Merginos, pasisakykit
Aš labai jau norėjau - ir nusipirkau - šitą štai Bodyshop Lily Cole daiktą:
http://3.bp.blogspot... cheek dome.jpgTą lūpų-skruostų pamozoką, rūžavesnį
Ant nuotraukos atrodo super. Parduotuvėj kažkaip suabejojau, kaip jis ten atrodo, bet pardavėja įrodė, kad jis atrodo super. O kad aš labai norėjau tikėti, kad jis atrodo super, tai ir nusipirkau, netgi be nuolaidos, kas iš esmės yra labai negražu ir man, kaip lietuvei, nepriimtina
Nu parsinešiau aš jį namo, tepu tepu - ple, nieko nematau
Nu jei bogu, lūpos kaip lūpos, jokios spalvos
Ne, ne gerai, matosi, kad tepta, kaip kokiu vazelinu, bet spalvos lygiai nulis
Pasitepiau pusę lūpų. Labai ilgai žiūrėjau, norėdama įžvelgt kokį tai grožį. Vis dėlto liūdnai teko prieiti išvados, kad jei va šitaip pusę lūpų pasidažius eičiau gatve, tai niekas o niekas neatkreiptų dėmesio, kad pusei lūpų kažko trūksta. O jei dar tą likusią pusę pasitepčiau vazelinu už du litus, tada ir profai nepastebėtų, netgi užklausti
Lūpos šiaip su juo jaučiasi neblogai, bet jos ir šiaip niekuo nesiskundžia!
Taigi dabar esu labai nepatenkinta tokiu savo neūkiškumu
Užtat prašome tuo klausimu pasisakyti. Pageidaučiau pasakymų, iš kurių galėčiau suprasti, kad:
a) ten viskas labai gerai matosi, ir kai aš einu gatve, juo pasimakalavus, tai visi kiti labai mato ir gėrisi, ir iš esmės tik aš viena nematau, bet tai nesvarbu, svarbu, visi kiti mato ir jiems labai gražu
b ) nesimato dėl to, kad mano lūpos natūraliai tokio pat ružavumo, kaip jis! Kaip kažkada ant mano akių nesimatė žalių spalvotų linzių, o mėlynos matėsi! Na jis pats vienas biškį klaikokai rūžavas, tai yra, norėjau pasakyti, labai gaiviai, ir jeigu mano lūpų spalva su juo sutampa, tai aš esu iš viso ne dviejų paauglių motina, o didi gražuolė?
Tokia išvada, žinia, mane labai tenkintų
Nes kolei kas aš pati galiu prieiti tik išvados C:
c) nusipirko boba nesąmonę ir vėpso - vdrug vis tik sąmonė?
Maždaug taip