Laba diena merginos
Noriu Jusu paklausti patarimo. Noreciau nueiti pas bureja, bet tuo paciu, kad ji moketi ir atkalbeti.
Pas mane yra ganetinai rimtu problemu. Viskas riskiai matosi per gyvunus. Kaskarta vis kas nors nenormalaus nutinka vis su mano skirtingu augintiniu. O ju turiu namuose 4. Man jau pradejo net zmones sakyti, kurie tokiais dalykais sunkiai tyki, kad gal tikrai man vertetu susrasti koki zmogu kuris matytu ir patartu ka daryti.
Man teko girdeti, kad jeigu tu laikai gyvunus namuose jie tampa tavo angelo sargais. Ir kai jiems kas nors nutinka, dazniausiai reiskia, kad tokiu budu jie bande gelbeti savo seimininka nuo ateinancios nelaimes.
Mano gyvunai yra ganetinai jauni, todel sunku manyti, kad cia senatvinis eina procesas. Buvo net toks atvejis, kai pats veterenaras man irgi pasake, kad eiciau butinai pas kokia BABA.
Galiu pasakyti, kad gimineje turime tokia begalo pavydzia moteri. Jau su vyru jos net nebeisileidziam i namus ir as galima sakyti jai tiesiogiai pasakiau, kad ji kaip ir nepageidaujama. Tik ji per kazka suzino, kad musu seimoje eina pokyciai i gera puse, iskarto pradeda nesisekti. Ziauri persona, bet nieko nepadarisi, tenka su tokia kovoti.
Todel prasau Jusu pagalbos, kad gal galetumet nurodyti i ka galeciau kreiptis.
Isanksto sirdingai dekoju
www.goldpluchecits.weebly.com