Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių žaidimai

,
dar smagus zaidimelis yra 'girtumo patikrinimas' : kai merginos issirikiuoja, o uz kokiu 5metru pastatomas tuscias butelis. tada jaunikis(paskui ir kiti vyrukai) sukasi apie ta buteli laikydami delnu butelio kakleli 5kartus ir turi kuo greiciau surasti savo pora(merginos per ta laiko susikeicia vietomis tarpusavyje, kad vaikinams pasunkintu uzduoti). po tokio sukimosi truputeli pakerta kojas, tai nors ir zmogus negeres alhogolio atrodo lyg apgirtes biggrin.gif
[/quote]

o man sitas zaidimas tai nesamoningas schmoll.gif , tiem vargseliaim galva apsisuka ir slaistosi po pieva...... girdejau atveju, kad ir nukrenta, issipurvina visi, o jei dar netoliese vandens telkinys doh.gif Juk vienam labiau kitam maziau ta galvele susisuka. ne ne........ yra daug geresniu zaidimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivileee @ 2007 08 24, 00:04)
mes veitoj kiausinio daveme ridenti kamscius nuo sampano- labai patogu, nes nereikia virti kiausiniu. ax.gif

O mes nupirmok bazėj plastmasinius kamuoliukus, panašaus dydžio, kaip teniso kamuoliukai. Jie mažesni už kiaušinius, lengviau slysta kelnėmis. Visi buvo patenkinti, linksmi. Žodžiu, patiko tas žaidimukas. O šiaip pošlų žaidimų ir aš nemėgstu. Manau, į vestuves žmonės susirenka pasilinksminti, pajust malonumą, atsipalaiduot, o ne kompleksų naikint, todėl reikia saiko visur.
Atsakyti
[quote=Masia,2007 08 24, 15:23]
[/quote]

... ne ne........ yra daug geresniu zaidimu mirksiukas.gif
[/quote]
gal galima konkreciau apie tuos "geresnius zaidimus" ?? ax.gif
[/quote]

Na, siaip buvo labai daug zaidimu privardintu sioje temoje. Net i viena zinute sukelti visi zaidimai. Aisku kiekvienam savo....gal kazkam ir sitas zaidimas labai patinka, o tas kur man atrodo super, sakys ne ne ne schmoll.gif .
na as galvoju zaisti Advokata, cia, kad visi geriau susipazintu, po to visi trauks po viena zodi ir is tu zodziu tures sudaryti fraze, taip susidarys komandos ir zaisim zaidima skaiciai, jis taip pat cia kazkur buvo aprasytas, man pasirode labai smagus thumbup.gif dar galvoju zaisti su kamuoliais, kur pora turi susiglausti ir isideti kamuoli mazdaug ties juosmeniu arba zemiau ir sukamais judesiais nuvaryti iki zemesnio smakro, laimi greiciausi. o toliau pagal aplinkymes. kiek spesim. Didziausia demesi kriepiu i tuos ziadimus kur nereikia daug atributikos. Ir taip bus daug visokiu smutkiu.... na va surasiau, kazkam gal patik, o kazkam gal ne g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Masia,2007 08 24, 14:23]
[/quote]

... ne ne........ yra daug geresniu zaidimu mirksiukas.gif
[/quote]
gal galima konkreciau apie tuos "geresnius zaidimus" ?? ax.gif
[/quote]
Dar kartą galiu įmest žaidimukų susistemintų:



Vestuvių žaidimai

SUSIPAŽINIMAS PRIE STALO
Kiekvienas svečias atsistojęs išgeria, pom to atsako i tokius klausimus:
Koks vardas?
Iš kokios etnografines dalies?
Kas esi Jauniesiems?
Kuo pasižadi jiems padėti? Pastarasis klausimas sukelia daug emocijų - kas tik ko neprižada

SU SKALBINIŲ SEGTUKAIS
Išrenkamos keturios poros.Vyrams užrišamos akys. Merginas pastatom vieną priešais kitą ir liepiam kad viena kitai susegtų po 12 skalbinių segtukų kuo sunkiau randamose vietose. Kai susegioja, merginas pastatom prieš savo partnerį ir muzikantam davus komandą vaikinai, kuris greičiau turi surasti ir nurinkti skalbinių segtukus.
Reikia:Skalbinių segtukų;
4 skarelių vyrų akims užrišti;
Prizas laimėjusiai porai.

