausi.... bet kai kur visai patiko... toks specifinis naudojimas gaunasi
na nezinau ar cia del to, kad expire'inusi juosta, ar pati sau patinku, bet sis kadras labai labai! patinka spalvos, grudas, ir ryshkumas, tokia labai gaivi foto. liuks. kaip jau sakiau, peda milzhinishka atrodo del tokio kampo, kiek jauciasi susikaustymas
bent jau man, matau, kad isitempus, reikes kita karta daugiau atsipalaiduoti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 14:54)
Atnesu biskiuka rudens kvapo
as jus flickr vis stengiuos apibegt
eeeej, mane net nupurte nuo pavadinimo, jau uzuodi rudeneli..? kaip nenoooriuuu. siaip tvarkinga foto, tokia grazhiai pasidaziusi moteris ir guli ant zemes, lapu. lyg siek tiek man tas pjaunasi, bet cia jei jau kabinetis.
apibek ir mane, ypac juostinius, idomi tavo nuomone kaip man sekasi
QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 15:15)
Jau sulauzei?
Kaip tu cia taip sugebejai?
aj skubejau, plius man kazhkas ten neishejo, tai susinervinus, bandziau anr smugio nuimt ziedus, tai ta pagrindini "laikeja", kur yra toks sidabrinis mygtukas, ji reikia i virshu patempt, kad atlaisvint ir ziedus nuimti, tai va as ji sulauzhiau..
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 04, 15:30)
mmm juosta
liuks ,maggie modeliukas isnaudok ja kiek leidziasi , jauciu kad pasirasytu nudei
oi tu
pasirasyciau body parts, lines, sectrets - ko gero, mhm, joa.
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 04, 16:16)
nus faina, man neyprasta save nuotraukoj komentuot, bet pats faktas kad nemokėjau labai atsipalaiduot ir nuotraukose matosi tas dirbtinumas, reiks repetuoti, bet ačiū tau Ievuk už nuotraukas, labai smagu buvo pamėginti stovėt prieš objektyva
sunku pozuot. man atrode, tai siek tiek lengviau, as ziauriai susikaustau, kaip akmuo, nei i kaire, nei i desine
QUOTE(levap85 @ 2011 08 04, 20:37)
Na tada turiu papasakoti viska is eiles nuo pat pradziu
nors as teminiu fs beveik nedarau, sutinku, as panasiai dirbu. tik priverstinai jei bandau, man isvis nieko nesigauna ir fotkes dazhniausiai lieka zalios, nepaliestos, nebegrizhtu prie ju. tas man nepatinka, nes juk reikia pabaigti, jei pasakei A, sakyk ir B bet mano atveju sunkiai gaunasi.
QUOTE(levap85 @ 2011 08 04, 20:51)
Bet uztat man ziauriai gera kai fotografuoju
ir maaaan. tos akimirkos tokios vezancios. jei dar rezultatas taip dziugintu..
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 05, 11:34)
Maggy, patinka. Visada žinojau, kad tu netuščiavidurė, bet vis tik netikėti tie tokie bandymai... Na, smagu
netiketi? why is that? as visada zavejausi juosta ir SM forumietemis, kurios pradejo juostinukais fotkint.
smagu tai smagu, bet tu amn kritikos negailek, sakyk kaip kompozicija, apdirbimas, apskritai ar idomios. patarkuok
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 04, 22:32)
aha. geriau!!
o kaip cia daroma? su ps du layeriai ir mazhinamas opacity? cia tipo double expo?
QUOTE(JEma @ 2011 08 04, 22:38)
Eee tai kaip mano ND? Zinau kad siandien ikyrejau, bet supraskit miegot negalesiu
Jau gavau pizdulei nuo vyro, sake kad tikriausiai fotikas pats blogiausias pirkinys, es daugiau nieko nebeveikiu
na jei susirgai sia liga, teks jam ko gero priprast..
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 04, 23:02)
nu nesupratau : merginos,neatsakingai dirbat : Laukine dabar tau teks bauda
o davai, Laukine, padaryt 5 nd su wb
4 fun
menishkai kazhkaip. parodyk naujokem a
QUOTE(paprasta @ 2011 08 04, 23:07)
man tada fotografavimas būtų visai nemielas...
na, susimeti nuotraukas... ištrini iš karto nepatikusias, kitas susimeti i ps - lvl pastumdau, curves... pasharpinu, jei reik... ir vsio... nu arba yra nuotrauka, arba jos nėra... tiesa, dar kartais kokį actioną užmetu... fotografuoju jpg
o tu jau su raw? ar visdar su jpg? kazhkaip nesupratau
QUOTE(dziustik @ 2011 08 05, 00:01)
O aš va čia pasibandžiau dvynukes pafotkint, tai galėsiu dar bandyt ir bandyt, nes pozuot tai joms patiko, tik gaila, kad labai nenuturaliai joms tai gaunas, bet čia vienas iš tų natūralesnių kadrų
gal ir nieko ypatingo, bei supozuota, bet man patinka. tokia tvarkinga ir nuotaikingai miela foto. rushku, grazhu. gerai, kad rubai balti, net ta melyna gelety jau truputeli trukdo, nes idomiai ziurisi zalia zole, 2 mergaites su neautraliais rubais ir sypsenos. jb turetu gerai ziuretis, pabandyk
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 05, 11:19)
tipo SYNC? na bet jis bishki grybauja, man dazhnai buna taip, salygos, apshvietimas tas pats, darau sync, bet vistiek kazhkiek nuotraukos skyriasi, nesuprantu kodel. minimaliai aishku, bet as matau ir mane tas erzina, tada po viena tvarkau, kas rezultate ishvis nepasiteisina ir dar labiau mane suerzina.