Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Alytuje

QUOTE(woila @ 2015 01 10, 22:56)
Sveikos, merginos, nepamenu būrėjos vardo, bet ji gyvena šalia autobusų stoties, ten kažkur prieš Maxima, gal žinote ar verta pas ją eiti, gal tai ta Nijolė, bet lig ne smile.gif

nu merginos tai kaip ten su tomis burejomis kaip ta is merkines? o gal koki nauju zinot
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2013 08 22, 23:21)

siandien mano drauge uzsirase pas ja susitikimui is kito miesto ji atvaziavo i Alytu, paskmabina jai kuris butas, o ji ir sakis... "mergaites as isejau manikiura-pedikiura darytis" nu virsune, dar jos skambinosi kelis kartus pasitikslinti ar tikrai, ir te tau atvaziuoja 35 km o ji nagucius tvarkosi...na cia minusas...galejo perskambinti kad iseina,na zodziu...kazko labai gero pasakyti apie ja neturiu

Nesistebiu smile.gif viešint Alytuje, teko lankytis pas šią ponią smile.gif atvykau sutartu laiku, pakvietė užeiti į kambarį, pati virtuvėje aptarinėjo buitinius reikalus su kažkokia moterimi, o mane užmiršo 15 min. Ėmiau svarstyti, gal man apskritai išeiti, bet tuo metu išleidusi viešnią, pakvietė į virtuvę. Iš praeities pasakė kai ką, ko nežino net mano artimieji. Daug kalbėjo, klausinėjo ir nustebo, kodėl nieko nepasakoju apie save , pasakiau, kad mano darbas - klausytis, o jos - pasakoti biggrin.gif kalbėjo daug, vis žvilgtelėdama, bandydama suprasti ką sako veido išraiška, mimika, nors sėdėjau akmeniniu veidu. smile.gif
Burdama kelis kartus atsiliepė telefonu + man pakomentavo ką kalbėjo skambinusios moterys.
Kažkas skambtelėjo, ir Aldona nuskubėjo atidaryti durų. Įsileido sekančias klientes. Šįkart jas pasodino kambaryje, laukti savo eilės. Kadangi prieš tai aš puikiai girdėjau kiekvieną žodį pasakytą virtuvėje, neabejoju, kad mūsų pokalbis taip pat buvo viešas.
Suprantu, moteris negyvena rūmuose, bet derėtų laiką sudėlioti taip, kad klientės nesusitiktų tuo pačiu metu. Išlydėdama atsisveikino iki kito karto, tikėdamasi įgijusi pastovią klientę biggrin.gif
Kadangi praėjo nemažai laiko galiu pasakyti, kad nesipildo jos prognozės. Na, o pamoką aš išmokau. Kiekvienas esame savo laimės kalvis, taigi imsiu priekalą ir kalsiu ją pati thumbup.gif
Pasidalinau įspūdžiais, neturiu tikslo ką nors atkalbėti, visi turime teisę rinktis, rinkimės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
ieskau burejos anksciau ja vadindavo PONIA STASE, keldavo kortas bet ir pries tai daug ka pasakydavo net nekelusi, is nuotrauku apie zmogu pasakydavo.. gal yra teke kam girdeti apie ja ir zinote konkretesnius kontaktus kaip su ja susisiekti? buciau dekinga ;/ (pati ji anksciau rukydavo labai daug tiesiog cigarete po cigaretes viso burimo metu..ir jai jau virs 50 siuo metu tikrai turi buti).. jei ka zinot prasau PM.
Atsakyti
QUOTE(ledinukas90 @ 2015 05 05, 16:34)
sveikos merginos,
ieskau burejos anksciau ja vadindavo PONIA STASE, keldavo kortas bet ir pries tai daug ka pasakydavo net nekelusi, is nuotrauku apie zmogu pasakydavo.. gal yra teke kam girdeti apie ja ir zinote konkretesnius kontaktus kaip su ja susisiekti? buciau dekinga ;/ (pati ji anksciau rukydavo labai daug tiesiog cigarete po cigaretes viso burimo metu..ir jai jau virs 50 siuo metu tikrai turi buti).. jei ka zinot prasau PM.

Ir mane domina. Bandau gauti jos nr. Jei pavyks, parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2015 06 11, 12:49)
Ir mane domina. Bandau gauti jos nr. Jei pavyks, parašysiu smile.gif

jeigu turite numeri numeskit pm
Atsakyti
keliu tema i virsu, gal per metus atsirado kokiu nauju bureju alytuje ar aplink ? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif na tai kaip su ponios Stasės kontaktais? Ar žinot kas nors? Nes ji buvo nereali!!! Mano babą prieš kokius 12 metų išgydė, o jau daktarai buvo nurašę.. dabar 93 gimtadienį švęs smile.gif 4u.gif labai norėčiau ją susirast. Girdėjau, kad gyveno Kaune, su onkologine ligonine dirbo..buvo grįžusi į Alytų kažkur į kurortą.. bet nieko tikslaus neina rast, o labai reikia verysad.gif gal kas nors žinote prašau pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilLauc @ 2016 03 31, 15:15)
Sveikos mergaitės  smile.gif  na tai kaip su ponios Stasės kontaktais? Ar žinot kas nors? Nes ji buvo nereali!!! Mano babą prieš kokius 12 metų išgydė, o jau daktarai buvo nurašę.. dabar 93 gimtadienį švęs smile.gif 4u.gif  labai norėčiau ją susirast. Girdėjau, kad gyveno Kaune, su onkologine ligonine dirbo..buvo grįžusi į Alytų kažkur į kurortą.. bet nieko tikslaus neina rast, o labai reikia  verysad.gif  gal kas nors žinote prašau pasidalinkite  4u.gif

ir mane domina labai
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 03 22, 17:18)
keliu tema i virsu, gal per metus atsirado kokiu nauju bureju alytuje ar aplink ?  bigsmile.gif

Yra tokia,tik nezinau jos vardo,kalba is po rusisko akcento,gyvena Vidzgiryje,kitoj pusej kelio uz "Iki"parduotuves.Gal kas buvot susidure?Mano mamai kai pradejo kalbet,ta atsisedo ant suoliuko,sako pagalvojau is kur ta moteriske mane pazysta g.gif ispudi paliko nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ede @ 2016 07 05, 22:38)
Yra tokia,tik nezinau jos vardo,kalba is po rusisko akcento,gyvena Vidzgiryje,kitoj pusej kelio uz "Iki"parduotuves.Gal kas buvot susidure?Mano mamai kai pradejo kalbet,ta atsisedo ant suoliuko,sako pagalvojau is kur ta moteriske mane pazysta g.gif ispudi paliko nerealu thumbup.gif

Laba diena

Tai kokie jos kontaktai?
Atsakyti
QUOTE(zemyna 1 @ 2016 07 07, 13:39)
Laba diena

Tai kokie jos kontaktai?

Laba,parasiau i az.
Atsakyti
QUOTE(Ede @ 2016 07 07, 21:18)
Laba,parasiau i az.

pamirsau dar parasyti,kad jos ieskokit tik nuo rudenio,nes minejo,kad isvyks i Anglija smile.gif
Atsakyti