QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 19:31)
pavyzdžio nedėsiu, nes man neprilipo tie actionai, ten vien pastelinės spalvos, o man jos ne itin patinka kas klausėt, tai actionai mokamai, bet aš torentuose radau už dyką o būsiu gera, nes pasidalinsiu tuoj įmesiu nuorodą
rimtai? as siandien bandziau ieskoti, tai man vis ismesdavo nuoroda su prisiregistravimu i visokiausius psl na laukiam laukiam
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 19:38)
dėkui einu ciokinti
Aciu, kad nenubrokinot mano filmuko.
O ,Maggie, nustebinai ne tik save bet ir mane. Jau is ko ko , taciau is taves tokio teigiamo ivertinimo nesitikejau sulaukti. Na reiskias nors ir nesuoliuoju dideliais suoliais taciau ir vietoje nestoviu.
O ,Maggie, nustebinai ne tik save bet ir mane. Jau is ko ko , taciau is taves tokio teigiamo ivertinimo nesitikejau sulaukti. Na reiskias nors ir nesuoliuoju dideliais suoliais taciau ir vietoje nestoviu.
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 21:00)
Kažkaip panorau pasakyt, kad nenuvargtum labai Gal palauk dienos, neskubėk. Man asmeniškai buvo nelengva Nes aš kaip akis išdegus dariau nesidomėdama KAIP.
Paieškok youtubėj, net nežinau kaip pavadinti, ar tai drops photography ir gal ką išmes.
O esmė tokia, pripili vandens į kokį bliūdą ar keptuvę, virš jos pakabini maišelį su skylute ir būtinai su blicu gaudai.
Paieškok youtubėj, net nežinau kaip pavadinti, ar tai drops photography ir gal ką išmes.
O esmė tokia, pripili vandens į kokį bliūdą ar keptuvę, virš jos pakabini maišelį su skylute ir būtinai su blicu gaudai.
sirdingai dekoju
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 03, 10:34)
koks fainuolis
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 03, 12:16)
seniai ka berodžiau, nieko nefotkinu, tik vaikus seneliams kad būtu ka parodyt ))
tai keliu savo zuikiu foto, eksperimentuoju su apdirbimu tai būtu malonu išgirst jūsų nuomone, dingo mano ikvėpimas kažkur ))
tai keliu savo zuikiu foto, eksperimentuoju su apdirbimu tai būtu malonu išgirst jūsų nuomone, dingo mano ikvėpimas kažkur ))
man abi foto per sviesios
QUOTE(Ka @ 2011 08 03, 16:46)
Darau tvarką temos pirmoje žinutėje, tai paklausiu kas nori ką pridėti, kas nori į mokinių sąrašą ar iš jo?
pridekite mane prasom prie mokiniu saraso ir kokio is manes info reiketu? (aisku naujoje temoje jau tada ) ir pamokeles 6 ir 10 galima trinti turbut, nes neveikia o i albuma jusu prisijungimus galima jau gauti? ar savo jau galeciau ten prie jusu irgi susikurti, kur aptarinejat ?
tu mano geriausia drauge
čia įdėjau
Ačiū! Eisiu pažiūrėti kas ten gero.
Ačiū už naują temikę...
Laukine o dėl makro...pavydu, net labai...
Svajone...
Ant savo galvos skausmą apturėjau, užsisakiau foto ant drobės...cielas dvi...tai klausimas kurias foto dėt...ale jau sumasčiau...viena ta, kuri visiems labai patiko...apskritai visiems be išimties...kas ją matė, rodžiau ir čia...o kitą tą, kuri man miela...
O dabar patarkuokit...
Tiesiog po tiltu...vieni du:)
Laukine o dėl makro...pavydu, net labai...
Svajone...
Ant savo galvos skausmą apturėjau, užsisakiau foto ant drobės...cielas dvi...tai klausimas kurias foto dėt...ale jau sumasčiau...viena ta, kuri visiems labai patiko...apskritai visiems be išimties...kas ją matė, rodžiau ir čia...o kitą tą, kuri man miela...
O dabar patarkuokit...
Tiesiog po tiltu...vieni du:)
QUOTE(Rico @ 2011 08 03, 16:17)
Antros ryskinimas C41 procesu, pirma speju ir rankom galima, bet nesimato kitos puses ziurek kas tau pigiau
imk pigiausia ir kurios ryskinimas bus pigiausias
imk pigiausia ir kurios ryskinimas bus pigiausias
O kas tas yra C41? Eik tu sau, esu zalia siuose reikaluose, tai nic nieko nesuvokiu....ale, pirmuju juosteliu tikrai pati neryskinsiu..o kaina ryskinimo skyriasi siu juosteliu? Ir koki skirtuma duoda tas C41 ryskinimas nuo paprasto? Ar yra skirtumas kokybes, ar tik kainos
Beje, Tu is UK...Kur ryskini nuotraukas(jei su juostinuku dirbi)?
QUOTE(ypač @ 2011 08 03, 17:15)
pirma yra rankomis ryškinama
šiaip zenitui idealių juostų nereik.
va vakar ryškinau savo minilabe, tai sakė, kad kodak labai prastėja dabar.
mano kaip tik kodak buvo, tragedija, spalvos iš kosmoso - mėėėlyna, vargeli
o fotkinta saulei leidžiantis.
šiaip zenitui idealių juostų nereik.
va vakar ryškinau savo minilabe, tai sakė, kad kodak labai prastėja dabar.
mano kaip tik kodak buvo, tragedija, spalvos iš kosmoso - mėėėlyna, vargeli
o fotkinta saulei leidžiantis.
O tai kazin kokios butu idealiausiai zenitui ir pradziamokslei uz jo vairo? Fujifilm kokia..gi ten ir gold ir siaip visokiu super truper yra....noreciau kad nenumelynuotu, nes zinant, kad nemokesiu visko nusistatyneti su tais juostinuku parametrais, tia norisi bent kad kiek i tema....kiek siltesniu spalvyciu....
nu pasisakykit kas daugiau siuo klausimu, prasau
o man neatidaro nieko! Tuscias baltas lapas Kame bajeris?
bruksteliu si ta del knygeles Dalyjos deka si ta galim padaryti ir cia
cituoju zinute is Flirck
"Pasidomėjau vienoje Vilniaus spaustuvėje kiek kainuotų (nuo 30 iki 50vnt.) atspausdinti knygelę:
Knygute klijuota su spalvotu virseliu kainuotu 7,60 LT + PVM
Knygute klijuota su nespalvotu virseliu kainuotu 6,60 LT + PVM
Knygelė būtų A4 formato."
Taigi, merginos, gal neskubekit uzsakineti knygeliu is Lulu
cituoju zinute is Flirck
"Pasidomėjau vienoje Vilniaus spaustuvėje kiek kainuotų (nuo 30 iki 50vnt.) atspausdinti knygelę:
Knygute klijuota su spalvotu virseliu kainuotu 7,60 LT + PVM
Knygute klijuota su nespalvotu virseliu kainuotu 6,60 LT + PVM
Knygelė būtų A4 formato."
Taigi, merginos, gal neskubekit uzsakineti knygeliu is Lulu