Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 04, 17:55)
g.gif  o ku daryt jei pvz daugiau zmoniu buna fotosesijoj, nu tarkim vestuves  doh.gif  tigi neduosi kiekvienam pasirasyt sutarties, kad galetum i neta fotke imest

na tai o kam tau deti vestuvine foto i neta, ten kur sveciai, nei ten koki mena islausi, nei kam idomu bus ziureti smile.gif grazu yra ten, kur tik viena seima, arba jaunieji wink.gif
nelabai isivaizduoju, kaip tai turetu atrodyti g.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 04, 18:20)
Vis dar zaidziu su 5ND sad.gif
(auto, p.auto ir rankinis)

dabar gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 04, 18:53)
Na, ką gi, ką gi, ką gi... Išgimdžiau vieną sceną, mergaitė ant kėdės, per visą dieną  doh.gif  Duokitės. Duodu flicrę, nes kitaip vėl pyksit, jei neliks nuotraukų (o viskas vyksta paprastai, su PRO galima keisti nuotraukas netrynus, taigi aš kartais pamatau kokią klaidą ir ją redaguoju, iš čia ir išnyksta pirmasis var. o antrasis neatsiranda). Flickr

Kyla klausimas, per kiek laiko įprastai sutvarkot 1 fs? vidutiniškai, be išimčių...

patiko, tikrai faina wub.gif daugiau komentarų flickr
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 04, 18:04)
patiko, tikrai faina  wub.gif daugiau komentarų flickr

Ačiū.

Vienintele
, Tu lyg klausei ar čia su actionais. Tai va, man patiko tik pirmoji kur matosi kojytės rankytės, o toliau nepatiko, spjoviau į juos, nes nenoriu labai iškraipyti spalvų, toliau dariau viską be jokių actionų, bet pati su sluoksniais truputį sužaidžiau bigsmile.gif

Pamiršau pagirti jlove (?) lašiukus. Šaunuolė mirksiukas.gif Man tokie neišėjo schmoll.gif Išvis tų lašelių pakęst negalėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 rugpjūčio 2011 - 18:12
QUOTE(JEma @ 2011 08 04, 18:20)
Vis dar zaidziu su 5ND sad.gif

aš užskaitau 4u.gif o šiaip gali pati patikrinti su pipete ir bus aišku, gerai ar ne mirksiukas.gif

RG, puiki šita rolleyes.gif eisiu dar į flickrą pažiūrėti ax.gif

dar Ievukio įsiminė paskutinės....nespėju aš su jumis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 04, 17:53)

Mazai, as noriu dar:))
Labai patiko, sviesa nuostabi.
Atsakyti
Merginos, ar gerai 5 ND natūraliame apšvietime? Auto, saulutė ir rankinis:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mano klasiokes draugei reikia fotografo jos dvieju vaiku krikstynoms rugpjucio 27d Vilniuje. Man siule, bet as ta diena negaliu sad.gif kas cia is Vilniaus? reiktu jau siek tiek mokancio, bet nebrangininko smile.gif man i AZ rasykite, jei kuri nori..
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 04, 17:13)
Merginos, ar gerai 5 ND natūraliame apšvietime? Auto, saulutė ir rankinis:

Manau gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 04, 18:24)
Manau gerai ax.gif

clap.gif kas dar mano panašiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 04, 19:26)
clap.gif kas dar mano panašiai?  smile.gif

smile.gif
Atsakyti
5 ND dirbtiniame apšvietime, auto, lemputė, rankinis. Tinka?

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 08 04, 18:29)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 04, 18:53)
Na, ką gi, ką gi, ką gi... Išgimdžiau vieną sceną, mergaitė ant kėdės, per visą dieną  doh.gif  Duokitės. Duodu flicrę, nes kitaip vėl pyksit, jei neliks nuotraukų (o viskas vyksta paprastai, su PRO galima keisti nuotraukas netrynus, taigi aš kartais pamatau kokią klaidą ir ją redaguoju, iš čia ir išnyksta pirmasis var. o antrasis neatsiranda).
Kyla klausimas, per kiek laiko įprastai sutvarkot 1 fs? vidutiniškai, be išimčių...

Man patinka. Saunuole.
O nuotraukas is vienos fs tvarkau... per ilgai doh.gif

Aciu uz komentarus nuotraukytems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levap85: 04 rugpjūčio 2011 - 18:37