Visi tyli, pati paklausiau, pati ir atsakysiu... Išbandžiau pardotuvėj
Žodžiu, taip aš jo ir nesupratau
Teoriškai tai yra bronzantas, taigi aš taip įsivaizdavau, kad jis turi bronzinti... Ne?
Plius lyg ir blizginti, nes su blizgučiais. Ir oda turi būti... Na kokia tai patepta, jeigu jau tu ją tepi. Praktiškai jis man to neparodė
Užsitepiau ant rankos, susigėrė, ir nieko. Visai nieko, nei spalvos, nei odos pasikeitimo, nei blizgesio, na gerai, blizgėliukai trys, bet ir tuos reikia ilgai žiūrėti, kol pamatysi.
Kadangi konsultantė buvo mane čiupus į ragą ir pačios vienos vaikščioti nepaleido, tai jinai man pripasakojo, kad čia viskas taip ir turi būti. Mol, taip ir yra, jeigu bronzantas, tai jis nebūtinai turi labai bronzinti, jis tiesiog suteikia grožį odai. Aš mėginau ginčytis, kad mano odai jis nesuteikė visiškai nieko. tada jinai pasakė, kad per mažai užsitepiau, ir davė pasitepti dar, bet man tai nepadėjo. Prisitepiau belekiek, bet oda kokia buvo, tokia liko, balta ir sausa
Konsultantė mane labai šntažavo, kad šiandien jam nuolaida, o ryt nebeliks, bet aš laikiausi kaip uola - kad ir nuolaidos, tai ar man dabar pirkti produktą, kurio poveikio aš nematau??? Sakiau, išsinešiu į lauką tą savo ranką, pažiūrėsiu, gal prie šviesos kas matosi. Nu nieko nesimatė
Nu gaaal tie trys blizgučiai... Nosį prikišus ir ilgai žiūrint... Placebo ten, va kas
Anksčiau turėjau analogišką produktą nivea. Iš jo užsienio forumuose tyčiojosi, kad prasčiausias nivea produktas forever. Nu bet bent kažkas jautėsi. Dabar - nieko
Konsultantė sakė, kad nieko ir neturi jaustis, nes tai bėra sausas aliejus! Paklausiau, kaip tai sausas, jei jis šlapias, bet ji atsakė, kad jis ant tiek gerai susigeria, kad va tau - nieko nesijaučia. Jokio lipnumo. Aš sutinku, gerai, kad nesijaučia lipnumo, tai pliusas, bet kad man iš viso nieko nesijaučia. Tai minusas
Beje, meluoju, kad nieko nesijaučia. Jaučiasi pachas. Būtent taip, ne kvapas, o pachas
Pachelis toks, kad nors iš namų bėk
Konsultantė teigė, kad tai monoi aliejaus ir gardenijų aromatas. Pasitikslinau - gardenija tai pelargonija? Atsakė, kad taip. Meluoja. Jokia pasaulio pelargonija taip nesmerdž. Tas kvapas, bliamba, asocijuojasi, net nežinau, su pražuvusiom viltim, antsvoriu/celiulitu, neurologinio skyriaus moterų palatos gulėtoja arba babytės įkapėm
Nu kažkuo šiurpiu
Konsultantei pasakiau, kad tokio kvapo produkto naudoti negaliu. Ji pasakė, kad čia labai geras kvapas, žmonės jį mėgsta. Tada aš ne žmogus
Kitaip tariant, reziume, aš jo nepirksiu. Ir dykai neimsiu. O papiltų man jį kambary - išsikraustyčiau...