BALIONAI SU POMPA
Pakviečiamos 4 poros ir jaunieji. Ant kėdės dedama pompa. Ant pompos sėdasi vaikinas, pro kojas išsitraukia pompos šlangelį.Ant jo kelių sėdasi mergina.Ji užmauna balioną ant pompos antgalio ir pora, laikui šokinėdama ant pompos turi pripūsti balioną, kol šis sprogs. Matuojamas laikas. Aš rašau. Laimi pora, greičiausiai pripūtusi balioną.
Laimėjusiam – prizas.
Reikia:Kėdės
Pompos
5 balionų(+3 atsarginiai)
Tušinukas, lapukas ir telefonas man matuoti ir rašyti laiką.
Prizas.

ŽAIDIMAS SU LAPAIS
2 lapai su žodžiu RESPUBLIKA ar SULČIASPAUDĖ. Per 2 min. kuo daugiau žodžių surast. Pvz. sulčiaspaudė - lapas, sula, lapė, pėda, pasala, asilas ir t.t

KURI JAUNOJI?
Jaunoji ir pamergės sustoja į eilę. Jaunoji bučiuoja jaunikį, kuriam užrištos akys (už save ir už pamerges). Jaunikis turi pasakyt, kelinta buvo jaunoji.

OBUOLYS SU DEGTUKAIS
Visi gi žinom tiesą: visi vyrai vienodi, sako tik jų piniginės skiriasi. Bet gyvenimas rodo, kad žmonas vyrai, o ir žmonos vyrus vadina labai nevienodai. Tuoj mes pažiūrėsim, kaip jaunieji vienas kitą vadina. Paimti obuolį, degtukų. Jauniesiems duoti po 15-20 degtukų. Jie turei smeigti degtuką į obuolį ir pasakyti kreipinį, kuriuo kreipsis į savo antrąją pusę: aukseli, katinėli, mažiuk ir t.t

TOSTŲ KŪRIMAS
Kad prie stalo tostai būtų nenuobodūs, galit ant lapelių surašyti po 3 nelabai tarpusavyje surištus žodžius (pvz. kaktusas, ruonis, obuolys) ir duoti traukti svečiam tuos sulankstytus lapelius. O paskui liepti su tais žodžiais sukurti tostus. O geriausią tostą, aišku, reikia apdovanoti.

JAUNŲJŲ PAREIGOS
Surašyti ant lapukų daug darbų šeimoje (vaikų gimdymas, dulkių valymas, alaus gėrimas, tt) ir duoti traukti jauniesiems. Galima užrašus su tais darbais sudėt į balionus, kuriuos jaunieji sprogdina ir skaito darbus.
Pinigus išleisiu AŠ
Šiukšles neši TU
Pinigus uždirbsiu AŠ
Kai tu barsies AŠ gulėsiu po lova
Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi TU
Indus plausiu AŠ
Pampersus mūsų vaikui keisi TU
Vaikus gimdysi TU
Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu AŠ
Su ufonautais kalbėsi TU
Per mano gimtadienį dovanas gausi TU
Piršlių namus teks tvarkyti MUMS
Pas vienišą kaimyną(-ę) druskos eisiu AŠ
Pusryčius ir kavą i lovą neši TU
Mylėti ir gerbti vienas kitą visą savo gyvenimą pasižadame MES
Vinis į sienas kalsiu ir medvaržčius suksiu AŠ.

ŠEIMOS IŽDININKAS
Į maišelį su kruopom primesti centų. jaunieji renka. Kuris prirenka daugiau monetų, valdys biudžetą, kuris daugiau pinigų turi – daugiau uždirbs.

