Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Nellihartje @ 2013 09 29, 18:25)
Visą savo gyvenimą bijojau būrėjų, bijojau, kad blogos ateities neišpranašautų  verysad.gif
Bet atėjo man žiauriai sunkus metas ir jau atrodo išbandžiau viską, kad išsaugoti draugystę su vaikinu(mūsų draugystė yra per atstumą..ir nemažą). Viskas atrodo gerai..na, buvo gerai, iki kol grįžau į Lietuvą iki sekančių atostogų. Sakė, kad mane myli, manęs niekad nepaleis, nenori skirtis. Žinau, kad myli, nes mačiau iš akių, kitos jis irgi neturi, bet susipykom dėl nesąmonės ir beveik išsiskyrėm. Jis ignoruoja mane ir man labai sunku (jau kokias 3sav). Nutariau nueiti išsiburti, gal man pasakys ar turiu ateitį su juo, nes širdis sako, kad turiu. g.gif
Radau čia apie būrėją Silviją iš Lvovo gatvės blush2.gif
Ir norėjau sužinoti ar ji buria iš nuotraukos? Be to, ar jos telefono numeris vis dar tas pats ( 868775188)? Dėkui, mergaitės 4u.gif

Galiu savo nuomone pasakyt apie Silvija. Priima maloniai, skiria valanda laiko.
Tik va beda - man bent jau ka isbure, tai nieko panasaus nevyksta, nevyko. Zodziu nepataike visai ir dar 70 Lt mokejau schmoll.gif Buriausi pries 1,5 metu.
Atsakyti
QUOTE(Gruodas @ 2013 09 29, 20:20)
Galiu savo nuomone pasakyt apie Silvija. Priima maloniai, skiria valanda laiko.
Tik va beda - man bent jau ka isbure, tai nieko panasaus nevyksta, nevyko. Zodziu nepataike visai ir dar 70 Lt mokejau  schmoll.gif  Buriausi pries 1,5 metu.

aš nežinau, gal čia nuo tikėjimo priklauso :/ kiek brangoka - 70ltl
Atsakyti
QUOTE(Nellihartje @ 2013 09 29, 18:25)
Visą savo gyvenimą bijojau būrėjų, bijojau, kad blogos ateities neišpranašautų  verysad.gif
Bet atėjo man žiauriai sunkus metas ir jau atrodo išbandžiau viską, kad išsaugoti draugystę su vaikinu(mūsų draugystė yra per atstumą..ir nemažą). Viskas atrodo gerai..na, buvo gerai, iki kol grįžau į Lietuvą iki sekančių atostogų. Sakė, kad mane myli, manęs niekad nepaleis, nenori skirtis. Žinau, kad myli, nes mačiau iš akių, kitos jis irgi neturi, bet susipykom dėl nesąmonės ir beveik išsiskyrėm. Jis ignoruoja mane ir man labai sunku (jau kokias 3sav). Nutariau nueiti išsiburti, gal man pasakys ar turiu ateitį su juo, nes širdis sako, kad turiu. g.gif
Radau čia apie būrėją Silviją iš Lvovo gatvės blush2.gif
Ir norėjau sužinoti ar ji buria iš nuotraukos? Be to, ar jos telefono numeris vis dar tas pats ( 868775188)? Dėkui, mergaitės 4u.gif

Su panašia problema aš irgi vaikščiojau pas būrėjas.Ir pas Silviją buvau.Na, aš laikausi nuomonės, kad geriau nueit pas kelias ir sulygint nuomones, nei aklai pasitikėt vienu, nes labai jau kartais tie būrimai nusivažiuoja. Iš nuotraukos skaito L.Malinauskas. Man asmeniškai, jis padėjo(kadangi analizavo konkrečią situaciją, o ne žiūrėjo n-metų į priekį),tiesa, jis tiesmukiškas, ne visiems patiks.
Atsakyti
QUOTE(aqile @ 2013 09 30, 19:24)
Su panašia problema aš irgi vaikščiojau pas būrėjas.Ir pas Silviją buvau.Na, aš laikausi nuomonės, kad geriau nueit pas kelias ir sulygint nuomones, nei aklai pasitikėt vienu, nes labai jau kartais tie būrimai nusivažiuoja. Iš nuotraukos skaito L.Malinauskas. Man asmeniškai, jis padėjo(kadangi analizavo konkrečią situaciją, o ne žiūrėjo n-metų į priekį),tiesa, jis tiesmukiškas, ne visiems patiks.

o pati Silvija nežiūri į nuotraukas? Jo, girdėjau aš tą Malinauską kažkur, o kiek jis ima? Be to, kaip tau sekėsi? Viskas į gerą išėjo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aqile @ 2013 09 30, 19:24)

As buvau ne tik pas Silvija, lygiagreciai ejau pas dar viena bureja. Tai palygint turejau ka. Silvija nepataike nieko, o va bobute, kuri viso labo 20 lt eme (ir tai, sake kiek duosi tiek, nenustatinejo kainos), man susake kas buvo, yra ir bus. Pataike beveik viska, o nieko neklausinejo. Ir praejus tiems 1,5 metu, tos bobutes ateities burimas pildosi, o Silvijos - ne.
Tad isvadas pasidariau apie Silvija, kaip bureja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gruodas @ 2013 10 01, 12:27)
As buvau ne tik pas Silvija, lygiagreciai ejau pas dar viena bureja. Tai palygint turejau ka. Silvija nepataike nieko, o va bobute, kuri viso labo 20 lt eme (ir tai, sake kiek duosi tiek, nenustatinejo kainos), man susake kas buvo, yra ir bus. Pataike beveik viska, o nieko neklausinejo. Ir praejus tiems 1,5 metu, tos bobutes ateities burimas pildosi, o Silvijos - ne.
Tad isvadas pasidariau apie Silvija, kaip bureja.  smile.gif

