merguciai labu...prapulsiu ilgesniam laikui- kompas grantiniam remontui atiduotas...iki
QUOTE(Juperi @ 2011 08 12, 11:41)
merguciai labu...prapulsiu ilgesniam laikui- kompas grantiniam remontui atiduotas...iki
priverstines atostogos...
pailsek nors, muzos nepaleisk
QUOTE(kadabra @ 2011 08 12, 10:47)
kaip as to sijono laukiu...
viskas, jis padarytas. padariau pora fotkiu ir baterijos nusedo, laukiu kol pasikraus, pratesim fotosesija tokia is manes fotografuotoja, bet bandysiu perteikt vaizda.
Kadabra, šaunuolės šlepetukės pavadinčiau prie jūros"
gražu, kadabra
O aš vis svaigstu apie dažymą, tai dabar skaitau. kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių Ir dar reik koki pigų puodą įsigyt. Ir dar įdomu ar dažant su regentais, nesinuodijima jų garais verdant. Ir kodėl alūnas toks brangus... Ir ar kandikli negali būti elementari druska *****, tikrai atsimenu, kad Trakšt dažė su geležimi kažką. Tik kad ji su vasara išgaravo (Trakšt, ne geležis)
Daug darbo, bet visumoj labai įdomu viskas.
O aš vis svaigstu apie dažymą, tai dabar skaitau. kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių Ir dar reik koki pigų puodą įsigyt. Ir dar įdomu ar dažant su regentais, nesinuodijima jų garais verdant. Ir kodėl alūnas toks brangus... Ir ar kandikli negali būti elementari druska *****, tikrai atsimenu, kad Trakšt dažė su geležimi kažką. Tik kad ji su vasara išgaravo (Trakšt, ne geležis)
Daug darbo, bet visumoj labai įdomu viskas.
QUOTE(kadabra @ 2011 08 12, 17:33)
gerai, tada belaukiant, ikeliu as viena vaizdeli:
grazuoles, man irgi jura primena
Kadabra, labai
kadabra gražios tapkes, Mole kiek suprantu šventėj neprekiauji?
QUOTE(saulyte2 @ 2011 08 13, 16:32)
kadabra gražios tapkes, Mole kiek suprantu šventėj neprekiauji?
Ką tu, Saulyte, aš tiek nepriveliu , aš tik saviškiams, o dabar jau net ir jiems neišeina, sąnarių sakausmai kankina
O tu gal prekiavai?
QUOTE(kadabra @ 2011 08 12, 16:33)
gerai, tada belaukiant, ikeliu as viena vaizdeli:
Fainos, tas juodas šilko siūlas tarsi paukščiukai danguje
[quote=Molė,2011 08 13, 21:50]
dabar jau net ir jiems neišeina, sąnarių sakausmai kankina
Mole, sėsk ant ryžių dietos, tikrai patikrinta ne su vienu žmogum ir tai veikia:)
dabar jau net ir jiems neišeina, sąnarių sakausmai kankina
Mole, sėsk ant ryžių dietos, tikrai patikrinta ne su vienu žmogum ir tai veikia:)