SURASK JAUNĄJĄ SURASK JAUNĄJĮ
Jaunikis iesko jaunosios kojos. Merginos visos išsirikiavusios, jaunikiui užrištos akys, į merginų eilę galima pastatyti vieną vaikiną, kad juokingiau būtų. Jaunikis čiupinėja ir ieško, kuri koja jaunosios.
Panašiai jaunoji turi atpažinti jaunąjį, čiupinėdama vyrų rankas.

SALDAINIŲ VYNIOJIMAS
Kiekviena pora, taip pat jaunieji, piršliai turi išlupti saldainius (šokoladinius) burna ir suvalgyti, be rankų pagalbos. Pvz, jaunikis laiko saldainį, o jaunoji lupa, o po to per pusę abu pasidalina.

KAS GREIČIAU ATSISĖS
Kedės (pvz. kokios 6) sustatomos ratu, kad atsisėsti būtų galima išorineje pusėje.
Dalyvių turi būti 1 daugiau negu yra kėdžių. Muzikai grojant visi turi eiti šokdami aplink, o muzikai nutilus - atsisėsti, t.y. kuo greičiau stverti laisvą kėdę ir dėti užpakalį. Dar geriau: vyrai klupi ant hieno kelio, o moterys šoka aplink juos. Muzikai nutilus, sėda ant vyro kelio.

PERDUOK MORKĄ ir panašūs
Paimti ilgą morką ir sustoti ratu. Kiekvienas žmogutis turi perduoti morką keliais priešais esančiam ir taip eiti ratu... Jei morka iškrenta neperdavus, tada ji trumpinama. Taip pat
gali būti daroma ir su degtukų dėžute. Galima paimti degtukų dėžutės dalį, kuri užsimauna ir perduoti vienas kitam su nosim - užmauti vienas kitam ant nosies.
• perduoti su smakru apelsiną
• lindimas po virve
• porai duodamas kamuolys. Pora susiglaudžia, kamuolys dedamas ties pilvo apačia, reikia judesiais (be rankų) kamuolį nuridenti iki smakro.


KAMUOLIUKAS
Kamuoliuką perridenti vaikinams nuo vienos klešnės ir ištraukti per kitą. Greičiausiai atlikusi pora gauna prizą.

ŠOKIAI SU BALIONAIS
Šokančioms poroms, prie partnerio kojos pririškite balioną ir reikia šokėjams savo balioną išsaugoti, o kitų porų susprogdinti. Laimi tas, kas išsaugoja balioną.

UŽSTALĖS DAINOS
Svečius padalinti į dvi komandas (viena pusė stalo ir kita pusė stalo) ir surengti dainų varžytuves tarp jų. Viena komanda dainuoja vieną stulpelį iš žinomos dainos, kita dainuoja iš kitos, tyla gali būti tik vieną minutę. Laimi ta komanda, kuri daugiau dainų žino.

LOTERIJA
Galima laimėti: skalbimo mašiną (ūkiškas muilas) , televizorių Sony ( tv programa ), mašiną ( žaislinė ), muzikos instrumentą (būgneliai) Porceliano servizas (puodelis), muzikinis centras ( kompaktas) ir t.t. Pasigaminti reikėtų loterijos bilietus.

VAIDINAM PASAKĄ
Galima pasaką pasekti: Išrenkam žmones - tarkim MIŠKAS - visi turi ūžti, MĖNULIS - koks vyras rankom pamirguliuot, ŽVAIGŽDĖS - moteriškės rankas pakelia, ŠUNYS - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), PILIS - irgi koks vyras aukštas, PRINCESĖ chi chi chi - jaunoji, PRINCAS ANT ŽIRGO - jaunasis turi imituoti jojimą.
Na ir pasaka: Buvo vakaras... Ošė tankus Miškas... Danguje švietė Mėnulis ir mirgėjo Žvaigždės...Per Mišką jojo Princas... Jį lydėjo gauja Šunų... Tolumoje stovėjo Pilis... Ten gyveno Princesė (chi chi chi)... Princas prijojo Pilį..., pasibeldė..., duris atidarė Princesė chi chi chi.... Jie apsikabino.. pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.

