QUOTE(ritinelis1 @ 2012 02 01, 19:09)
Esu visiskai nusivylusi sios serijos dezodorais, man jie visiskai nelaiko, o vasara isvis buvo tragedija su juo zodziu teko ismesti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 02 01, 23:10)
Jo,as irgi turiu,nors as gausiai neprakaituoju neturiu isvis problemos,bet tikrai jis yra silpnas,net Lady speed stikas gelinis bespalvis daug,daug,ilgiau saugo
QUOTE(ciurlionis @ 2012 02 02, 09:22)
man asmeniskai nei vienas dezodorantas is Body nieko nelaiko,tik kad skaniai jie kvepia ir tiek,o prakaituoju labai,tai man jokio rezultato neduoda
pritariu visu 100%. labai retai ismetu vos pradetus naudoti daiktus, bet su siuo atsisveikinau labai greit. visiskai nelaike, tepe... nors siaip body shop tikrai megstu man ir kvapai patinka, ir pats firmos poziuris i kosmetika... kiek ten naudos is jos jau kitas klausimas, nes mano oda labai sausa ir tarkim visi tie kuno sviestai man tikrai nedrekina. bet visada perku duso zeles, muilus, labai megstu bananu kvapo sampuna.
QUOTE(milou @ 2012 02 14, 09:37)
pritariu visu 100%. labai retai ismetu vos pradetus naudoti daiktus, bet su siuo atsisveikinau labai greit. visiskai nelaike, tepe... nors siaip body shop tikrai megstu man ir kvapai patinka, ir pats firmos poziuris i kosmetika... kiek ten naudos is jos jau kitas klausimas, nes mano oda labai sausa ir tarkim visi tie kuno sviestai man tikrai nedrekina. bet visada perku duso zeles, muilus, labai megstu bananu kvapo sampuna.
O tu pabandyk tą šokoladinį sviestą, tikrai labai gerai maitina/drėkina, jis tikras sviestas, jei dar nebandei
turiu šokoladini jų sviesta, tai ankščiau turėjau kakavini tai irgi labai patiko.
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 19, 18:31)
turiu šokoladini jų sviesta, tai ankščiau turėjau kakavini tai irgi labai patiko.
sokoladinis kuno sviestas gerai isigere,nepalieka riebios pleveles
Gal kas bandete Vitamin E Sink In Moisture Mask ?
Nes labai truksta drekinimo naudoju siuo metu Aloe Soothing Day Cream tai nelabai kazko duoda
Nes labai truksta drekinimo naudoju siuo metu Aloe Soothing Day Cream tai nelabai kazko duoda
kaip tik uzsakiua dabar kauke tokia ir krema, laukiu kol gausiu
QUOTE(~Indre~ @ 2012 02 22, 21:49)
Gal kas nors turėjo ar bandė tokį makiažo pagrindą: Bealiejis makiažo pagrindas SPF 15 / Oil Free Balancing Foundation SPF 15? Kokie atsiliepimai? Ačiū.
jeigu oda nera sausa, gal ir tiks, as bandziau, man labai sausino oda, tai uzsakiau dabar drekinanti kazkoki, ziuresim
QUOTE(~Indre~ @ 2012 02 22, 21:49)
Gal kas nors turėjo ar bandė tokį makiažo pagrindą: Bealiejis makiažo pagrindas SPF 15 / Oil Free Balancing Foundation SPF 15? Kokie atsiliepimai? Ačiū.
http://www.supermama...?...2784&st=516
Cia yra mano atsiliepimas apie sia pudra
Laba gal kas primintumet kaip sifruoti galiojimo koda? kokios raides kuriuos metus zymi
snd gavau produkta jo kodas E177MF bet jo isvaizda man nepatinka manau gali but pasibaiges galiojimas
snd gavau produkta jo kodas E177MF bet jo isvaizda man nepatinka manau gali but pasibaiges galiojimas
QUOTE(smiltute11 @ 2012 02 23, 19:30)
Laba gal kas primintumet kaip sifruoti galiojimo koda? kokios raides kuriuos metus zymi
Nuliūdinsiu, bet galiojimas iki 06.2011. Pasitikrink pati šioje svetaineje:
http://makeup-review....ua/decoder.php
Pirkai iš merginų , čia forume? Ar siunteisi iš UK?