Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 09, 08:06)
Vakar vėliau riešines, totalus fiasko doh.gif . Galiausiai sukarpiau...
Klausimas: AR RIEŠINĖSE TIKRAI NĖRA UŽSEGIMŲ? Ar jų tik nieks nerodo ax.gif ...

as darau ivairiai ,ir su uzsegimais ir be. wub.gif.bet pati nesioju susegamas,nes taip tvirciau priglunda prie rieso. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 09 rugpjūčio 2011 - 09:17
Jeigu pagal savo ranka pasidaryt tai ir be užsegiminės puikiai priglunda mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek esu parduotuvėse čiupinus, tai be užsegimų būdavo smile.gif
Atsakyti
Matyt mano riešas per siauras. Nes kai pasidariau prigludusią riešinę, tan ranką vos įkišau, o įkišus ištraukt iš vis sudėtinga. O kol buvau palikus laisviau, tai per riešą labai negražiai atrodė. Bet aš tokias ilgas bandžiau vos ne iki pažastų (juokauju aišku, iki alkūnės tik, iš tikro).
Teko matyt Katinyčio riešines realiai, ir netgi ant Juperi rankos, atrodė jos labai labai thumbup.gif gražiai. Niu man nieko panašaus nesigavo, todėl iškeliavo į broko dėžę.

Juperi, tavo krovinys iškeliavo, įdėjau ten šio bei to, tikiuosi neįsižeisi, bet kad aš jau nebeturiu kur dėt...
Atsakyti
Aš riešines darau be užsegimo, puikiai gaunasi

Tiesa, trafaretą darau prie plaštakos truputį siauresnį g.gif

Kiek gražių tapkyčių privelta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 09 rugpjūčio 2011 - 14:18
Sveikos!

user posted image
Atsakyti
ale ot, Kadabra mus kokia svaruole... viskas i baltaja puse smile.gif super
Atsakyti
patinka man balta.
Juperi, tavo visos paskutiniosios superines.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 09, 12:25)

Juperi, tavo krovinys iškeliavo, įdėjau ten šio bei to, tikiuosi neįsižeisi, bet kad aš jau nebeturiu kur dėt...

Besijuokianti, woooow gavau!!!! bigsmile.gif acius uz viska...visu pirma uz rupesti, kuri visad prisiimi ant savo gleznu peciu blush2.gif antra uz kurpalius !!! trecia uz darzo gerybes... kaip as daznai sakau- pasaulis ne be geru zmoniu... wub.gif Kadabra...ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadabra, gražios labai 4u.gif Ir kaip tos spalvos nepersimaišo g.gif Aš turbūt perdaug trinu, kad man susimaišo pastoviai, tai stengiuosi labai kontrastingų (kaip juoda-balta) nemaišyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 08 09, 16:56)
Besijuokianti, woooow gavau!!!!  bigsmile.gif  acius uz viska...visu pirma uz rupesti, kuri visad prisiimi ant savo gleznu peciu blush2.gif antra uz kurpalius  !!! trecia uz darzo gerybes... kaip as daznai sakau- pasaulis ne be geru zmoniu...  wub.gif Kadabra...ir tau mirksiukas.gif

Juperi, tai, kad as prie siuntinio neprisidejau tongue.gif tongue.gif tongue.gif
mergos, as jums butelka laikau 4u.gif

QUOTE(žollia @ 2011 08 09, 16:58)
Kadabra, gražios labai 4u.gif  Ir kaip tos spalvos nepersimaišo g.gif  Aš turbūt perdaug trinu, kad man susimaišo pastoviai, tai stengiuosi labai kontrastingų (kaip juoda-balta) nemaišyt ax.gif

tai, kad oi kaip jos skalbtos. persimaise soniukai ir padas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 08 09, 17:09)
Juperi, tai, kad as prie siuntinio neprisidejau  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

nu kur jau ne!! maz kuri karta pamirsau padekavot? ir siaip uz Jusu abieju placia dusia -zemai lenkiuos. Visad pirmos pasisiulot padet 4u.gif 4u.gif
Atsakyti