Nu originalu ir grazu. Saunuole
Draugės vestuvėms
QUOTE(ELlJA @ 2012 04 28, 11:19)
Draugės vestuvėms
grazu.. kokia cia technika dryta?
QUOTE(Bangelia.. @ 2012 04 28, 22:10)
grazu.. kokia cia technika dryta?
Dėkoju emm net nežinau, kaip šią techniką galima pavadint būtų, tiesiog išpiesšta su priemone ant stiklo rašyti
Drauge turetu likti labai patenkinta
QUOTE(ELlJA @ 2012 04 29, 09:40)
Dėkoju emm net nežinau, kaip šią techniką galima pavadint būtų, tiesiog išpiesšta su priemone ant stiklo rašyti
Ziuriu i avatara ir galvoju nuo kada as ELIJA Kol dasilo, kad cia kitas vartotojas su tokiu pat avataru
Darbas grazus. Daug kruopstumo ideta
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2012 05 03, 10:01)
Ziuriu i avatara ir galvoju nuo kada as ELIJA Kol dasilo, kad cia kitas vartotojas su tokiu pat avataru
nu konkreciai
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2012 05 03, 10:01)
Ačiū, mergytės. Dar vienas
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 03, 21:24)
nu grazu cia turbut norint toki padaryt tai reik moket piest
ELlJA-> kuo toliau tuo sauniau!
QUOTE(Bangelia.. @ 2012 05 04, 08:25)
nu grazu cia turbut norint toki padaryt tai reik moket piest
Ačiū Na teip, reikėtų truputį mokėti... Plius pakankamai sudėtinga piešti ant slidaus paviršiaus, juolab, kad nelabai lygiai dengiasi tas auksas, todėl labai lengva sugadinti vaizdą. O jis nenusivalo, tai vien nuo tos minties, kad kaip užpieši taip ir bus, rankos ima drebėt tai kaip čia pasakyt... reikia truputį susidraugauti su priemone ir "atkalt" ranką
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 04, 08:34)
ELlJA-> kuo toliau tuo sauniau!
Ačiū, mergyt, labai smagu, kad patinka. Šį butelį dekoravau kolegės prašymu - dovanos anytai mamos dienos proga
ELlJA, gražūs tavo išpaišyti buteliukai Ir kitų mergaičių buteliukai yra į ką seilę pavarvint
O čia mūsų su vaikais bendras darbelis - pirmas mano blynas. Sugalvojom vakar vestuvių proga sukurt, tai per kelias val sukūrėm
Pinigėliai - dėl turto, per viduriuką išpaišiau karštais klijais žiedelius. Iš pradžių galvojau blizgančiais sidabriniais klijais apvdžiot, bet MB pasakė, kad nereik, taip gražu Kai gaminu dirbt.medelius, tai gėlių, gėlyčių pasikaupusi turiu. Panaudojau žydras, švelnios spalvos, priklijavau karštais klijais, ant jų - karoliukai, perverti sidabrine juostele
Vaikai ryte išnešė padovanot. Paskui skambino man: jaunikis pasakė tik "ogo, kaip gražu!"
O čia mūsų su vaikais bendras darbelis - pirmas mano blynas. Sugalvojom vakar vestuvių proga sukurt, tai per kelias val sukūrėm
Pinigėliai - dėl turto, per viduriuką išpaišiau karštais klijais žiedelius. Iš pradžių galvojau blizgančiais sidabriniais klijais apvdžiot, bet MB pasakė, kad nereik, taip gražu Kai gaminu dirbt.medelius, tai gėlių, gėlyčių pasikaupusi turiu. Panaudojau žydras, švelnios spalvos, priklijavau karštais klijais, ant jų - karoliukai, perverti sidabrine juostele
Vaikai ryte išnešė padovanot. Paskui skambino man: jaunikis pasakė tik "ogo, kaip gražu!"