Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(ciurlionis @ 2012 02 02, 16:31)
Turejau imbieru sampuna nuo pleiskanu,nieko nepadejo,tik dar daugiau ju atsirado,nei buvo.Matomai man netiko.

Aciu 4u.gif nuo pleiskanu ir norejau pabandyti..
Atsakyti
As turiu sampuna dabar RAINFOREST RADIANCE ir RAINFOREST VOLUME,kolkas nesupratau,bet VOLUME neputuoja jis be tu visu sulfatu,naturalesnis..Ir balzama turiu VOLUME vat tas tai kvepia dieviskai ir plaukas geras po jo..
Atsakyti
QUOTE(sonata 5 @ 2012 02 01, 20:46)
As irgi noriu isigyti sio kvapo produktu labai labai skaniai kvepia

O kvapas kaip šokolado? bigsmile.gif Nes kažkur teko skaityti, kad naujosios linijos produktai tiesiog saldžiai vanile dvelkia.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 02 03, 14:32)
O kvapas kaip šokolado? bigsmile.gif  Nes kažkur teko skaityti, kad naujosios linijos produktai tiesiog saldžiai vanile dvelkia.
Kaip sokolado wub.gif Vaniles as neuzuodziu juose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 02 03, 14:32)
O kvapas kaip šokolado? bigsmile.gif  Nes kažkur teko skaityti, kad naujosios linijos produktai tiesiog saldžiai vanile dvelkia.


sakyčiau, kad kvapas kaip kosmetinio "šokolado", o ne tikro. kvepia labai skaniai, bet ne taip gerai, kaip tikėjausi : )
Atsakyti
Sokoladine duso zele isimylejau wub.gif Man ji geriausia heart.gif
Atsakyti
http://www.thebodysh...siulymai/90915/

toks LT yra? kokia kaina kažin? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2012 02 08, 23:40)

tai jus ir atvertet lietuviska puslapi. nuo ryt - 20 dovanu rinkiniams.
Atsakyti
Kuno sviestas, losjonai, duso zele, lupu balzamas skaniai kvepia smile.gif taciau nieko ypatingo..
Vienintelis dalykas, kurio geresnio dar neatradusi yra tik aliejai zvakidems! Labai skanus kvapai ir tikrai labai ilgai isliekantis kvapas! (kuomet kiti bandytieji isgaruoja tuoj pat smile.gif)
Atsakyti
sutinku, esu daug ka isbandzius is TBS, tai man sviestas nelabai, nes mano labai sausa oda, pvz nivea drekina geriau, lupu balzamas irgi, eucerin geresnis biggrin.gif duso zele patinka, kremai ir prausikliai veidui patinka, piestukas akims - nepatiko, plaukams priemones patinka, na zodziu kaip ir su bet kokia kosmetika, kazkas tinka, kazkas ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nealiona @ 2012 02 08, 00:38)
sakyčiau, kad kvapas kaip kosmetinio "šokolado", o ne tikro. kvepia labai skaniai, bet ne taip gerai, kaip tikėjausi : )

drinks_cheers.gif Bet skaniai wub.gif
Kas nepatiko tai lūpų sviestai, nei drėkina, nei apsaugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 01 31, 12:55)
Ir dar norejau paklausti, kas naudojat TBS dezodorantus, kaip laiko? Derinu i piestukini, rozini, kur be aliuminio...
4u.gif


Turiu be aliuminio, tik mėlyną, man jis tokio unisex kvapo, tinkamas ir vyrui biggrin.gif Tai pirkau jį jau šaltuoju metų laiku, tai man jo pakanka, pažastys gal kiek drėksta, bet kvapo blogo nėra, aš jį užskaitau, vasarai gal ir mažoka jo apsauga būtų g.gif Bet aš vasarai visąlaik ką nors bjauresne sudėtimi naudoju blush2.gif


QUOTE(gabrizzze @ 2012 02 02, 14:22)
Sveikos mergaites  4u.gif
Norejau paklausti gal kas esat bande sampunus? Gal jau ir raset, reiktu pasiskaityt visa tema  doh.gif  blush2.gif
Turiu siuo metu sviestmedzio lupu sviesta  ax.gif  thumbup.gif kremuka paakiams ir sviesta kunui likieriniu mandarinu kvapo  wub.gif ir dar kuno pieneli gavau dovanu, tai dar net neatidarinejau  blush2.gif  ax.gif


Aš bandžiau Rainforest Balance šampūną kartu su Rainforest Moisture balzamu, nes šaknys riebaluojasi, o galiukai sausi, na tai nieko, bet ne mano tai derinys, niekaip nerandu tinkamo derinio, kas gerai maitintų galiukus, lengvintų iššukavimą ir pristabdytų riebalavimąsi.

Papildyta:
O šis sviestukas: user posted image
man labai patiko, jis tikras sviestas, riebus toks, ypač tinka sausai odai, man labai smagu ir rankas juo pasitepti. O ir kvepia skaniai, tikrai ne vanile, o šokoladu, gal su kažkokiu pašaliniu kvapu, bet man skaniai. Į balzamą lūpų irgi pavarvinau seilę, bet kadangi turiu kitos firmos su kur kas geresne sudėtimi, tai nepirkau biggrin.gif
Atsakyti