Ar galėtumei duoti tos bobulytės numerį? Aš pas Silviją buvau vasarą, pradžioje tikėjau tuo ką pasakė, bet vienas didelis neišsipildė. Tai net nežinau, tikėti ar ne kitais dalykais. Norėčiau nueiti dar pas kurią. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gruodas @ 2013 10 01, 11:27)

jo, gali duoti adresą ir numerį? ji taro kortom buria? ar gali pasakyti ką nors iš žmogaus nuotraukos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 09 28, 21:13)
Buvau tvirtai apsisprendusi del burejos , norejau eiti pas Elena, taciau netycia uzsukau i kita temuke kur aptarineja Kauno burejas ypac Janina kazkokia is Jonavos, paskaiciau komentarus tai labai susigundziau. Kazin ar verta vaziuoti i Vilniaus i Jonava del burejos?ar eit pas Elena? blush2.gif

Buvau šiandien pirmąkart pas Eleną. Jei dar kartą reikėtų rinktis pas ką eiti, tai vėl rinkčiausi ją. Nesuklydo kalbėdama apie mano praeitį, daug esamų dalykų pasakė tiek apie praeitį, tiek apie dabartį. Tik būrė vieniems metams į priekį. Ateitį nusakė kaip labai sėkmingą, na čia tik laikas parodys smile.gif išsamiai pasakoja, suinteresuota atėjusiu žmogumi. Tai va, tokia mano patirtis su ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nellihartje @ 2013 09 30, 23:16)
o pati Silvija nežiūri į nuotraukas? Jo, girdėjau aš tą Malinauską kažkur, o kiek jis ima? Be to, kaip tau sekėsi? Viskas į gerą išėjo? 4u.gif

Silvija į nuotraukas nežiūri. Malinauskas iš manęs paėmė 100lt, bet pas jį reikia eit su konkrečia problema, o ne šiaip " ar mano vyras bus gražus?". Kaip žmogus labai gerai psichologiškai nuteikia, tiesa, nesaldžialiežuvauja. Mesdamas kortas gerai pataikė apie charakterius, praeities įvykių apytikrį laiką atspėjo. Dėl ateities spėjimų dar nieko negaliu pasakyt, artimiausiu metu sužinosiu ar nemelavo blush2.gif Iš nuotraukų labai daug ko nesitikėkit, nieko labai nepasakys. Iš visų būrėjų pas kuriuos esu buvus( pagrindiniai minimi forume) grįščiau pas Malinauską smile.gif
Silvijos būrimai kažkaip nuo mėnulio fazės priklauso biggrin.gif Vienam pataiko labai daug, o kitam visiškos pievos lankos...
Atsakyti
QUOTE(aqile @ 2013 10 02, 19:03)
Silvija į nuotraukas nežiūri. Malinauskas iš manęs paėmė 100lt, bet pas jį reikia eit su konkrečia problema, o ne šiaip " ar mano vyras bus gražus?". Kaip žmogus labai gerai psichologiškai nuteikia, tiesa, nesaldžialiežuvauja. Mesdamas kortas gerai pataikė apie charakterius, praeities įvykių apytikrį laiką atspėjo. Dėl ateities spėjimų dar nieko negaliu pasakyt,  artimiausiu metu sužinosiu ar nemelavo blush2.gif Iš nuotraukų labai daug ko nesitikėkit, nieko  labai nepasakys. Iš visų būrėjų pas kuriuos esu buvus( pagrindiniai minimi forume) grįščiau pas Malinauską smile.gif
Silvijos būrimai kažkaip nuo mėnulio fazės priklauso biggrin.gif Vienam pataiko labai daug, o kitam visiškos pievos lankos...

Kokie konaktai Malinausko ir Elenos? Adresas, numeris? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nellihartje: 02 spalio 2013 - 18:15
QUOTE(Gruodas @ 2013 10 01, 11:27)

Jei galite ir man parasykite tos bobutes telefona
Atsakyti
Pasidarykite MBTI testą ir ten rasite laaaabai taiklų savęs apibūdinimą ir plius nemokamai, nei nuėjus pas būrėją už pinigus klausytis kokie jūs esate, ką jūs ir patys žinote. Atsitikus skaudžiam įvykiui gyvenime kaip pašėlus ėjau per tas būrėjas. Buvau ir pas Silviją, ir pas tarologę Eleną ir pas astrologę Liliją. Na, jeigu tikėti šitom nesamonėm, tai Silvija gal labiausiai arčiau tiesos pribūrė. Elena tai labai abstrakčiai apie viską, gera psichologė, nors antrąją pusę apibūdino labai taikliai, tiknesuprantu kokiu būdu, na o astrologė Lilija toks jausmas, kad apibūdina tik su savais pagražinimais horoskopo ženklus. Visgi kaip bebūtų astrologiją tėra pseudomokslas, nors jo atsiradimo užuomazgoms virš 5 tūkst. metų, tai taip ir nevirto mokslu. Taro ir visos kitos kortos - tai prasidėjo nuo žaidimų, tiesiog pramoga buvo, kai paskui buvo pastebėta, jog tai gera psichologinė priemonė žmonėms ir pradėta iš to užsidirbinėti pinigus.
Atsakyti