Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Ačiū 4u.gif

Juos adatėlėmis mokino pernai dailės mokytoja, tai aš kadangi pati nekenčiu vėlimo adatomis, tai kaip ir negražu mokyt to, ko nemyli ir nepatinka man adatos nors tu ka doh.gif lotuliukas.gif , čia kaip ir galbūt būtu išeitis , betttttttttt........... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 22:40)
Ačiū 4u.gif

Juos adatėlėmis mokino pernai dailės mokytoja, tai aš kadangi pati nekenčiu vėlimo adatomis, tai kaip ir negražu mokyt to, ko  nemyli ir nepatinka man adatos nors tu ka  doh.gif  lotuliukas.gif , čia kaip ir galbūt būtu išeitis , betttttttttt........... doh.gif

Jei nemiela pačiai, tada ir tos 45 minutės praeis nemielai, nors iš kitos pusės tik 45 min smile.gif O šlapiu vėlimu gal būtų galima pamokyt daryt "vyniotinį":

user posted image

Mergaitės galėtų karolius pasidaryti, o berniukai iš tų gabaliukų galėtų padėkliuką susiūti ar ką kitą.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 23:40)

aš kadangi pati nekenčiu vėlimo adatomis

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif vajeeeeeeee as irgi nekenciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 22:46)
Dėkui.
Trečiadieni einu mažamečiams ( trečiokams) vesti darbu pamokos ir niekaip nesugalvoju ka čia su jais gero ir idomaus nuveikus, Pamoka nebus ilga tik 45 minutės ir nesugalvoju ar duot kažka daryt nuo pradžiu ar ruoštis kokius pusgaminius ir duoti tik dekoruoti juos  doh.gif .Neisivaizduoju kuo sudominti ir mergaites ir berniukus  ax.gif .Tikras galvalaužis man  ax.gif

O tu nori kažką su veltiniu ar nebūtinai? Galėčiau paieškot savo pamokų planuose,gal ką įdomaus rasčiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 22:46)
Dėkui.
Trečiadieni einu mažamečiams ( trečiokams) vesti darbu pamokos ir niekaip nesugalvoju ka čia su jais gero ir idomaus nuveikus, Pamoka nebus ilga tik 45 minutės ir nesugalvoju ar duot kažka daryt nuo pradžiu ar ruoštis kokius pusgaminius ir duoti tik dekoruoti juos  doh.gif .Neisivaizduoju kuo sudominti ir mergaites ir berniukus  ax.gif .Tikras galvalaužis man  ax.gif

tik ne su adatelem, taigi susibadys pirstus, bedos turesi doh.gif .
As tai galvoju, kad gal elementariai - vilnos kamuoliuku velimos slapiu budu (mergaites gali kokia sage susiformuoti, berniukai raktu pakabuka g.gif ), virveles velimas, mazucio kokio kilimelio g.gif ...
45min - nedaug.
pasakok kaip seksis.
Atsakyti
mano keturmetė vis gėles velia, kai aš ką nors klojuosi, patinka labai, nors dažniausiai blyninės gunasi biggrin.gif trečiokai jau gali ir neblynines
Atsakyti
Tai vat pagalvojau , kad būtu labai graži ekspozicija mokytojai , jei visi nuveltu po gėle ax.gif , bet dar smarkiuose galvojimuose, kol viskas išsigrynins ax.gif .
Atsakyti
Katinyti, siulau pabandyti nusivelti piestuku antgalius - kokius smagius personazus 4u.gif . Vaikai jau prisigalvotu, ka noretu nusivelt. Veliama pradziai ant pirstuko slapiai "kunelis", toks kaip antpirstis, veliau, kai susitraukia - ant piestuko. Po to nuveliamas burbuliukas "galvyte", o jau toliau dekoruojama pagal fantazija smile.gif
Atsakyti
O jei bendrą ką nors, ale kilimėlis ant sienos, klasėj galėtų pasikabint.
Kokia zagatovke uz pagrinda jau atsinest, o toliau vaikai dekoruoja, privelineja ant to kilimo kas gele, kas drugi, kas sugeba atskirai gele velia, paskui galima ja prisiut/priklijuot ant kilimelio (butu trimatis objektas).
Arba abstraktus "art objektas", be personazu, tiesiog kas kokia garbanele, kas koki siula privelineja.
Jei daug vaaku gali 2 kilimeliai but, mergaiciu ir berniuku, kad visiems tektu.
Nezinau ar tai igyvendinama, cia tik siaip mintis kilo.

Ai, o dar labai fainu veltu egluciu maciau, net pamokeles internete yra (gal rasciau, jei reiktu), tokie smailus trikampiukai kaip nykstuko kepurytes suvelti, o paskui arba is karto galima dekoruot. Nusiveltu kiekvienas po eglute Kaledoms. Man rodos labai paprasta, vaikams igyvendinama. O ir reikalinga, gi eglute tusciavidure po ja galima ir dovanele kokia rast, saldainiu, arba dantuku fejai dantuka ten palikinet. Maniskei amzinos prolbemos kur ta danti det, kad feja atrastu doh.gif

Arba kirmeliuka bendra. Kiekvienas po savo kamuoliuka suvelia skirtingu spalvu, skirtingu dydziu. Tau gale tik suvert ant kokios zilkos (neturetu kietai vaikai suvelt, gal greit suvertum). O snukuti - galvute turet atsinesus su akytem ir burnyte. Ir gausis bendras zaislas.

45 min labai mazai, reik kazka super primityvaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 29 rugsėjo 2011 - 10:55
apmetet Katinyti idejom, dabar visai pasimetus sedi tikriausiai tongue.gif
Atsakyti
as negaliu atsistebet- is kur jus tiek ideju turit??? as tai musiau kaip senas kelmas...nu galva tustutele... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 29, 12:51)
as negaliu atsistebet- is kur jus tiek ideju turit??? as tai musiau kaip senas kelmas...nu galva tustutele... doh.gif

As tai kambariu plaut negaliu, idejos Katinyciui kunkuliuoja galvoj. Tuoj igrisiu lotuliukas.gif .
Atsakyti