Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 08 04, 20:15)
lotuliukas.gif  nesikabinėk

lotuliukas.gif nesikabineju, tik siaip patariu.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 04, 13:19)
p.s.II ishbandziau macro ziedus beje, is karto kazhkoki "pypcika" sulauzhiau, sunku ishaishkint kas tau butent, bet cia tas pagrindinis "laikejas", nors tebesilaiko, bet nestabiliai, gali visas objektyvas nukrist realiai.

Perskaičiau ir prisiminiau savo pirmuosius bandymus su žiedais doh.gif
Kelis syk dėjausi juos ir niekaip nesupratau ką netaip darau. Po vieno kažkurio bandymo man atrodė, jog sugadinau objektyvą, nes ten kažkokio mygtuko neišjungiau blush2.gif doh.gif
Be stovo neįsivaizduoju kaip reiktų fotkint doh.gif

Čia su trimis žiedais bandyta daryt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 19:13)
Na nezinau, tai cia pas tave jau beveik dirbtinis gaunasi  lotuliukas.gif  O kodel zaliuziu neatsitraukei ir nepabandei arciau lango daikto pasistatyt.... smile.gif

Beje jei uztrauktos zaliuzes tai turejo buti ne saulute, o namukas(shade)....

Gal dabar geriau?

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 08 04, 19:15)
lotuliukas.gif  nesikabinėk

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 19:18)
lotuliukas.gif  nesikabineju, tik siaip patariu....  bigsmile.gif

Aha.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus sokis: 04 rugpjūčio 2011 - 19:26
Akasha -> dėkui už išsamų atsakymą mirksiukas.gif dbr rodos supratau dėl pakaušių, bandysiu smile.gif
O dėl centravimo, tai ir sakau, kad man kai kuriais atvejais labai gražu ir todėl nesuprantu, kodėl čia tokia didelė bėda. Ypatingai vertikaliose nuotraukose.

Dalyja -> spalvos kokios jaukios nuotraukoj 'žiedas' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 08 04, 19:10)
aš užskaitau 4u.gif o šiaip gali pati patikrinti su pipete ir bus aišku, gerai ar ne mirksiukas.gif

Na smagu, kad kelios uzskaitet, tai gal gerai... bet tiesa pasakius nesu iki galo patenkinta rezultatu. Tik nesuprantu ka blogai darau??? g.gif
Va Lietaus sokis, nu kaip tau gaunasi rankinis toks baltas unsure.gif biggrin.gif Apsvieskit mane rolleyes.gif

O kaip su ta pipete patikrint, kur ja rast ir ka turiu pamatyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 20:13)
Na nezinau, tai cia pas tave jau beveik dirbtinis gaunasi  lotuliukas.gif  O kodel zaliuziu neatsitraukei ir nepabandei arciau lango daikto pasistatyt.... smile.gif

Beje jei uztrauktos zaliuzes tai turejo buti ne saulute, o namukas(shade)....

Skaitau skaitau, kaip merginos daro WB ND ir ...jaučiu eisiu ir aš juos padaryt, nes blush2.gif neesu padarius aš jų pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 04, 20:00)
o kiek tiksliau tas per ilgai? smile.gif savaitė, dvi? nes man taipogi smalsu biggrin.gif aš irgi ilgai tvarkau.

Na tada turiu papasakoti viska is eiles nuo pat pradziu biggrin.gif Kai griztu is fs bunu sugniuzdytas, nes man atrodo, kad gavosi visiskas s... blink.gif Tada perziuriu nuotraukas ir tik dar labiau isitikinu kad taip ir yra. doh.gif Tada kazkaip rankos isvis nekyla nieko tvarkyti. Kita diena sedu tvarkyti tik del to nes reikes foto atiduoti. Tada isitikinimas, kad visi kadrai nevyke pomazu sklaidosi. Bet kuo ilgiau sedziu, tuo labiau jis grizta. Sutvrakau per svaite. Jei tempiu iki poros savaiciu gali likti ir isviso netaisytu kadru kurie po to keliauja i recycle bina(o kurie galbut visai neblogi). Todel, kaip mane moke, foto reikia tvarkyti kuo greiciau. Labai noreciau prisiversti taip ir daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 04, 19:31)
Va Lietaus sokis, nu kaip tau gaunasi rankinis toks baltas  unsure.gif  biggrin.gif  Apsvieskit mane rolleyes.gif

Aš labai paprastai, nurodau, kad aparatas balta spalva laikytų tualetinio popieriaus baltumo spalvą, taip skaičiau kažkuri mergina darė, ir viskas, vuolia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 04, 20:36)
Skaitau skaitau, kaip merginos daro WB ND ir ...jaučiu eisiu ir aš juos padaryt, nes blush2.gif neesu padarius aš jų  pomidorai2.gif  pomidorai2.gif

swoon.gif Galvojau jau tu cia is tu pavizdingu ir senai atsiskaiciusiu hah.gif Tuoj gausi nuo naujokiu pylos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 04 rugpjūčio 2011 - 19:44
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 04, 20:39)
Aš labai paprastai, nurodau, kad aparatas balta spalva laikytų tualetinio popieriaus baltumo spalvą, taip skaičiau kažkuri mergina darė, ir viskas, vuolia  smile.gif

Neturiu balto wc popieriaus lotuliukas.gif Pas mus margas. O isbandziau jau ir su A4 lapais ir su savo baltomis maikutemis (beja su jomis geriausias rezultatas) ir su visokiais kitais baltais placiais daiktais...
Nu einu bandyt daryt dirbtiniame apsvietime... Paziuresiu ar kas gausis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 04, 20:37)
Na tada turiu papasakoti viska is eiles nuo pat pradziu  biggrin.gif  Kai griztu is fs bunu sugniuzdytas, nes man atrodo, kad gavosi visiskas s... blink.gif  Tada perziuriu nuotraukas ir tik dar labiau isitikinu kad taip ir yra. doh.gif  Tada kazkaip rankos isvis nekyla nieko tvarkyti. Kita diena sedu tvarkyti tik del to nes reikes foto atiduoti. Tada isitikinimas, kad visi kadrai nevyke pomazu sklaidosi. Bet kuo ilgiau sedziu, tuo labiau jis grizta. Sutvrakau per svaite. Jei tempiu iki poros savaiciu gali likti ir isviso netaisytu kadru kurie po to keliauja i recycle bina(o kurie galbut visai neblogi). Todel, kaip mane moke, foto reikia tvarkyti kuo greiciau.  Labai noreciau prisiversti taip ir daryti  doh.gif

Man lygiai taip pat buvo po pirmos vestuvinės FS doh.gif kelias dienas negalėjau žiūrėt nei į fotika, nei į nuotraukas. Bet paskui va kaip tu rašai, prisiverti eit tvarkyt ir po truputį normalizuojasi viskas doh.gif per savaite stengiesi susisukt.
Atsakyti
Akasha, ar dabar su žvake natūraliam gerai? cool.gif
Atsakyti