QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 04, 17:55)
o ku daryt jei pvz daugiau zmoniu buna fotosesijoj, nu tarkim vestuves
tigi neduosi kiekvienam pasirasyt sutarties, kad galetum i neta fotke imest
padariau 800 vistiek tas pats
nieko nesuprantu
labai nam patinka tas seseliu azuras ant kuno
Siaip is vestuviu uztenka jaunuju sutikimo, sveciai yra sveciai dazniausiai ie nebuna pirmame plane... Bet teisiskai, jie buvo kazkieno sventeje ir taikosi prie sventes organizatoriu...
Na o kodel tau FB isdarko fotkes jau nebeturiu ideju... man kazkaip viskas su juo gerai... ne pati geriausia kokybe bet pakenciama... beje skaitmenines tai is vis normalios...
Nu va ir juostines normaliai....
http://www.facebook....1...e=1
Nors jos siaip ir grudetos, bet tikrai FB neisdarko... Gal kazkaip netaip saugai... gal su ps saugodama kokybe numazini?
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 04, 19:13)
Merginos, ar gerai 5 ND natūraliame apšvietime? Auto, saulutė ir rankinis:
O kodel naturaliame apsvietime auto geltonas?
ar tikrai naturaliame cia darei? truputi neitiketina... Dar nemaciau, kad AWB taip durniuotu...
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 04, 19:32)
5 ND dirbtiniame apšvietime, auto, lemputė, rankinis. Tinka?
Uzskaitau....
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 04, 19:46)
Noriu paklausti jūsų
merginos, man visada buvo įdomu, kaip ten dėl pakaušio nukirtimo??? Žiūriu, tiek gražių nuotraukų, kai nukirptas pakaušis, nu o pačiai kai nufotografuoju atrodo, lyg jis nukirstas būtų blogai. Kad ir kur neseniai dėjau savo pipirono nuotraukoj... Vat nežinau kaip kirpti, kaip fotografuoti, kad būtų su nukirstu pakaušiu. Ar yra kažkokios taisyklės, ar kaip? Ar čia tinka "kaip patinka, taip"?
Akasha -> DIEVIŠKA nuotrauka, spalvos, grūdas,
like, like, like
Klausimas dėl kompozicijos, čia skaitosi centruota ar kaip? Bet man tai labai gražiai atrodo būtent taip. Nelabai suprantu, kodėl centruota yra didelis blogis kai kuriais atvėjais
Del nukirsto pakausio taisykles labai paprastos... Tiesiog fotografuojant portreta pagal taisykles, akys turi buti nuotraukos virsutiniam trecdalyje.... Ne zemiau... todel komponuojant portreta is arti ir horizontaliai daznai nusikerta virsugalvis...
Dekui uz pagyras...
Taip centruota... bet bent jau vertikaliuose portretuose visai nebijau centruoti ir tai nera toks didelis blogis, kai jau ikerti visas tas taisykles....
Siuo atveju ta centravima manyciau atsveria aplinka ir jos issidestymas... langas, siena ir tolimesnis planas kaip ir dalina kadra i tris dalis, tai kaip ir gerai pagal taisykles, tai tas centravimas gaunasi ne toks baisus, galu gale merginos kojos ir raudonos basutes kairiame kraste labiau ir atsveria vaizda.... Na kaip bebutu man ziurisi gerai ir man tinka... o visa kita tik detales... taisykles galu gale tam ir sukurtos, kad jas lauzyti... Dabar man jos taip iaugusios, kad as turiu pasistengti labai labai, kad padaryti ne pagal jas...
Papildyta:
Beje del foto tvarkymo, tai nuo kiekio priklauso... Po fotosesijos 30 nuotrauku, be skenavimo per pusdieni sutvarkau...
Vestuvines kazkada per dvi tris dienas atidaviau... Na stengiuos kuo greiciau tvarkyti, kad neuzsisideti prie PS...