Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Srauni upe, kaip sarafaniukas?
Atsakyti
oi nepradėjau dar, nes vienu tapu nebaigiau. Kai baigsiu tas tapkes tai ir pradėsiu smile.gif kaiptik turiu kažkokios vyšninės vilnos.
Atsakyti
vakar įveikiau tapkes su "ausytėm", ir visai nieko gavos, lyg ir patiko velt. (pirmosios tai šiaip sau gavos). ir šalikėlį šiandien įveikiau, savaitgalį balius nusimato yahoo.gif
Atsakyti
Tai laukiam laukiam pasirodant:)
Atsakyti
na dažiau veltas pirštines... medetkom. Nu tai pakeitė spalvą vos vs vos.. tik nežinau ar kas norėtų tokios spalvos biggrin.gif matyt todel kad pagailejau geliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 18, 19:38)
na dažiau veltas pirštines... medetkom. Nu tai pakeitė spalvą vos vs vos.. tik nežinau ar kas norėtų tokios spalvos biggrin.gif matyt todel kad pagailejau geliu smile.gif

gailiuuuga lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nieko, kazkada vistiek pavyks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ai aš pusiau suvalkietė, tai žinai... smile.gif))))))

kaiptik pirkau šiandien kepyklėliai keksiukus, mergaitė pardavėja laikės laikės, o po to vistiek "viso giero" išsprūdo:) Tai sakau "jūs turbūt iš suvalkijos" smile.gif))
Atsakyti
Norint gauti spalva gėliu tikrai nereiktu gailėt, man atrodo gera spalva cari prieskonis turėtu duot, reiks gal kada pabandyt ax.gif .Sau marškinėlius netyčia visai apsibarsčiau ir kai sudrėko tai kaip reikiant nudažė ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 08 18, 19:43)
gailiuuuga lotuliukas.gif

tai tamsta jau po remonto smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 08 18, 20:35)
tai tamsta  jau po remonto  smile.gif ?

ot, kur pastabuole!! agam... vakar pas drauge saslykiukus kepem-paskambino is Atea, kad kompas jau parveztas- tai net iskylaut nepabaigiau- lekiau kompo smile.gif
Atsakyti
o kas parodys medetkas? g.gif

Aš tai vis vaikam, dabar ne saviem:
user posted image

Man tai probleminasi kirpimo vieta su ta storąja sluoksna,kaip jumi?
Atsakyti
raganele, tu mazuju tapuku-profe...kokios mielos... wub.gif
Atsakyti