Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

komplektukas, Katinyti, super duper wub.gif . Ar jis jau turi savininka?
bet jeigu sakyti tiesa, as laaabai tikejausi tavo kojyciu dydzio slepeciu foto smile.gif
vadinasi, kantriai lauksiu dar cool.gif

Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 28, 11:17)
ačiū 4u.gif o kaip veliasi gal bandėt? Mat man kartais woolo vilna probleminasi, tiesa nesivelia 21 mic ne 18.

va šita šviesiai pilka l.gerai vėlėsi ir nudažyta gerai 4u.gif bet tiesą sako merginos, buvo ir man pasitaikę broko, su tamsiom spalvom tiesa, visokios riuužavos gerai nudažytos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 28 rugsėjo 2011 - 18:29
Katinytis ir raganele, labai mieli veltinukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 15:21)

GRAZU wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Skubu kurt tema, o tai po viena zodi pagyru- prikapsesit visa tema-tut kak tut doh.gif
Toliau...
Atsakyti
Nu superinis komplektukas, Katinyti thumbup.gif tapukai tei neužskaitomi sakyč, reikia tikrų biggrin.gif

Aš parsitempiau pilkos vilnos, ale daugiau nieko ten nepažiūrinėjau kadangi su visa savo garsia trijule tūsinomės, tai džiaugiuosi kad nieko woole neišdaužė ir neišsimatavo doh.gif lotuliukas.gif ir velt neišbandysiu jau,kažkaip vojažai vienai su jais trim mane pribaigia. Jų tai niekas nepribaigia - į šokius vežiau po tris pardes braidžiojom, o jie šiuo metu sukasi - kuris greičiau wacko.gif wacko.gif wacko.gif psio, pasaką skaitys šiandien tėtis,nes man jau neaišku kurioje ausyje zvimbia.
Atsakyti
Dėkui, dėkui visoms labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ar jis jau turi savininka

Jep turi ir šeštadieni mažasis džentelmenas pasipuošes taps krikščionim ax.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 09 28, 09:11)
raganele, labai simoatiški tavo tepukai 4u.gif  Vakar buvau priversta truputį pavelt (ir šiandien), nes sugalvojau į derliaus šventę savo mieste nuvykt, o tų šlepečių tik kelias poras laisvas teturiu. Jei tik spės išdžiūti. Rodyti neturiu ko, nes nieko naujo-rožės pas mane  dar vis ant bangos  tongue.gif
Juperi, sėkmės tau parodoje. Tik nepergyvenk, tavo darbai dailūs 4u.gif

As tokia is megeju tyliai paskaitineti, bet negaliu nutyleti ir sekmes bei geros nuotaikeles palinketi tiek tau tiek JUPERIUKUI .labai zemai lenkiu galva kai dalyvaujama tokiose renginiuose 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 09 28, 20:41)
As tokia is megeju tyliai paskaitineti, bet negaliu nutyleti ir sekmes bei geros nuotaikeles palinketi tiek tau tiek JUPERIUKUI    .labai zemai lenkiu galva kai dalyvaujama tokiose renginiuose  4u.gif  4u.gif

oiii, mergikes, nesilankstykit dar... neaisku kuom cia viskas baigsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 16:21)
Na ka galit pakritikuot mano pirmuosius tapukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  :lotuliukas ( tikiuosi tai skaitosi tapukais)

ir tapukai nuostabus ir liemene, ir kepuriukas wub.gif toks svelnumas, lengvumas...
Atsakyti
Dėkui.
Trečiadieni einu mažamečiams ( trečiokams) vesti darbu pamokos ir niekaip nesugalvoju ka čia su jais gero ir idomaus nuveikus, Pamoka nebus ilga tik 45 minutės ir nesugalvoju ar duot kažka daryt nuo pradžiu ar ruoštis kokius pusgaminius ir duoti tik dekoruoti juos doh.gif .Neisivaizduoju kuo sudominti ir mergaites ir berniukus ax.gif .Tikras galvalaužis man ax.gif
Atsakyti
Katinyčio komplektukas nuostabus, labai dailus bigsmile.gif wub.gif

O dėl pamokėlės, jei yra galimybė, tai mokyčiau su adatėlėmis velti, bet gal dar per maži, kad pirštų nesusibadytų.
Atsakyti