BŪDVARDŽIAI
Svečiams sakyti BŪDVARDŽIUS, kurie šauna į galvą žiūrint į jaunuosius, o jums rašyti tuos būdvardžius i tekstą tuščiais tarpais ir po to perskaityti.


Šį _________________ ir ________________ vakarą, kai _________________ danguje įsižiebė

______________ žvaigždės, prie šio ____________________ stalo šioje __________________salėje

susirinko _________________ damos ir _____________ ponai, kad pagerbtų ir pasveikintų mūsų

_________________ jaunuosius.

Linkime mūsų _____________ jaunavedžiams _____________ meilės, ____________ šypsenų,

_____________draugų, ____________laimės ir _______________vaikučių.

Šių _______________ vestuvių metu mes ______________ juoksimės, _____________ išdykausime,

šoksime, valgysim, gėrsim į mūsų _____________ jaunavedžių sveikatą. Tebunie ši diena kaip ir visas

jaunosios šeimos gyvenimas ____________________, _____________________, __________________

ir ___________________.





MEILŪS ŽODŽIAI
Į vieną eilę sustatomi vyrai priešais (už nemažo atstumo) - moterys. Vaikinai turi po vieną eiti ir, kol prieis iki merginų, pasakyti kuo daugiau gražių, meilių žodžių merginai.


Iš anksto paruošiami dviejų tipų lapeliai. Jie turi skirtis forma arba spalva. Vieno tipo lapeliuose surašomi įvairūs kompromituojantys klausimai, ant kito tipo lapelių surašomi universalūs atsakymai. Žaidimo metu vienas žaidėjas traukia klausimą ir neperskaitęs jo nurodo asmenį, kuris ištrauks atsakyma. Taip kuriami juokingi ir intymus dialogai (lapeliai priede).

TEATRAS
Reikia vienos poros, porai žaidimo vedantysis sako:
Isivaizduokite, kad žmona jums ką tik pagimdė leliuką, bet jūs negalit susitikti, nes skiria stori ligoninės palatos langai, o pikti daktarai neleidžia vyrui aplankyti savo žmonos. Taigi moteris turi suvaidinti ką tik pagimdžiusią, o vyras - ištikimą ir rūpestingą sutuoktinį. Vyro užduotis paklausti žmonos tik gestais klausimus, kuriuos siulys žaidimo vedantysis, o moters užduotis - tik gestais į juos atsakyti. Siūlomi klausimai:
Tu kaip?
Tu alkana?
Pilva skauda?
Kas pas mus berniukas ar mergaitė?
Koks svoris?
Koks ūgis?
Ar nori daugiau vaikų?
Ar tau čia ne liūdna?
Ar tau smagu čia mane matyti?
Kada tave su vaikeliu išleis namo?
Nu gerai, as einu.

Kitas variantas
Gimdymo namai
Vaikinai vaidina tėvus, merginos – mamas. Vienas žaidėjas nupasakoja žaidimo situaciją: tėčiai stovi lauke, o tik ką pagimdžiusios mamos už lango palatose. Lauke vėjuota, triukšminga. Tėvai užduoda mamoms klausimus, o mamos turi pavaizduoti atsakymus (nes jų atsakymų tėvai per triukšmą negirdi).
Tėvams duodamos kortelės su klausimais:
Kas gimė?
Kokiu vardu krikštysim?
Koks kūdikio svoris?
Ką tau atnešti kitą kartą?
Mamoms duodamos kortelės su atsakymais, pvz:
Mergaitė. Marija. 2500 g. Bananų. Sausainių. Veidrodį.
Berniukas.Tadas. 3 kg. Knygą. Šlepetes.
Dvynukai.Adomas ir Ieva. 2700 g. ir 2800 g. Vokų. Rašiklį. Popieriaus.
Laimi ta pora, kuri geriausiai susikalba.



AISTRŲ GESINIMAS
Uždegamos dvi žvakės. Porai duodami vandeniu šaudantys pistoletai ir per atstumą reikia savo žvakes užgesinti. Čia nustatinejama, kas geriau šeimoje aistras gesina.

