Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių žaidimai

Sveikutes as taip pat galiu papasakoti viena zaidima...

Cia pamergem ir pabroliams.

Pamergės pakvieciamos i kita sale ir uzrisamos akys...

O kitoje saleje pabaroliams isdalinami padaryti popieriniai pinigai, jie turi tuos pinigus visur uzslepti savyje smile.gif

Tada atvedamos pamerges ir nuvedsmos zinoma ne prie savo porininko ir tu visa vaikina apieskoti ir rasti kuo daugiau pinigu smile.gif

Reikia nustatyti laika ten kazkiek minuciu.

Istikro labai smagu smile.gif Kai as buvau vestuvese ir ieskojau tikru pinigu prisigrobiau thumbup.gif Nejo pas ji rast pinigeliu,nes pas kuri ieskojau jis pinigus buvo susigrudes i gera vietele lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mergina daugiausiai surinkusi pinigeliu, gavo priziuka smile.gif O vaikinas kuris geriausiai uzslepe pinigus taip pat gavo priziuka smile.gif
Papildyta:
Manau dar galima ne tik su pamergem ir pabroliais, o tiesiog pasiimti kokias 5 norincias merginas ir norincius vaikinus ax.gif
Atsakyti
Lauke zaisti :

Geriausia si zaidima, kad zaistu suauge... kiek yra suaugusiu tiek ir dantu krapstuku reikia... visi isideda i burn ir paema zieda, ir kiekvienas turi perduot kitam ( nes visi sutoja ratu : vyras - moteris - vyras -moteris ir t.t. ), su rankom negalima imti ziedo... turi perduot zieda uzsidejes ant dantu krapstuko ir vsio biggrin.gif seip labai linskmas, nes kai buvau paaugle buvau tetos vestuvese, tai labai linksma buvo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blankita @ 2008 07 04, 16:05)
sos!!! gal zinote koki zaidima gamtoje ir noreciau tokio kur zaistu visi ne vien jaunieji.kokio nors linksmo.labai daug perskaiciau,bet jie visi vestuviu pokyliui namie tinkamiausi. blush2.gif  is pradziu galvojom kad nespesim gamtoj nieko pazaist,o dabar pasikeite vestuviu marsrutas ir laiko tikrai bus.nesinori apsikiaulint doh.gif

Blankita, Tau gal manasis tinks ??? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Loretti @ 2008 06 28, 19:08)
Sveiki,labai žaviuosi tokiomis nuoširdžiomis padėjėjomis kaip Lelija33,kad taip padeda mums vargšelšms kurioms artėja "darbas" vestuvėse,aš beje ir būsiu piršliene,tai čia randu daug pagalbos.Ačiū labai. bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif

Loretti, ne Pirsliene, o Svocia mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagus zaidimai 4u.gif Skaitydama prisiminiau, kad sesers vestvese atvykes pas jaunaja jaunikis noredamas patekti i jos kambari turejo perkirpti juosteles, zigzagu uzklijuotas ant jaunosios kambario duru (kuo ju daugiau, tuo smagiau), kaskart perkirpdamas turejo sakyti po komplimenta savo busimajai zmonai biggrin.gif Linksma buvo thumbup.gif
Atsakyti
as ir viena linksma zaidima zinau,bet reikia,kad jau sveciai truputuka isgere butu drinks_cheers.gif , pakvieciami i sale kokie 7 zmones, sustoja eilute,o pries juos pastatomas butelis,vienas stikliukas ir uzkanda smile.gif pirmas ipila,antras isgeria,trecias uzkanda,ketvirtas ipila,penktas isgeria ir t.t.,ir kuo greiciau reikia isgerti buteliuka, labai linksmas zaidimas thumbup.gif
Atsakyti
gal prireiks zaidimuku
Žaidimai
1. Saldainių nukandimas ant antklodės.(patiesiama antklodė ant vieno galo atsiklaupia pabrolys ant kito pamergė,pabrolys isideda į burną puse saldainio kita puse pamergė turi nukąsti, abieju rankos už nugaros.)
2. Kamuoliuko ridenimas po kelnėmis ir sijonais.(pastatomos dvi pros,duodama po stalo teniso kamuoliuka ir kuri pora greičiau praridens,pradeda pabroliai ridenti pamergėms viena koja nuo apačios į viršu po sijonu iki kaklo ir gryžta kita koja,po to pasikeičia pamergė ridena pabroliui viena koja pokelnėmis iki kelniu juosmens ir kita gryžta atgal.)
3. Paslėpto saldainio ieškojimas drabužiuose.( dalivauja dvi poros kas greičiau pabroliams užrišamos akys,svočia paslepia pas pamerge po drabužiais saldainį pabroliai užrištomis akimis ieško kol suranda,pamergės gali stovėti, gali gulėti tada pabroliai ieško saldainio eidami keliais.)
4. Butelio perdavimas. (paimamas pilnas šampano butelis,pabrolys ji isideda tarp koju virš keliu,pamergė su kojomis paima ir perduoda sekančiai porai irt.t.)
5. Pabrolių girtumo patikrinimas. (pastatomas butelis, pabrolys pasilenkes laikydamasis už butelio bėga 15 kartu aplink buteli ir atsistojes susiranda savo pamerge)
Atsakyti
QUOTE(gorgona @ 2005 09 02, 13:14)
thumbup.gif sąžininga, jei ne Sopranai renkasi. Man irgi tas gražiai įpakuotas svečių reketas atrodo nekaip schmoll.gif

