Aciu
O kaip ideti nuotrauka?man nesigauna
Beja merginos papuosimui is kur perkate gelytes dideles ir mazas?Mano mieste deja visai nieko nera
Beja merginos papuosimui is kur perkate gelytes dideles ir mazas?Mano mieste deja visai nieko nera
QUOTE(siguliuxxxx @ 2014 03 06, 13:07)
O Jus is kokio miesto?
As is Utenos rajono,ir cia tokiu dalyku nera gaila,gal per interneta yra kur pigiu graziu?
QUOTE(siguliuxxxx @ 2014 03 06, 17:17)
As is Utenos rajono,ir cia tokiu dalyku nera gaila,gal per interneta yra kur pigiu graziu?
Oi, tikrai nepasakysiu. as tokiu dalyku neperku, bet pamaniau, jei esat klaipedoje, tai gal ka pasufleruosiu is parduotuviu.
Sveikos,
Naujoke dekoravime buteliu.Is Saldainiu temos perkelsiu savo buteliuka i jusu temuke:
Dar vienas,sitas buvo pats pirmutinis mano bandymas :
Naujoke dekoravime buteliu.Is Saldainiu temos perkelsiu savo buteliuka i jusu temuke:
Dar vienas,sitas buvo pats pirmutinis mano bandymas :
nu grazu
paskaitinejau kitas temas jusu,tai pritariu,kad Kaledu dekorui naudojami purskiami dazai-tikras blogis,dazyti butelius!Nusipirkau,pabandziau,tai dziuvo labaiii ilgai ir labai "slapi" pasirode,prastai lipo...
QUOTE(vida/d @ 2014 03 28, 00:12)
paskaitinejau kitas temas jusu,tai pritariu,kad Kaledu dekorui naudojami purskiami dazai-tikras blogis,dazyti butelius!Nusipirkau,pabandziau,tai dziuvo labaiii ilgai ir labai "slapi" pasirode,prastai lipo...
Viskas priklauso nuo to, kokiais dazais yra dazoma ir kiek sluoksniu. Dauguma ima purskiamus, nes greit eina nupurksti ir maziau vargo. As tai dazau akriliniais. Man laiko superiskai ir laaabai ilgam
Mano bandymai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
o čia dovana draugams 3 metų vedybų proga, atskirai butelio foto neturiu, tai..
o dabar laukiu jūsų teismo
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
o čia dovana draugams 3 metų vedybų proga, atskirai butelio foto neturiu, tai..
o dabar laukiu jūsų teismo
Sveikos,
rienka,grazus buteliukai.
As ir naujausia parodysiu savo
[
Papildyta:
rienka,grazus buteliukai.
[
Papildyta:
QUOTE(vida/d @ 2014 07 21, 16:01)