Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kikirike, as tau i FB parasiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 14:35)
Aciu merginos,turiu ir su daugiau virsaus,vakare dar perziuresiu mirksiukas.gif
Na dar viena ir begu lauk kol nenusibodau blush2.gif

nus faina, man neyprasta save nuotraukoj komentuot, bet pats faktas kad nemokėjau labai atsipalaiduot ir nuotraukose matosi tas dirbtinumas, reiks repetuoti, bet ačiū tau Ievuk už nuotraukas, labai smagu buvo pamėginti stovėt prieš objektyva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 rugpjūčio 2011 - 15:17
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 04, 16:15)
Kikirike, as tau i FB parasiau wink.gif

aga,jau matau -atrašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 04, 13:45)
Merginos tai kaip mano tie ND? Paskui paliks daug daug psl atgal ir liksiu be komentaru...

Auto nuo rankinio WB beveik niekuo nesiskiria. Fonas gal per ryškus baltam daiktui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 04, 13:38)
a. saunuoliuke. ivaldzius ps, ka  lotuliukas.gif

Nieko aš ten dar neįvaldžiusi. Kartais taip keikiuosi, kad nesuprantu ko nors ten. Bet bandau, bandau ir kažką išgimdau. biggrin.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 14:06)

Man graži nuotrauka. Spalvos tokios gaivios. bigsmile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 04, 14:22)

Žymiai geriau. bigsmile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 14:54)
Atnesu biskiuka rudens kvapo hihihi.gif

Nu, nepatinka man pajusti vasaros galą... Fu... unsure.gif Bet nuotrauka tai vis tiek graži. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 12:54)
Atnesu biskiuka rudens kvapo hihihi.gif

Labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 13:35)

Na dar viena ir begu lauk kol nenusibodau blush2.gif

Grazus modeliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 08 04, 16:26)
Auto nuo rankinio WB beveik niekuo nesiskiria. Fonas gal per ryškus baltam daiktui. g.gif

As ir atkreipiau demesi, kad nuo auto mazai skiriasi... unsure.gif Fonus visokius jau isbandziau. Ir rudus ir ryskius ir net lauko zolyte. Aisku balta lapa vis per nauja fotografuodavau...
Cia tame paciame fone daugiau variantu, tik tvarka kazkaip pasikeitusi (pirma rankinis, o paskutinis auto).
http://www.flickr.co...s/65748462@N02/
Atsakyti
g.gif o ku daryt jei pvz daugiau zmoniu buna fotosesijoj, nu tarkim vestuves doh.gif tigi neduosi kiekvienam pasirasyt sutarties, kad galetum i neta fotke imest

QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 16:15)
Del fb tai tikrai nekaip atrodo... nu tai pabandyk susimazinti, kad ilgoji krastine butu kokie 800 ir tada idek foto... neturetu taip isdarkyt....

verysad.gif padariau 800 vistiek tas pats
schmoll.gif nieko nesuprantu
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 16:35)
Aciu merginos,turiu ir su daugiau

thumbup.gif labai nam patinka tas seseliu azuras ant kuno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birbusiukas: 04 rugpjūčio 2011 - 16:55
Vis dar zaidziu su 5ND sad.gif
(auto, p.auto ir rankinis)
user posted image

user posted image

user posted image

Nu tarkit daugiau zodziu blush2.gif Jei vis blogai tai patarkit ka daryti, kad butu gerai. Daugiau nieko ir neveikiu siandien...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 04, 18:20)
Vis dar zaidziu su 5ND sad.gif
(auto, p.auto ir rankinis)

Nu tarkit daugiau zodziu  blush2.gif  Jei vis blogai tai patarkit ka daryti, kad butu gerai. Daugiau nieko ir neveikiu siandien...

nu man rodos, kad gerai 4u.gif
Atsakyti
Tik sakykit tiesa, nes noriu saziningai tuos ND padaryti...
Atsakyti
Na, ką gi, ką gi, ką gi... Išgimdžiau vieną sceną, mergaitė ant kėdės, per visą dieną doh.gif Duokitės. Duodu flicrę, nes kitaip vėl pyksit, jei neliks nuotraukų (o viskas vyksta paprastai, su PRO galima keisti nuotraukas netrynus, taigi aš kartais pamatau kokią klaidą ir ją redaguoju, iš čia ir išnyksta pirmasis var. o antrasis neatsiranda). Flickr

user posted image

Kyla klausimas, per kiek laiko įprastai sutvarkot 1 fs? vidutiniškai, be išimčių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 rugpjūčio 2011 - 17:57