VISAI tai noramlu, kodel Jusu tokios nuomuones, ar teko daug dalyvauti vestuvese, as dalyvavau 7 vestuvese, visose buvau pabrolys ir vienose pirslys, tai jeigu vertinama pora tai i ta taupykle kaip prieda negaila tu kad ir 10 ar 20 Lt, gi ten ne 1000 reikia deti, o beto dazniausiai patyre sveciai tokiose vestuvese duoda i vokelius bet zino kad dar reiks duoti, tai labai sazininga. nes anksciau nebuvo vokeliu o budavo dovanos. Negi gaila tiek litu, viena diena nenueisi i kavine, arba 4 cigareciu pakelius nepirksi - sutaupysi sveikata. NESAMONE, turi tai buti, nes tai grazu, kas nedarot, vadinasi gal svecius pasikvietet per prievarta, kuriems jusu vestuves nei motais, tuomet sutinku galit ir nerinkti. KAS PLANUOJAT VESTUVES, BUTINAI TAI DARYKIT NEPASIDIDZIUOKIT IR NEKREIPKIT DEMESIO I SVECIUS. Visada yra kad po baliaus apkalbama kas patiko kas nepatiko. bet nei karto negirdejau kad diskutuotu del renkamu jauniesiems duokles. Labiausiai buna pasipiktine del vietos, del nakvynes, del muzikantu, fotografu, filmuotoju, atkreipkit demesi i tai labiau nei i piniginius bankinius sprendimus prie stalo...
Atsakyti
QUOTE(GiminesMedisLt @ 2008 10 30, 09:32)
. Visada yra kad po baliaus apkalbama kas patiko kas nepatiko. bet nei karto negirdejau kad diskutuotu del renkamu jauniesiems duokles. Labiausiai buna pasipiktine del vietos, del nakvynes, del muzikantu, fotografu, filmuotoju, atkreipkit demesi i tai labiau nei i piniginius bankinius sprendimus prie stalo...

O aš girdėjau ir ne vieną kalbant. smile.gif Kokie dar gali būti rinkimai per vestuves? Eidama į vestuves ( o buvau ir ne vieną, ir ne du kartus, buvau svočia visose vestuvėse ), aš pirkdama dovaną jauniesiems įdedu viską, ką noriu. O vestuvėse turiu dar duoti? Manęs tikrai nežavi šie pinigų rinkimai.Ir per savo vestuves jų nedariau , ir muzikantus buvau perspėjusi, kad jokių pinigų rinkimų nebebūtų. biggrin.gif
Atsakyti
man labai patiko vienos pamergytes zaidimas! (kiekviena pora ruose po zaidima)
Liepe nusimauti batus, abu turejom viena moteriska ir viena vyriska bata, sustate mus nugaromis ir uzdavinejo klausymus,pvz.kas valdo finansu namie? kas bus seimos galva? ir tt. jei manai,kad tu keli savo bateli, jei atsakymas -Vyras keli jo bata! linksmiausia,kad mes atsakymu nematom,o aplinkiniai mato! poto labai smagu filmuota medziaga buvo ziureti!
Atsakyti
musu vetuvese labai daug juoko sukele vienas zaidimukas, na gal labiau rungtis, kas greiciau pripus baliona. o viskas vyksta taip. vaikinas atsiseda ant kedes, ant jo keliu padedama tokia pompa ciuziniams pusti ir ant tos pompos antgaliuko uzdedamas balionas, tada ant vaikinuko keliu atsiseda panele ir sokineja, kad tas balionas prisipustu. nu vaizdelis, mirk is juoko clap.gif t
Atsakyti
sveikutes ... norejau pasidometi gal dar kokiu zaidimu jauniesiems ar apie jaunuosius turite pasiulyti... ax.gif
man patiko ideja kad jaunuju klausia apie darbus / pareigas namie ir jaunieji atsakineja / kelia korteles kas jas atliks: jis arba ji thumbup.gif
dar turiu tokia ideja suorganizuoti viktorina / kviza sveciams apie jaunuosius... gal kam teko susidurti su kazkuo panasiu... pasidalinkit ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 22, 16:01)
musu vetuvese labai daug juoko sukele vienas zaidimukas, na gal labiau rungtis, kas greiciau pripus baliona. o viskas vyksta taip. vaikinas atsiseda ant kedes, ant jo keliu padedama tokia pompa ciuziniams pusti ir ant tos pompos antgaliuko uzdedamas balionas, tada ant vaikinuko keliu atsiseda panele ir sokineja, kad tas balionas prisipustu. nu vaizdelis, mirk is juoko clap.gif t

Na nepykite, bet man šias žaidimas vulgarus. Gal ir juokinga,bet... Nenorėčiau aš jo žaisti ir pati neorganizuočiau . Man kažkaip negražu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 22, 18:01)

Teko si zaisti biggrin.gif Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visa jaunima prajuokino ir isjudino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nersim @ 2009 01 23, 14:07)
Na  nepykite, bet  man  šias  žaidimas  vulgarus. Gal  ir  juokinga,bet... Nenorėčiau  aš  jo  žaisti  ir  pati  neorganizuočiau . Man  kažkaip  negražu schmoll.gif

Taip taip,jei bobuciu balius zinoma,kad vulgaru tongue.gif Gali tokias ir sokas istikti biggrin.gif
Paprastai tuokiasi jaunimas,tad pagalvokit,ar jis nuo nuobodziu zaidimu neprades snausti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rendi @ 2009 01 23, 00:18)
atsiprasau, bet  doh.gif

Daug ka prarandat tongue.gif
Atsakyti