Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Hm hm... parašė kaip tik kad turi pilkos melanžinės, bėda ta, kad tuos plėmus irgi melanžu man kažkada vadino... Na vistiek nuvažiuosiu pažiūrėt. O dengti tai kaip, kokiom gijom ar šilko servetėlėm? Niekad pastarųjų tiesa nenaudojau, gal proga pabandyt būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 28 rugsėjo 2011 - 11:13
Raganele, tai ziurint kokie tie plemai, as pas juos buvau ivariu papirkus, ir baltais (pilkoj, geltonoj), ir visokiais violetiniais - melynais rozinej spalvoj. Bėda tame, kad persivyniot kamuolį turbūt pardoj reiktų, kaip sužinot kas ten viduj g.gif .
Atsakyti
Bet man tie plėmai buvo tik normalioj rožinėj (violetiniai), o jei parduoda kaip melanžinę, tai gal tokia ir bus - teisingai melanžinė iš pilkų ir baltų plaukų, o ne plėmų biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
Tikiuosi čia pataikiau ax.gif

Gal galit padėti, kiek reikia vilnos 28 dydžio ir 21 batukams? Su auliukais.

Ir dar, esu vėlusi štai tokius batukus, na su bukom nosytėm
user posted image
Kiek gramų suėjo nežinau, nes gavau vilną nežinodama gramų ax.gif O dabar noriu pamėginti nuvelti štai tokius batukus su riestom nosytėm (foto skolinta), bet nesumąstau, kaip tas nosis užriesti g.gif doh.gif Gal galit padėti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 28, 12:57)
sveikos,
page_id=34&album=14&photo=984]su riestom nosytėm[/url] (foto skolinta), bet nesumąstau, kaip tas nosis užriesti g.gif  doh.gif Gal galit padėti ax.gif

http://voilok-ru.liv...com/295861.html
Atsakyti
Raganėle, pagalvojau, kad jei ne tapkutėms ir ne šalikučiui (berods sakei vaikui vokelį žadi velt), tai 21 mic woolo man draubužiukams pasirodė visai nebloga. Gal tau 18 ir nereik.
Kai plonas veltinukas, tai ji (woolo 21) neblogai kimba, to susitraukimo didelio nereik, kurio woolo 21 ir neduoda. Aš saviškei liemenę iš jos pilnai vėliau, dėjau 3 plonyčius sluoksnius, ir į kepurės (kur čia neseniai rodžiau) apačią vieną sluoksnį 21 woolo klojau. Irgi labai nebloga vėlės ir atrodo neblogai.
Liemenė bumbuliuojąs, bet nurinkau kol kas, o toliau žiūrėsim kiek bumbuluosis.
Jaučiu pavėlavau su savo apmąstymais. smile.gif Jei ką nusipirksi iš woolo, parašyk savo įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
Na ka galit pakritikuot mano pirmuosius tapukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas ( tikiuosi tai skaitosi tapukais)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 28 rugsėjo 2011 - 15:43
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 28, 10:49)
Sr.upe rase, kad jau ir 18 mic pas woola su nenudazytais plemais. Bent jau man tie plemai tai sakes, atrodo kaip kazkoks nutrintas gaminys arba reikia dengt kuom nors butinai. O salikeliu ar plono veltinio dengt nezinau kaip, nes ten apskritai 2-3 sluoksniai tesikloja.

Taip taip tikrai mačiau. Ankščau jie patys 18 mic nedvo o dabar visą ar tai dalį dažo patys. Tai tikrai mačiau į pakelius supakuotas ryškas spalvas su baltais plėmais. Būkite atsargios...
Papildyta:
Katinyti, tu auksarankė
Papildyta:
Aš kolkas formeles po biškipradėjau baksnot, ką nors sukurpsu, tik nežnau iš kokios serjos dar.
Kkokias šūdinas adatas pardavnėja visi. Topas kai nuo vilnos po pusvalandžio darbo adatos užbarzdos išsilygina. Tai užsisakau kažkokias vokiškas, žiūrėsm kaip čia bus
Atsakyti
Katinyti, labai mieli tapukai 4u.gif . Bet labiausiai tai liemenė mane sužavėjo, su tuo alia kaklaraiščiu. Kiek įžiūriu ten tik imitacija kaklaraiščio g.gif . Dabar jau lauksim tapukų didelių dydžių smile.gif .

Aš batus mučiju, nežinau ar baigsiu, gal paliksiu tapkėm būti blush2.gif . Nes jau užkniso. Tik beprotis gali veltinius storus ir kokybiškai velt. Kaip įsivaizduoju žieminiai veltiniai turėtų būt dar kokius 2 kart storesni, o aš jau savuosius vos perlenkiu. Jau svajoju kaip šalikėlį eisiu kokį susidėt, batai tikrai ne man schmoll.gif
Atsakyti
Imitacija, bet jis ne iveltas , o toks susuktas ir perkištas ir užsiūtas, nu tipo mazgas kaip priklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Man dabar azartas po truputi didėt ateina, tik nežinau ar ilgam jo užteks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 17:10)
Imitacija, bet jis ne iveltas , o toks susuktas ir perkištas ir užsiūtas, nu tipo mazgas kaip priklauso  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Man dabar azartas po truputi didėt ateina, tik nežinau ar ilgam jo užteks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ohooo Katinyti bigsmile.gif bigsmile.gif super...ir "katiliukas" stiliovas...o ten vienoj foto lyg ir kelnikes su kantu ??? super , super...ir net duper thumbup.gif
Atsakyti
Katinyti,labai labai puikūs darbeliai thumbup.gif Lauksim didesnių tapukų mirksiukas.gif
Atsakyti