Aš turėjau Rainforest drėkinamąjį balzamą, nepaliko man didelio įspūdžio Būtų ir man įdomu išgirsti apie šį sviestuką
QUOTE(koko_sa @ 2012 03 24, 01:02)
gal turit kuri atsiliepimu apie Rainforest drekinamaji plauku sviesta?
dukra naudoja. jos labai sausi plaukai, tai kazkiek atgaivina. Bet siaip parekomenduociau sausiem plaukams tiesiog arganu alieju naudoti. issitept plaukus ir palaikyt pora valandu iki plovimo.
QUOTE(koko_sa @ 2012 03 24, 02:02)
ir klausimas , ar turi body shop'as koki gera aliejuka plaukams?
Siuo metu naudoju si http://www.thebodysh...riemones/83638/ Patinka, kad neriebina plauku, todel nebaisu, kad galiu jo padauginti, tikrai suteikia zvilgesi ir yra malonaus kvapo
Vienas iš dieviškiausių man TBS kūno sviestų kvapų yra Brazil nut O dabar atidariau tokį patį kūno šveitiklį:
Ir galiu pasakyti, kad kvpas toks pats dieviškas, bet pati šveitiklio struktūra man nelabai patinka, kiti TBS bandyti kūno šveitikliai iš smulkių granulyčių, o šis vos ne kaip kremas, kuriame yra šiek tiek stambių granulių. Taigi, jo efektyvumas, kaip šveitiklio, man nelabai Bet kvapas pakelia nuotaiką
Ir galiu pasakyti, kad kvpas toks pats dieviškas, bet pati šveitiklio struktūra man nelabai patinka, kiti TBS bandyti kūno šveitikliai iš smulkių granulyčių, o šis vos ne kaip kremas, kuriame yra šiek tiek stambių granulių. Taigi, jo efektyvumas, kaip šveitiklio, man nelabai Bet kvapas pakelia nuotaiką
aistuliaa,tai veido serumas,papilkejusiai odai.Sio serumo neesu naudojusi,bet va vitamino c kapsules man labai patinka,labai svelnina ir atgaivina veido oda..Manau,kad poveikis turetu buti kazkiek panasus,nes serija ta pati
Man is visu TBS kvapu,NR1-moringa
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 31, 14:01)
Gal kas paprotins kokiai čia odai, kaip naudojamas, ar drėkina, ar tinkamas vasarai?
turiu si seruma.jis kaip makiazo pagrindas labiau,nes turi silikono, berods-kemsa poras.bet..patepus juo veida svelnus svelnus pasidaro,taciau su kaukes efektu.verdiktas- nezinau kada ji naudoti,nes norint gaivinti oda jis netinka,tai,turbut,pries makiaza darant.
QUOTE(shemsa @ 2012 01 08, 13:19)
atnesu atsiliepima apie siuos seselius
nu kokie man faini , man spalvos labai tinka prie plauku, nera miltiniai, graziai dengias, nu zodziu isimylejau juos, gaila, kad daugiau spalvu pasirinkimo nera tokiu paleciu ir gaila, kad limituoto leidimo
dvi virsutines spalvos turi ciut perlamutro, o apatines tamsiausia ruda matine, o sviesi tokia kreminis seselis, turi blizgiuko ir piestukas labai tinka tik biski kietokas,bet spalva man labai jo patinka, kazi visi tbs piestukai kieti ar tik sis, ga;l kas bandet?
nu kokie man faini , man spalvos labai tinka prie plauku, nera miltiniai, graziai dengias, nu zodziu isimylejau juos, gaila, kad daugiau spalvu pasirinkimo nera tokiu paleciu ir gaila, kad limituoto leidimo
dvi virsutines spalvos turi ciut perlamutro, o apatines tamsiausia ruda matine, o sviesi tokia kreminis seselis, turi blizgiuko ir piestukas labai tinka tik biski kietokas,bet spalva man labai jo patinka, kazi visi tbs piestukai kieti ar tik sis, ga;l kas bandet?
As taip pat svarstau situos pirkti
Gal galite pasakyti kokios spalvos jusu plaukuciai?
Maniskiai tamsiai rudi, tai mastau ar man taip pat tiktu sios spalvos...
Merginos, arteja mamos gimtadienis, noreciau nupirkti jai dovanu koki seruma ar krema brandziai odai. Noriu paklausti, kaip Jums sitos firmos kremai butent skirti brandziai odai, nes perskaiciau visa foruma, neradau atsiliepimu apie sios serijos kremukus ir serumus.
QUOTE(shemsa @ 2012 01 08, 13:19)
atnesu atsiliepima apie siuos seselius
, laaabai faini As dziaugiuosi siais
O piestuka pasildykite tarp delnu, suminkstes Susyla sudetyje esantys aliejai