Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(**Leila** @ 2013 09 18, 10:32)
Taigi paskambinkit jai ir pasakys adresą mirksiukas.gif  Ima 50 LT.
ar yra skirtumas kada skambinti, kad nesutrugdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2013 09 18, 12:21)

Lyg ir nėra skirtumo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 09 18, 10:32)
Taigi paskambinkit jai ir pasakys adresą mirksiukas.gif  Ima 50 LT.

QUOTE(Vėja30 @ 2013 09 18, 12:29)
Lyg ir nėra skirtumo..  smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2013 09 18, 13:21)

Nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 09 18, 13:30)
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2013 09 19, 08:14)

Lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, atgaivinam temutę, ploja.gif pas ką pastaruoju metu lankėtės, kaip patiko, gal jau pildosi kas prieš metus ar seniau buvo pranašauta? Pasipasakojam! gathering.gif

Pati dar laukiu išsipildymų, kol kas nieko nevyksta, neturiu ką rašyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 09 27, 11:47)
Merginos, atgaivinam temutę, ploja.gif  pas ką pastaruoju metu lankėtės, kaip patiko, gal jau pildosi kas prieš metus ar seniau buvo pranašauta? Pasipasakojam!    gathering.gif 

Pati dar laukiu išsipildymų, kol kas nieko nevyksta, neturiu ką rašyt  rolleyes.gif

Esu buvusi pas Vaivą Budraitytę 2 kartus,trumpai kalba,bet konkrečiai,ir jokių nesąmonių nepasakė...
Taip pat dar buvau pas Alvydą Užkuraitienę(8652 21988),dirba namuose,netoli nuo Akropolio,kalba daugiau,bet taip pat nesąmonių nėra...
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif

Noriu Jusu paklausti patarimo. Noreciau nueiti pas bureja, bet tuo paciu, kad ji moketi ir atkalbeti.
Pas mane yra ganetinai rimtu problemu. Viskas riskiai matosi per gyvunus. Kaskarta vis kas nors nenormalaus nutinka vis su mano skirtingu augintiniu. O ju turiu namuose 4. Man jau pradejo net zmones sakyti, kurie tokiais dalykais sunkiai tyki, kad gal tikrai man vertetu susrasti koki zmogu kuris matytu ir patartu ka daryti.
Man teko girdeti, kad jeigu tu laikai gyvunus namuose jie tampa tavo angelo sargais. Ir kai jiems kas nors nutinka, dazniausiai reiskia, kad tokiu budu jie bande gelbeti savo seimininka nuo ateinancios nelaimes.
Mano gyvunai yra ganetinai jauni, todel sunku manyti, kad cia senatvinis eina procesas. Buvo net toks atvejis, kai pats veterenaras man irgi pasake, kad eiciau butinai pas kokia BABA.
Galiu pasakyti, kad gimineje turime tokia begalo pavydzia moteri. Jau su vyru jos net nebeisileidziam i namus ir as galima sakyti jai tiesiogiai pasakiau, kad ji kaip ir nepageidaujama. Tik ji per kazka suzino, kad musu seimoje eina pokyciai i gera puse, iskarto pradeda nesisekti. Ziauri persona, bet nieko nepadarisi, tenka su tokia kovoti.
Todel prasau Jusu pagalbos, kad gal galetumet nurodyti i ka galeciau kreiptis.
Isanksto sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Buvau tvirtai apsisprendusi del burejos , norejau eiti pas Elena, taciau netycia uzsukau i kita temuke kur aptarineja Kauno burejas ypac Janina kazkokia is Jonavos, paskaiciau komentarus tai labai susigundziau. Kazin ar verta vaziuoti i Vilniaus i Jonava del burejos?ar eit pas Elena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 09 28, 21:13)
Buvau tvirtai apsisprendusi del burejos , norejau eiti pas Elena, taciau netycia uzsukau i kita temuke kur aptarineja Kauno burejas ypac Janina kazkokia is Jonavos, paskaiciau komentarus tai labai susigundziau. Kazin ar verta vaziuoti i Vilniaus i Jonava del burejos?ar eit pas Elena? blush2.gif

Važiuočiau į Jonavą. mirksiukas.gif Trumpa smagi išvyka traukinuku ax.gif
Šią vasarą iš smalsumo norėjau į Palangą nuvažiuoti vien pasiburti pas tokią čigonę Reginą prie tilto. Beje, ji irgi Jonavoj gyvena, jei neklystu, tik vasarą pajūry būna.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 11 29, 02:40)
Man patinka Silvija, dirbanti Lvovo g. Jau ne k. esu buvusi. Pildosi, ka ji isbure. Ir siaip labai maloni moteris - musu auros kazkaip sutapo:)

Visą savo gyvenimą bijojau būrėjų, bijojau, kad blogos ateities neišpranašautų verysad.gif
Bet atėjo man žiauriai sunkus metas ir jau atrodo išbandžiau viską, kad išsaugoti draugystę su vaikinu(mūsų draugystė yra per atstumą..ir nemažą). Viskas atrodo gerai..na, buvo gerai, iki kol grįžau į Lietuvą iki sekančių atostogų. Sakė, kad mane myli, manęs niekad nepaleis, nenori skirtis. Žinau, kad myli, nes mačiau iš akių, kitos jis irgi neturi, bet susipykom dėl nesąmonės ir beveik išsiskyrėm. Jis ignoruoja mane ir man labai sunku (jau kokias 3sav). Nutariau nueiti išsiburti, gal man pasakys ar turiu ateitį su juo, nes širdis sako, kad turiu. g.gif
Radau čia apie būrėją Silviją iš Lvovo gatvės blush2.gif
Ir norėjau sužinoti ar ji buria iš nuotraukos? Be to, ar jos telefono numeris vis dar tas pats ( 868775188)? Dėkui, mergaitės 4u.gif
Atsakyti