Gal kuri esat bandžiusi EXTRA VIRGIN MINERALS LIQUID FOUNDATION? Šiandien pasibandžiau ant rankos, konsistencija labai maloni, tepasi taip lengvai, gundausi, bet bijau šiek tiek, nes poros linkusios labai kimštis
ir dar uosčiau persikų kvapo naują liniją (sakau naują, nes anksčiau tikrai nemačiau jos), tai kvapas dieviškas
QUOTE(Pukšt @ 2012 11 10, 22:25)
ir dar uosčiau persikų kvapo naują liniją (sakau naują, nes anksčiau tikrai nemačiau jos), tai kvapas dieviškas
Turiu persikų kvapo kūno losjoną ir dušo želė, tikrai, kvapas pasakiškas
QUOTE(katukou32 @ 2012 11 11, 02:22)
Turiu persikų kvapo kūno losjoną ir dušo želė, tikrai, kvapas pasakiškas
As irgi turiu duso zele ir sviestuka. Labai patinka kvapas
Gal kas galetu paisulyti kokia tarpininke kaune arba klaipedoje?
QUOTE(VejaGuse @ 2012 11 13, 17:39)
Gal kas galetu paisulyti kokia tarpininke kaune arba klaipedoje?
kaune perka labamba, net sian pirks is uk
Gal kas zinote ar labai skiriasi situ kvapai?
Skiriasi... Man tas apatinis labiau patink. Šitas virštutinis kažkaip nežinau, imbieriškesnis gal?
QUOTE(Pukšt @ 2012 11 10, 23:25)
Gal kuri esat bandžiusi EXTRA VIRGIN MINERALS LIQUID FOUNDATION? Šiandien pasibandžiau ant rankos, konsistencija labai maloni, tepasi taip lengvai, gundausi, bet bijau šiek tiek, nes poros linkusios labai kimštis
Sveiki,
as naudoju ir skysta ir biria pudra sios serijos. Esu patenkinta. Skystoji dengiasi labai lengvai ir puikiai maskuoja, o biri uzbaigia makiaza iki galo Mano oda problematisha : linkus raudonuoti, arti kapiliarai bei kemshasi poros. Dabr uzsiteous nera to jausmo,kad "dygsta" spuogeliai,kaip bumo su kitu gamintoju kremine pudra.
Sveikos,
Gal kas bandete spanguoliu difuzeri namu kvepinimui? Na ta, kur pagaliukai buteliuke
Kazi, ar tikrai visi namai kvepia?
As siaip aliejukus su zvakide naudoju, bet gal reik sita pabandyti
Papildyta:
[QUOTE]
Man tai jis
Nepadaro kaukes, bet sulygina spalva, tok naturaliai grazus vaizdas
Gal kas bandete spanguoliu difuzeri namu kvepinimui? Na ta, kur pagaliukai buteliuke
Kazi, ar tikrai visi namai kvepia?
As siaip aliejukus su zvakide naudoju, bet gal reik sita pabandyti
Papildyta:
QUOTE(odetama @ 2012 10 11, 21:38)
Isbandziau BB krema, visai patiko. Parduotuveje, tai neapsimoka pirkti uz 70 Lt, bet kai bus akcija is UK parsisiusiu. Toks idomus variantas, tepi balta krema, o po kurio laiko tas kremas pasidaro kaip krempudra Idomus variantas...
[QUOTE]
Man tai jis
Nepadaro kaukes, bet sulygina spalva, tok naturaliai grazus vaizdas
Sveikos Kauno Mamytes,
Man vyras yra parvezes is Anglijos orginaliu kuno sviestu is BODY SHOP, buvo nuolaida tai daugiau ju nupirko. Yra ivairiu kvapu, kai kuriu po kelis turiu. Jei kazkam reiketu tai parduodu po 38LT, Kaune (niekur nesiunciu, nes turejau liudna pamoka su sukciais) mano tel nr 860583283 arba i AZ
ikeliu nuoroda, bet nezinau ar cia atsidarys, nes daznai blokuoja kitu skelbimu nuorodas
http://tarpmergaiciu...p-kuno-sviestai
Man vyras yra parvezes is Anglijos orginaliu kuno sviestu is BODY SHOP, buvo nuolaida tai daugiau ju nupirko. Yra ivairiu kvapu, kai kuriu po kelis turiu. Jei kazkam reiketu tai parduodu po 38LT, Kaune (niekur nesiunciu, nes turejau liudna pamoka su sukciais) mano tel nr 860583283 arba i AZ
ikeliu nuoroda, bet nezinau ar cia atsidarys, nes daznai blokuoja kitu skelbimu nuorodas
QUOTE(braidanti_ @ 2012 11 30, 08:28)
Sveikos Kauno Mamytes,
Bijau ką sakyt, bet čia ne skelbimų tema, taigi galima, ko gero, komentuoti Niekas tų tavo sviestų už tokius pinigus nepirks Visi kas gyvas jų jau prisipirko po 4-5 svarus, sumokėdami tarpininkėms 10 proc Taipogi ir perpardavėjai, taigi čia pat SM skelbimuose jų galima prisipirkti sočiai po 25 Lt
Aš suprantu, kad smagu parduoti dvigubai brangiau, negu pirkai, bet nu turėkit sąžinės