Supergreitas patiekalas: išverdam kalafiorus, svieste pakepinam džiūvėsėlius ir užpilam ant kalafiotų. Skanaus
QUOTE(nerile @ 2004 06 21, 10:35)
Supjaustyta kalafiora apvirti.
Keptuveje sviete pakepinti svoguna. Ideti sauksta miltu, uzpilti pieno, iberti vegetos. i si balta padaza sudeti virtus kalafiorus.
Valgyti su bulvemis, garnyrui pomidorai. Primena grybu patiekala
Keptuveje sviete pakepinti svoguna. Ideti sauksta miltu, uzpilti pieno, iberti vegetos. i si balta padaza sudeti virtus kalafiorus.
Valgyti su bulvemis, garnyrui pomidorai. Primena grybu patiekala
išbandžiau šitą receptėlį, mums labai patiko
man skaniausi isvirti juos,tada i keptuve ideti sviesto,sudeti kalafiorus vegetos,ideti grietines ir valgyti su bulvemis mmmmm
Dariau neseniai , kalafiora apviriau susmulkinau, pakepiau ant sviesto, dejau dziuveseliu , spaudziau cesnako ir uzpyliau plaktu kiausiniu su trupuciu pieno.
Pakepinau farso ir viska sumaisiau.Sudejau i kepimo inda ir ant virsaus uztepiau majonezo ir pabarsciau surio
Tikrai labai skanu
Pakepinau farso ir viska sumaisiau.Sudejau i kepimo inda ir ant virsaus uztepiau majonezo ir pabarsciau surio
Tikrai labai skanu
Man jie skanu apvirti sudėti į kepimo indelius susluoksniuoti su sviestuku ,įbėrus nemažai sūrio tarkuoto ant viršaus+prieskoniai{krapai,bazilikas}ir pašautiį orkaitę kol sūris išsileis.
Paskaičiau temulką-yra panašių salotų,bet parašysiu ir aš savo receptėlį :
Kalafiorą supjaustom žiedynėliais
pomidorus-kubeliais
svogūną-smulkiai
žiupsnelį krapų-sukapojam
padažui-majonezas,
ant viršaus užbarstom susmulkintų graikiškų riešutų.
Skanaus
Kalafiorą supjaustom žiedynėliais
pomidorus-kubeliais
svogūną-smulkiai
žiupsnelį krapų-sukapojam
padažui-majonezas,
ant viršaus užbarstom susmulkintų graikiškų riešutų.
Skanaus
skaniausia kai apverdi piene, o tada apkepini sviestuke.. niam niam..
gal zinote kokiu patiekalu is kalafioro niekur nerandu ka skanaus pagaminti
Is drauges suzinojau super recepta...Nedideli kalafijora apvirti 2 min., pasidaryti farso (koks kam patinka, as darau kaip kotletams), tada isemus kalafojora prikisti farsu, ten kur lenda , tada i orkaite kol farsas iskeps, paruduos kalafijoras, as apie 40 min kepu. Nu kaip skanu, tai ne tas zodis...ir lengva!
Aš darau pyragą su kalfiorais. Trapia tešla ( sviestas, miltai, druskytė) iškloju kepimo formą, ant viršaus sudedu apvirtus kalafiorus užpilu kiaušinių su grietine plakiniu ir apibarstau sūriu, kepu orkaitėje apie 50 min.
aciu jum uz receptukus gaminsiu pirma ta su farsu parasysiu kas gausis
Musu visai seimai tai skaniausia taip: isskirstai ta kalafiora apverdi vos tada kiekviena ta galvute apvolioji kiausinio plakinyje po to dziuveseliuose ir apkepini keptuveje, nerealiai skanu kad ir vienus su majonezu valgyti arba kaip garnyras prie mesytes labai skanu