KAS GREIČIAU
• Jauniesiems duodama po tualetinio popieriaus ritinėlį ir reikia kuo greičiau nuvynioti popierių ir piršliui atnešti kartono ritinėlį – nustatoma, kieno valdžia šeimoje bus pirmą mėn.

• Taip pat su tualetiniu popieriumi, tik žaidzia pabroliai su pamergėm. Pabroliai būna ligoniai, o pamergės gydytojos. Turi kuo greičiau subintuot nuo galvos iki kojų pabrolį. Laimėjusiai pamergei – prizes.

• Prie kiekvieno pabrolio pastatyti po indą su vandeniu, taurę ir šaukštą. Kuo greičiau šaukštu pripilt vandens į taurę.

• Užduotis pabroliams: ant sidro buteliukų uždėti čiulptuką gerti kaip vaikui iš buteliuko. Greičiausiai išgėrusiam – prizas.

• Paberti degtukus iš degtukų dėžutės ant žemės, užmauti kumštines pirštines ir kas greičiau sudės degtukus i dėžutes.

• Varžybos - mėsmalės surinkimas.

• Plunksnų pūtimas. Kokie 8 vyrai komandoje. Išdalijama po plunksną (būna pirkti siuvimo reikmenų parduotuvėse). Po starto signalo vyrai savo plunksną meta aukštyn ir turi pūsdami neleisti jai nukristi. Laimi komanda, ilgiau neleidusi plunksnai nukristi.

• 2 komandos. Duodama po virvę, kuria laiko ištiesę visi nariai. Kiekvienas komandos narys turi apsivynioti virvę sukdamasis ir atsivynioti atgal. Laimi greitesnė komada.

• Dalyvauti turi bent 2 poros. Kiekvienai porai duodama viena stiklinė su brendžiu/alumi/vynu ir vienas mažas šaukštelis. Vaikinai turi paimti merginas ant rankų, o jos turi šaukšteliais kuo greičiau sugirdyti gėrimą vaikinams. Laimi pora, kuri greičiausiai įvykdo užduotį.

• Balionų sprogdinimas. Kas greičiau pripūs, kol susprogs.


• Apelsinai apvyniojami lipnia juosta daug kartų. Kas greičiau nulups ir suvalgys apelsinus. Pamergės lupa, pabroliai valgo.


PRANEŠIMO SKAITYMAS
Išrinkti vieną iš svečių. Pakviesti jį prie mikrofono - pagražint (pvz: uždėt didžiulius akinius) - jis bus korespondentas, kuris skaitys pranešimą. Liepti į burną įsidėt kad ir stalo teniso kamuoliuką bei duot perskaityt pranešimą apie jaunųjų jungtuves.

IŠTARK FRAZĘ
Pabroliams ir jaunajam duodama po pakelį saldainių (minkšti kaip kempinėlės guminukai). Įsidedama po saldainį į burną ir po kiekvieno įsidėjimo sakoma, pvz. "atėjo vasara" (galima ir kitą frazę sugalvoti). Saldainių nuryti negalima. Laimi tas, kas susideda į burną daugiausiai saldainių ir sugeba ištarti frazę.

PATAIKYK
Prie pabrolio švarko ar kelnių iš užpakalio prisegti virvutę su pririštu pieštuku. Pastatyt tuščią butelį ant žemės. Turi pataikyti pieštuką į butelio skylutę. Galima pastatyt tuščią butelį 0,5 m. atstumu prieš pabrolį, kurio rankos už nugaros, ant kaklo pakabinamas ant siūlo 80cm pririštas šratinukas. Reikia pasilenkus tą šratinuką įleisti į butelį.


Šokis su balionais
Tai linksmas ir judrus šokis. Tam reikia įvairiaspalvių balionų. Juos atneša žaidimo vadovas ir paleidžia virš šokėjų galvų. Šokėjų uždavinys - šokant neleisti balionams pasiekti žemės.

