Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(Bangelia.. @ 2012 05 03, 18:56)
nu konkreciai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Net pasikeitus avatara maisaus. dabar skaitau svetimus postus ir galvoju, o kada as taip rasiau, kol dasyla, kad cia ne as doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergynos, pasiulykit profesionalu butelio dekoravimą. Domina koks vyriškas butelis, brendy ir t.t. (pilnas, aišku smile.gif aš jį duočiau), tema būtų 30 metų.
Lauksiu pasiūlymų su pvz. ir kainom i až. Geriausia Kaune.
Atsakyti
sveikos, gal galetumet pasakyti ka blogai darau. turiu dazus dekorui. bet kiek purskiu man plemais nusidazo doh.gif jei is tolo purskiu tai vos vos matos.
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 08 28, 19:24)
sveikos, gal galetumet pasakyti ka blogai darau. turiu dazus dekorui. bet kiek purskiu man plemais nusidazo  doh.gif  jei is tolo purskiu tai vos vos matos.

Kokie dažai konkrečiai ir ant ko purškiat?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 08 28, 21:40)
Kokie dažai konkrečiai ir ant ko purškiat?

va toki turiu user posted image
Atsakyti
O ant ko purškiat? Stiklo?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 08 28, 23:17)
O ant ko purškiat? Stiklo?

taip. sampano buteliu, kokius 5 jau sugadinau doh.gif papurski ir tokiu plemu ismeta ir aisku poto jau bega tie dazai
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 08 29, 07:32)
taip. sampano buteliu, kokius 5 jau sugadinau  doh.gif  papurski ir tokiu plemu ismeta ir aisku poto jau bega tie dazai

Plėmas pasidaro kai per daug iš arti purškiate. Reikia surasti optimalų atsumą. Purškite iš toliau ir ne vienoje vietoje ir staigesniais rankos mostais. Nepurkškite vienoje vietoje. Jei matosi neryškiai, geriau išdžiovinkite ir purškite antrą sluoksnį, jei reikia trečią. Tikrai turi gautis.
P.s. purškimo atsumą gali išsibandyti ir ne ant butelio, o ant kokio kartono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 29 rugpjūčio 2012 - 06:39
QUOTE(ELlJA @ 2012 08 29, 08:39)
Plėmas pasidaro kai per daug iš arti purškiate. Reikia surasti optimalų atsumą. Purškite iš toliau ir ne vienoje vietoje ir staigesniais rankos mostais. Nepurkškite vienoje vietoje. Jei matosi neryškiai, geriau išdžiovinkite ir purškite antrą sluoksnį, jei reikia trečią. Tikrai turi gautis.
P.s. purškimo atsumą gali išsibandyti ir ne ant butelio, o ant kokio kartono.

dekui wink.gif reikes pabandyti
Atsakyti
Butelis draugei http://s59.radikal.r...bc5614237a9.jpg
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2013 02 07, 14:11)

Tuscias, ar pilnas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif

Stai mano pirmasis dekoruotas butelis, anksciau esu bandziusi tik eglutes.

user posted image

Merginos, gal kuri galite patarti. Is saldainiu esu padariusi gelytes ir noriu jas dekoruoti prie butelio bet tvirtinti ne ant paties butelio, o ant putoplasto ( atrodo taip jis vadinasi) blush2.gif Ka geriausia naudoti? Nes dantu krapstukai man labai nepatvarus atrodo g.gif Klijais nelabai gaunasi nes galas ilgokas isejo tu gelyciu ir neiseina daugiau nukirpti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinciukas: 07 vasario 2013 - 18:26