Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 04, 12:44)
Gal, tokių dar nežinau... smile.gif Bet va kaip su kūdikių fotografija? Kad ir baby as art, pvz? Kai fotkinamos atskiros kūdikių detalės? Labai labai iš arti, trikojui galimybių nėra, bet va kaip ranką atkalt taip, kad tokį smulkų taškiuką, detalę padaryt ryškią, mįslė smile.gif

aš kai bandžiau macro, tiesa tai buvo canon 100mm tai patarimų sulaukiau tokių( iš objektyvo turėtojo) kad susireguliuoji viska ir atsistoji taip kad svyruot galėtum taip ir stengiesi, nejudini nieko kito tik kūnu svyri arčiau ar toliau kol turi norima rez. nežinau ar aiškiai aš čia biggrin.gif
Atsakyti
merginos, nebijokit jūs tų makro žiedų. Tiesiog įgūdžių reikia. Pirmus kartus kol priprasit bus sunku, o paskui normaliai fotografuosit.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 04, 14:47)
merginos, nebijokit jūs tų makro žiedų. Tiesiog įgūdžių reikia. Pirmus kartus kol priprasit bus sunku, o paskui normaliai fotografuosit.

lotuliukas.gif tikrai taip. tik bukit su tais ziedais shvelnios ir kantrios, o tai sulauzhysit greitai, kaip as biggrin.gif
Atsakyti
Pribaigs mane 5 ND, gerai, kad vyro namie nera ir maze miega... Isbandziau daugybe vietu, daugybe baltos spalvos objektu fotiko nustatymui ir dar daugiau objektu, kurie atsiduria nuotraukose...
Na bandau kelti naturaliame apsvietime... Eiliskumas: Auto, pusiau auto ir rankinis.
user posted image
user posted image
user posted image

Patarkuokit, pasakykit ar nors kiek gerio yra?

Kol neatliksiu visu ND negalesiu nei jusu foto dziaugtis nei kokios savo nuomones isreiksti doh.gif
Turiu ir su didesniu baltu objektu, bet siaip isvis man su baltais daiktais pasirodo problematiska - tiesiog nerasta ju. O jei randu tai jie nera idealiai balti g.gif
Atsakyti
Atnesu biskiuka rudens kvapo hihihi.gif

user posted image

as jus flickr vis stengiuos apibegt blush2.gif

Beje ryt isvarau i kudros stovykla savaitgaliui clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 15:06)

nu bet sita fotke ti man patinka thumbup.gif

o del sutarciu tai tu po 2 duodi pasirasyt? o kaip su draugais pvz? ar issimciu nedarai?

del kokybes tai jo, sake, kad fb kazkoki nauja konverteri paleido, tai jei didesnis iso tai tradiskai suspaudzia.
O as net kelis dydzius mazinau ir bandziau kelt doh.gif vis tas pats.
va paziurek kaip veidas atrodo g.gif ar as cia perdaug kabinejuos?

http://www.facebook....1...e=1
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 04, 14:49)
lotuliukas.gif tikrai taip. tik bukit su tais ziedais shvelnios ir kantrios, o tai sulauzhysit greitai, kaip as biggrin.gif

Jau sulauzei? bigsmile.gif Kaip tu cia taip sugebejai?

QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 14:54)

as jus flickr vis stengiuos apibegt blush2.gif

Grazu svelnu, bet truputi virsaus truksta... tokia prispausta atrodo...

Kaip smagu, kad i stoovykla isvarai thumbup.gif Lauksim ispudziu ir zinoma foto.... wink.gif

QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 04, 14:55)
nu bet sita fotke ti man patinka  thumbup.gif

o del sutarciu tai tu po 2 duodi pasirasyt? o kaip su draugais pvz? ar issimciu nedarai?

del kokybes tai jo, sake, kad fb kazkoki nauja konverteri paleido, tai jei didesnis iso tai tradiskai suspaudzia.
O as net kelis dydzius mazinau ir bandziau kelt  doh.gif  vis tas pats.
va paziurek kaip veidas atrodo  g.gif  ar as cia perdaug kabinejuos?

Ne ne po du.... Na yra atitinkamos situacijos, kai stokams tai stokams... ten ir del publikavimo ir del pardavimo yra... Siaip po fotosesijos kitas variantas del publikavimo...

Del fb tai tikrai nekaip atrodo... nu tai pabandyk susimazinti, kad ilgoji krastine butu kokie 800 ir tada idek foto... neturetu taip isdarkyt....
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 12:54)

svelnu miela , truksta ir man virsaus , gerai praleisk laika stovykloj smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 08 04, 13:15)

mmm juosta biggrin.gif liuks ,maggie modeliukas isnaudok ja kiek leidziasi , jauciu kad pasirasytu nudei biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos,turiu ir su daugiau virsaus,vakare dar perziuresiu mirksiukas.gif
Na dar viena ir begu lauk kol nenusibodau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 03, 23:06)
nu jau. radai su kuom lygintis. kada pradejai fotkint, m..? tongue.gif kai kurios tavo lygio metais nepasiekia, tad buk objektyvi mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 04, 13:00)
labas.

ziuriu tendencija muzikini fona filmukams parinkineti katie melua arba norah jones  blush2.gif

lotuliukas.gif

Alabama - jau rašiau, bet dar parašysiu, kad patiko vaikukas 4u.gif

Akasha- nugi graži ta maggie, man patinka ir spalvos ir foto 4u.gif

Ievukas - įdomi foto, tik nuklonuočiau ta bortelį jis perdaug grūbumo duoda šiai foto (čia tai foto kur ant žemės) 4u.gif pavydžiu tau stovyklos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 04 rugpjūčio 2011 - 14:39
Merginos tai kaip mano tie ND? Paskui paliks daug daug psl atgal ir liksiu be komentaru...
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 04, 16:35)
Aciu merginos,turiu ir su daugiau virsaus,vakare dar perziuresiu mirksiukas.gif
Na dar viena ir begu lauk kol nenusibodau blush2.gif

Si labai miela 4u.gif
Atsakyti