komplektukas, Katinyti, super duper . Ar jis jau turi savininka?
bet jeigu sakyti tiesa, as laaabai tikejausi tavo kojyciu dydzio slepeciu foto
vadinasi, kantriai lauksiu dar
QUOTE(raganele @ 2011 09 28, 11:17)
ačiū o kaip veliasi gal bandėt? Mat man kartais woolo vilna probleminasi, tiesa nesivelia 21 mic ne 18.
va šita šviesiai pilka l.gerai vėlėsi ir nudažyta gerai bet tiesą sako merginos, buvo ir man pasitaikę broko, su tamsiom spalvom tiesa, visokios riuužavos gerai nudažytos..
Katinytis ir raganele, labai mieli veltinukai
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 15:21)
GRAZU
Nu superinis komplektukas, Katinyti tapukai tei neužskaitomi sakyč, reikia tikrų
Aš parsitempiau pilkos vilnos, ale daugiau nieko ten nepažiūrinėjau kadangi su visa savo garsia trijule tūsinomės, tai džiaugiuosi kad nieko woole neišdaužė ir neišsimatavo ir velt neišbandysiu jau,kažkaip vojažai vienai su jais trim mane pribaigia. Jų tai niekas nepribaigia - į šokius vežiau po tris pardes braidžiojom, o jie šiuo metu sukasi - kuris greičiau psio, pasaką skaitys šiandien tėtis,nes man jau neaišku kurioje ausyje zvimbia.
Aš parsitempiau pilkos vilnos, ale daugiau nieko ten nepažiūrinėjau kadangi su visa savo garsia trijule tūsinomės, tai džiaugiuosi kad nieko woole neišdaužė ir neišsimatavo ir velt neišbandysiu jau,kažkaip vojažai vienai su jais trim mane pribaigia. Jų tai niekas nepribaigia - į šokius vežiau po tris pardes braidžiojom, o jie šiuo metu sukasi - kuris greičiau psio, pasaką skaitys šiandien tėtis,nes man jau neaišku kurioje ausyje zvimbia.
Dėkui, dėkui visoms labai
Jep turi ir šeštadieni mažasis džentelmenas pasipuošes taps krikščionim .
Ar jis jau turi savininka
Jep turi ir šeštadieni mažasis džentelmenas pasipuošes taps krikščionim .
QUOTE(žollia @ 2011 09 28, 09:11)
raganele, labai simoatiški tavo tepukai Vakar buvau priversta truputį pavelt (ir šiandien), nes sugalvojau į derliaus šventę savo mieste nuvykt, o tų šlepečių tik kelias poras laisvas teturiu. Jei tik spės išdžiūti. Rodyti neturiu ko, nes nieko naujo-rožės pas mane dar vis ant bangos
Juperi, sėkmės tau parodoje. Tik nepergyvenk, tavo darbai dailūs
Juperi, sėkmės tau parodoje. Tik nepergyvenk, tavo darbai dailūs
As tokia is megeju tyliai paskaitineti, bet negaliu nutyleti ir sekmes bei geros nuotaikeles palinketi tiek tau tiek JUPERIUKUI .labai zemai lenkiu galva kai dalyvaujama tokiose renginiuose
QUOTE(karalyste @ 2011 09 28, 20:41)
As tokia is megeju tyliai paskaitineti, bet negaliu nutyleti ir sekmes bei geros nuotaikeles palinketi tiek tau tiek JUPERIUKUI .labai zemai lenkiu galva kai dalyvaujama tokiose renginiuose
oiii, mergikes, nesilankstykit dar... neaisku kuom cia viskas baigsis
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 16:21)
Na ka galit pakritikuot mano pirmuosius tapukus :lotuliukas ( tikiuosi tai skaitosi tapukais)
ir tapukai nuostabus ir liemene, ir kepuriukas toks svelnumas, lengvumas...
Dėkui.
Trečiadieni einu mažamečiams ( trečiokams) vesti darbu pamokos ir niekaip nesugalvoju ka čia su jais gero ir idomaus nuveikus, Pamoka nebus ilga tik 45 minutės ir nesugalvoju ar duot kažka daryt nuo pradžiu ar ruoštis kokius pusgaminius ir duoti tik dekoruoti juos .Neisivaizduoju kuo sudominti ir mergaites ir berniukus .Tikras galvalaužis man
Trečiadieni einu mažamečiams ( trečiokams) vesti darbu pamokos ir niekaip nesugalvoju ka čia su jais gero ir idomaus nuveikus, Pamoka nebus ilga tik 45 minutės ir nesugalvoju ar duot kažka daryt nuo pradžiu ar ruoštis kokius pusgaminius ir duoti tik dekoruoti juos .Neisivaizduoju kuo sudominti ir mergaites ir berniukus .Tikras galvalaužis man
Katinyčio komplektukas nuostabus, labai dailus
O dėl pamokėlės, jei yra galimybė, tai mokyčiau su adatėlėmis velti, bet gal dar per maži, kad pirštų nesusibadytų.
O dėl pamokėlės, jei yra galimybė, tai mokyčiau su adatėlėmis velti, bet gal dar per maži, kad pirštų nesusibadytų.