Hm hm... parašė kaip tik kad turi pilkos melanžinės, bėda ta, kad tuos plėmus irgi melanžu man kažkada vadino... Na vistiek nuvažiuosiu pažiūrėt. O dengti tai kaip, kokiom gijom ar šilko servetėlėm? Niekad pastarųjų tiesa nenaudojau, gal proga pabandyt būtų.
Bet man tie plėmai buvo tik normalioj rožinėj (violetiniai), o jei parduoda kaip melanžinę, tai gal tokia ir bus - teisingai melanžinė iš pilkų ir baltų plaukų, o ne plėmų
sveikos,
Tikiuosi čia pataikiau
Gal galit padėti, kiek reikia vilnos 28 dydžio ir 21 batukams? Su auliukais.
Ir dar, esu vėlusi štai tokius batukus, na su bukom nosytėm
Kiek gramų suėjo nežinau, nes gavau vilną nežinodama gramų O dabar noriu pamėginti nuvelti štai tokius batukus su riestom nosytėm (foto skolinta), bet nesumąstau, kaip tas nosis užriesti Gal galit padėti
Tikiuosi čia pataikiau
Gal galit padėti, kiek reikia vilnos 28 dydžio ir 21 batukams? Su auliukais.
Ir dar, esu vėlusi štai tokius batukus, na su bukom nosytėm
Kiek gramų suėjo nežinau, nes gavau vilną nežinodama gramų O dabar noriu pamėginti nuvelti štai tokius batukus su riestom nosytėm (foto skolinta), bet nesumąstau, kaip tas nosis užriesti Gal galit padėti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 28, 12:57)
sveikos,
page_id=34&album=14&photo=984]su riestom nosytėm[/url] (foto skolinta), bet nesumąstau, kaip tas nosis užriesti Gal galit padėti
page_id=34&album=14&photo=984]su riestom nosytėm[/url] (foto skolinta), bet nesumąstau, kaip tas nosis užriesti Gal galit padėti
http://voilok-ru.liv...com/295861.html
Raganėle, pagalvojau, kad jei ne tapkutėms ir ne šalikučiui (berods sakei vaikui vokelį žadi velt), tai 21 mic woolo man draubužiukams pasirodė visai nebloga. Gal tau 18 ir nereik.
Kai plonas veltinukas, tai ji (woolo 21) neblogai kimba, to susitraukimo didelio nereik, kurio woolo 21 ir neduoda. Aš saviškei liemenę iš jos pilnai vėliau, dėjau 3 plonyčius sluoksnius, ir į kepurės (kur čia neseniai rodžiau) apačią vieną sluoksnį 21 woolo klojau. Irgi labai nebloga vėlės ir atrodo neblogai.
Liemenė bumbuliuojąs, bet nurinkau kol kas, o toliau žiūrėsim kiek bumbuluosis.
Jaučiu pavėlavau su savo apmąstymais. Jei ką nusipirksi iš woolo, parašyk savo įspūdžius
Kai plonas veltinukas, tai ji (woolo 21) neblogai kimba, to susitraukimo didelio nereik, kurio woolo 21 ir neduoda. Aš saviškei liemenę iš jos pilnai vėliau, dėjau 3 plonyčius sluoksnius, ir į kepurės (kur čia neseniai rodžiau) apačią vieną sluoksnį 21 woolo klojau. Irgi labai nebloga vėlės ir atrodo neblogai.
Liemenė bumbuliuojąs, bet nurinkau kol kas, o toliau žiūrėsim kiek bumbuluosis.
Jaučiu pavėlavau su savo apmąstymais. Jei ką nusipirksi iš woolo, parašyk savo įspūdžius
Na ka galit pakritikuot mano pirmuosius tapukus :lotuliukas ( tikiuosi tai skaitosi tapukais)
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 28, 10:49)
Sr.upe rase, kad jau ir 18 mic pas woola su nenudazytais plemais. Bent jau man tie plemai tai sakes, atrodo kaip kazkoks nutrintas gaminys arba reikia dengt kuom nors butinai. O salikeliu ar plono veltinio dengt nezinau kaip, nes ten apskritai 2-3 sluoksniai tesikloja.
Taip taip tikrai mačiau. Ankščau jie patys 18 mic nedvo o dabar visą ar tai dalį dažo patys. Tai tikrai mačiau į pakelius supakuotas ryškas spalvas su baltais plėmais. Būkite atsargios...
Papildyta:
Katinyti, tu auksarankė
Papildyta:
Aš kolkas formeles po biškipradėjau baksnot, ką nors sukurpsu, tik nežnau iš kokios serjos dar.
Kkokias šūdinas adatas pardavnėja visi. Topas kai nuo vilnos po pusvalandžio darbo adatos užbarzdos išsilygina. Tai užsisakau kažkokias vokiškas, žiūrėsm kaip čia bus
Katinyti, labai mieli tapukai . Bet labiausiai tai liemenė mane sužavėjo, su tuo alia kaklaraiščiu. Kiek įžiūriu ten tik imitacija kaklaraiščio . Dabar jau lauksim tapukų didelių dydžių .
Aš batus mučiju, nežinau ar baigsiu, gal paliksiu tapkėm būti . Nes jau užkniso. Tik beprotis gali veltinius storus ir kokybiškai velt. Kaip įsivaizduoju žieminiai veltiniai turėtų būt dar kokius 2 kart storesni, o aš jau savuosius vos perlenkiu. Jau svajoju kaip šalikėlį eisiu kokį susidėt, batai tikrai ne man
Aš batus mučiju, nežinau ar baigsiu, gal paliksiu tapkėm būti . Nes jau užkniso. Tik beprotis gali veltinius storus ir kokybiškai velt. Kaip įsivaizduoju žieminiai veltiniai turėtų būt dar kokius 2 kart storesni, o aš jau savuosius vos perlenkiu. Jau svajoju kaip šalikėlį eisiu kokį susidėt, batai tikrai ne man
Imitacija, bet jis ne iveltas , o toks susuktas ir perkištas ir užsiūtas, nu tipo mazgas kaip priklauso .
Man dabar azartas po truputi didėt ateina, tik nežinau ar ilgam jo užteks
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 17:10)
Imitacija, bet jis ne iveltas , o toks susuktas ir perkištas ir užsiūtas, nu tipo mazgas kaip priklauso .
ohooo Katinyti super...ir "katiliukas" stiliovas...o ten vienoj foto lyg ir kelnikes su kantu ??? super , super...ir net duper
Katinyti,labai labai puikūs darbeliai Lauksim didesnių tapukų