Šokis su skrybėle
Dalyvauti gali visi, kas tik moka šokti valsą. Tinka ir kitas šokis, bet šokant valsą įdomiau. Šokiui reikalinga skrybėlė.
Visos poros sukasi valso sūkury. Vienos poros vaikinas šoka su skrybėle ant galvos. Kiekviena mergina stengiasi šokdama nuimti ją ir uždėti savo partneriui. Taip skrybėlė keliauja nuo vieno vaikino galvos ant kito. Laimi ta pora, pas kurią , nutilus muzikai, yra skrybėlė.

Puodelis vandens
Žaidėjai sustoja lygiomis eilėmis ir išsiskaičiuoja. Tada žaidimo vadovas pirmiems numeriams paduoda po pilną puodelį vandens.. Davus ženklą pradėti, pirmasis pakelia puodelį virš galvos ir perduoda kitam. Tada antrasis puodelį perduoda pro savo kojas, trečiasis perduoda ketvirtajam virš galvos. Taip keliauja iki galo. Grįžtama atgal. Tik puodelis perduodamas atvirkštine tvarka. Jei buvo gavęs puodelį per galvą, tai siunčia pro kojas. Ir t.t

Bum
Būrelis žaidėjų padaro ratelį. Tada pirmasis sako :“Pirmas „, antrasis: “Antras“, po jo kitas sako :“Bum“. Negalima sakyti „ trečias“. Taip sakoma iš eilės toliau, o vietoje trečio skaičiaus visuomet sakoma „bum“. Kas apsirinka, išeina iš ratelio. Laimi tas, kuris lieka paskutinis neapsirikęs. Šis žaidimas tinkamas žaisti lauke

Labirintas
Ant žemės sustatomi 6 – 7 kėgliai ( vietoj jų gali būti ir tušti plastmasiniai buteliai ).Už jų nubrėžiama linija. Žaidėjas pradėdamas eiti nuo nubrėžtos linijos, turės apeiti visus kėglius
( vieną iš kairės, kitą iš dešinės ). Eiti jis turi atbulomis ir žiūrėti tik priešais save. Jei bus nuverstas nors vienas kėglis, užduotis neatlikta. Šį žaidimą gerai žaisti, kai žmonės yra šiek tiek atsipalaidavę, išgėrę. Būna nepakartojamų vaizdų.

Sunkus perėjimas
Ant grindų nubrėžiamas brūkšnys. Jis gali būti 10 žingsnių ilgio. Žaidėjams reikės pereiti nuo vieno galo iki kito ir sugrįžti. Tai nebus taip paprasta, nes į kelią riekia žiūrėti tik su apsuktais žiūronais, t.y. per platųjį žiūrono galą.

Gyvūnų koncertas
Kiekvienam dalyviui piršlys ar svočia pasako kokį nors gyvūno atliekamą garsą.Pvz.; vienam pasako į ausį :Am am“, kitam- „Mekeke“, trečiam- „ Cip cip“, ‚kva kva“, „miau miau“ ir t.t. Tada garsiai sako visiems:“ Šiandien pradėsime koncertą. Kai pasakysiu :“ trys keturi“, Jūs visi kuo garsiau sakysite tai, ką aš Jums pasakiau. Laimės tas, kuris garsiausiai girdėsis“. Ir pasigirsta tokie garsai...Jei sunku prieiti prie kiekvieno žmogaus per vestuves, galite pasidaryti lapelius su užrašytais gyvūnų mėgdžiojimo garsais ir duoti išsitraukti visiems žmonėms.

Gaidžiai
Kas du žaidėjai pritupia vienas priešais kitą. Kiekvienas užsikiša lazdelę už pakinklių, prakiša rankas pro lazdelės apačią ir , apkabinęs suglaustus kelius, suneria pirštus. Šitokioje padėtyje reikia šokinėti ir stengtis parversti savo priešą. Jie žaidžiant kuris nors paleidžia rankas, tas žaidimą pralaimi. Dariau šį žaidimą kartą. Buvo laibai daug juoko ir linksmybių.

