QUOTE(Alabama @ 2011 08 04, 00:52)
Siandien fotografavau mazyti miela vyruka.Bet kiek sedejau ten-taip ir neuzmigo:)))
dejai kazhkokia "sena" faktura? nes man nesiziuri, kudikis kaip senuolis
arba kaip lavonelis, ypac kur kojytes. na toks pirmas ispudis.. pirmoje ta medziaga, atrodo gan grybokai, lyg tokia, kuri "kanda". labai krenta i akis mazylio paakiai.
fotografuoti mazyli - ishsukis anyway, tad lenkiu galva.
QUOTE(Alexso @ 2011 08 04, 10:14)
RG, gausi lupt už nuotraukų trynimą
Atsikėliau, o fotkių jau nėra, tai ką man žiūrėt?
as jau pripratau. bet lyg ir RG zadejo cia taip nebedaryti. negrazhu, Rita
QUOTE(chimera @ 2011 08 04, 10:52)
Man jau nebepatinka, nes perdidelis graužulys, jaučiu, kad nei laiko nei finansų, nei smegenų vingių galimybės gali "nebeišvežt "
su finansais tikrai nekas. as pradejau juosta vien del to, kad "pigiau", nors paskaiciavus kainas, ryshkinima, skanavima ir galutini rezultata, kazin, nes daug smulkiu ishlaidu kai supliusuoji tai..
QUOTE(Yvette @ 2011 08 04, 11:20)
O apie actionus kol kas negalvok, jei dar tik pradedi. Jie tavo foto tikrai nepadarzs geresnėm, jei pradinis variantas nekoks bus.
o kada reiketu susidomet actionais jei jie truputeli domina? as specialiai prie ju nelindau, nes norejau pati perprast esmini nuotrauku koregavima (na - exposure, levels, contrast etc..), bet action'ai kazhkaip pradejo traukt, nors nebandziau ishvis, gal del to, jog mano pc letokai dirba su PS, todel su LR dirbu, bet pirmadieni jau turetu buti pristatytas mano naujas pc-zhveris. kaip laukiuuuu. va tada, jauciu, prasidesiu su tais visais actionais.. jau matyt laikas hehehe.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 04, 11:25)
gi niekas dabar Jums netrugdo pasistatyti kad ir kokia statulele, prie kokio nors apsvietimo,ir keisti paramentrus, pamatysit kaip kiekvienas paspaudimas itakoja nuotraukos kokybe/sviesuma/aiskuma
visishkai pritariu
kai pats matai skirtumus pabandes, labai viskas paaishkeja.
QUOTE(Ka @ 2011 08 04, 11:49)
Merginos, pažiūrėjau knygą pdf formatu (už ką esu labai dėkinga Ievukiui
).. Na, žinokit vau!! Nerandu žodžiu apsakyti.
gal kas galetu man atsiusti..? as maggie.bebe skype'e. labai prashau.
QUOTE(Alabama @ 2011 08 04, 12:14)
Na dar viena
o kodel jis taip guli? cia nauja mada? man nepatinka, reikia galva perkreipt, neaa.. zymiai geriau ziurisi kai normaliai.
QUOTE(Ka @ 2011 08 04, 13:09)
Na, čia jau visas kadras, nekirpta nė kiek.
Bet tai nei juosta, nei helios'as. Paprasčiausia muilinė su mano parinktais nustatymais ir spalvos su PS.
Net triukšmų kiek pamenu nedėjau daugiau.
a. saunuoliuke. ivaldzius ps, ka