Klausimai - atsakymai
Sukarpomi laikraščiai po skiautę. Tada išdalinami žaidimo dalyviams. Piršlys arba svočia užduoda klausimus, o žaidėjas turi atsakyti. Atsakymas yra jo gautoje skiautėje. Klausimai gali būti labai įvairūs. Piršlys ar svočia sugalvoja patys.Ar tavo meilė tikra? Kuo baigėsi paskutinis tavo susitikimas su draugu? Kiek kainavo tavo kvepalai? Kaip įsivaizduoji romantišką savaitgalį dviese? Kokią moterį ar kokį vyrą kviesi į pasimatymą? Kuo vaišintum moterį ar vyrą, užsukusią ar užsukusį į svečius? Kokios dovanosi gėles? Kam prisipažinsi meilėje? Kaip tai padarysi? Ir t.t. Šis žaidimėlis tinka ir gamtoje, ir sugrįžus.

Pasikeičiame batukais
Šiam žaidimui reikalingi drąsūs vyrai ir drąsios moterys, nebijančios iššūkių. Piršlys ar svočia suskirsto poras( arba išdalina perkirptas atvirutes ir visi susiranda sau porą). Tada žaidėjams riekia nusimauti batus ir apsikeisti porai batais. Vaikinas šoks su merginos, o mergina - su vaikino batais. Laimi ta pora ilgiausiai iššokusi .Ne visos merginos ir vaikinai sutinka nusiauti batus. Bet tie, kas dalyvavo tokiame žaidime, nepasigailėjo.

Šokis su paslaptimi
Vyrui užrištomis akimis gaudo netoliese esančias damas ir jas šokdina. Muzikai nutylus vyras turi pasakyti, su kuo šoko, t.t. ištarti damos vardą.



Atsakyti
Sveikutes,

labai aciu visoms uz geras zaidimu idejas, kurias butinai panaudosiu spalio 20 d, kuriose su vyreliu liudysim.

Cia dar vienas linksmas zaidimukas, kuri kazkada zaidziau kazkuriose vestuvese. Daug juoko jis sukele ir visai neposlas, pritariu, kad sia diena turi buti linksma, bet ne vulgaru smile.gif

Taigi, pakvieciam i sales viduri kokias 6 poras. Paskelbiam, kad tai bus balsingiausios damos rinkimai (t. y. sugebancios kuo garsiau dainuoti smile.gif )Merginas paprasom stoti i viena linija ir pasiulom sudainuoti choru kokia zinoma visiems daina (pav. ant kalno murai ar panasiai). Dar paprasom, kad jos atkistu po viena koja ir truputi pakeltu sijona iki keliu, atseit taip graziau nuotraukoje atrodys.
Tuo tarpu vaikinukus pasiveda pirslys i sali ir informuoja, kad bus graziausiu koju rinkimai, ir, kad vaikinai, kol merginos dainuos, turi isrinkti mergina, kuriai bus suteiktas graziausiu koju savininkes titulas.
na ir prasideda, moteriskes rekia kiek gerkle nesa, o vaikinukai atidziai kojas tyrineja. Vaizdelis labai juokingas smile.gif Dar labiau visi juokiasi, kai garsiai paskelbiama koks tai vyko konkursas ir kas ji laimejo smile.gif

Atsakyti
4u.gif sveikutes mano vestuves jau praejo ir labai smagiai thumbup.gif , norejau padekoti lelijai33 uz puikia ideja tiksliau zaidima su pompa ir balionais, tik mes turejom 2 pompas tai poras sodinome viena pries kita, nu taip " skaniai" prisijuokem kad dar dabar prisiminus asaros bega, niekas tokio dar nebuvo zaides is musu kompanijos tai visiems labai patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginutia @ 2007 10 20, 16:08)
4u.gif  sveikutes mano vestuves jau praejo ir labai smagiai thumbup.gif , norejau padekoti lelijai33 uz puikia ideja tiksliau zaidima su pompa ir balionais, tik mes turejom 2 pompas tai poras sodinome viena pries kita, nu taip " skaniai" prisijuokem kad dar dabar prisiminus asaros bega, niekas tokio dar nebuvo zaides is musu kompanijos tai visiems labai patiko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O man vis tiek ši žaidimas labai vulgarus ir nepatinka smile.gif
Atsakyti
girdejau toki zaidimuka ir ji planuoju savo vestuvem:PABROLIUI UZRISAMOS AKYS ,ANT ZEMES PADEDAMAS PLAKATAS SU NUOGA MOTERIM IR JIS TURI DARYT ATSISPAUDIMUS,LAIMI TAS KAS DAUGIAU PADARO...BET VIENA BEDA YTRA GAL KAS ZINOTE KUR GALIMA BUTU TOKI PLAKATA ISIGYTI? g.gif
DAR VIENAS,KURI MACIAU SIA VASARA KAI BUVAU VESTUVESE:PABROLIAI PUCIA BALIONUS IR NEMATO KAD TIE BALIONAI KRUTINES FORMOS...VAIZDAS thumbup.gif TU BALIONU GALIMA ISIGYTI SEKSO REIKMENU PARDUOTUVEJE....
Atsakyti
QUOTE(DIANAD @ 2008 02 14, 11:39)
kazkaip nupiestas tai nlb kaip turetu atrodyt manau  g.gif bandysiu iekot gal pasiseks surast g.gif

mes mergvakarius švenčiant šį "žaidimą" žaidėm, tai ant paklodės piešdavom nuogą vyrą. Dar smagiau kai jis nupieštas, plaukuota krūtine ir kojomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DIANAD @ 2008 02 14, 10:27)
girdejau toki zaidimuka ir ji planuoju savo vestuvem:PABROLIUI UZRISAMOS AKYS ,ANT ZEMES PADEDAMAS PLAKATAS SU NUOGA MOTERIM IR JIS TURI DARYT ATSISPAUDIMUS,LAIMI TAS KAS DAUGIAU PADARO...BET VIENA BEDA YTRA GAL KAS ZINOTE KUR GALIMA BUTU TOKI PLAKATA ISIGYTI? g.gif
DAR VIENAS,KURI MACIAU SIA VASARA KAI BUVAU VESTUVESE:PABROLIAI PUCIA BALIONUS IR NEMATO KAD TIE BALIONAI KRUTINES FORMOS...VAIZDAS  thumbup.gif TU BALIONU GALIMA ISIGYTI SEKSO REIKMENU PARDUOTUVEJE....



gali pabandyt istraukt is ineto kokia grazia foto, o paskui surast kas galetu atspausdinti ja ant didelio formato (gal kokioj spaustuvej) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerecita: 14 vasario 2008 - 12:15
gal kuri turite diplomu uosviams pavyzdzius (radau diploma tik anytai)???

Be to, mastau kaip cia i vestuvini laikrastuka "ikomponuoti" pirmaji meiles rasteli nuotakai... galvoju skenuoti ir ideti "originalu" biggrin.gif Tik kaip cia pateikus sita reikala, nes jaunajam skirtu rasteliu nera... g.gif Gal kuri ka nors panasaus esate dariusi?
Atsakyti
QUOTE(DIANAD @ 2008 02 14, 09:27)
girdejau toki zaidimuka ir ji planuoju savo vestuvem:PABROLIUI UZRISAMOS AKYS ,ANT ZEMES PADEDAMAS PLAKATAS SU NUOGA MOTERIM IR JIS TURI DARYT ATSISPAUDIMUS,LAIMI TAS KAS DAUGIAU PADARO...BET VIENA BEDA YTRA GAL KAS ZINOTE KUR GALIMA BUTU TOKI PLAKATA ISIGYTI? g.gif
DAR VIENAS,KURI MACIAU SIA VASARA KAI BUVAU VESTUVESE:PABROLIAI PUCIA BALIONUS IR NEMATO KAD TIE BALIONAI KRUTINES FORMOS...VAIZDAS  thumbup.gif TU BALIONU GALIMA ISIGYTI SEKSO REIKMENU PARDUOTUVEJE....



Piešiau pati. Nebuvo labai idealiai, bet esmė buvo ir to pakako.Buvo juoko ir linksmų akimirkų biggrin.gif Dar ir dabar kažkur tarp popierių mėtosi nuoga moteris biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 17 vasario 2008 - 19:50