Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Juperiuk, nenusimink viskas po truputį susitvarkys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nemalonu, kai atsiranda neplanuotų išlaidų, beeet viiiiiskas bus gerai thumbup.gif
O kur paroda bus?
Nugis kodėl Vilniuj niekas neorganizuoja veltinukų parodos?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 27, 20:01)
bumt nebuvo...i Kauna vaziavau antradieni praeita, uzia mano masiniukas,kazkas greiciu dezej, nuvaziavau, draugas juokiasi-sako muzika reikejo garsiau uzsileist (jie nezino, kad ne kiekviena lape-blondine, bet kiekviena blondine-lape ir dar su techniniu diplomu)...tai va...o ketvirtadieni vaziuoju is Kauno- vopshieeee... jau netoli namu- ziuu , kad nei vienas begis nepersijungia.. sad.gif tai va...tiesiu taikymu pas meistrus... sako visa sankabos komplekta reikia keist, o sankaba -plaukiojanti, brangi ir reta... kainuke TIK 600 Lt, o darbas apie 400 Lt... nu tai man buvo zinokit sokas... ciut ko neatsisedau... tai va... taip ir vaikstau keip zemes pardavus, nei valgius , nei gerus- o reiks kiek isleist... nezinau, sake gal jau si ketvirtadieni sutvarkus,,,o reikalu melejoonai, vakar gi buvau jau patalpu parodai apziuret, suderinti visus niuansus, data jau numatyta 13 spalio...biski, ne nebiski, daug- bijau... ir visai nenoriu as tos parodos, pradejau ziuret i tas savo tapkes- jos mano akim jau ir nekokybiskos ir visai nemielos... verysad.gif  verysad.gif

bet yr biski ir gero...sian ryte tik pramerkus radau el.paste zinia, kad vienam is konkurseliu veltinio, laimejau paguodos priza...0,5 kg sluoksnos  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Juperi, nurimk, visada tamsiausia būna prieš aušrą. pinigai uždirbami, svarbu sveikatos būtų... 4u.gif
sveikinimai laimėjus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 09 27, 21:54)
Nugis kodėl Vilniuj niekas neorganizuoja veltinukų parodos?

zinok ta paroda tikrai ne mano iniciatyva...biski jauciuosi isprievartauta, ir manau, kad dar man iki rodymosi parodoj toloka... nu bet jau nuo Nauju metu zyzia... tai ir pasidaviau-nusvilps tai nusvilps doh.gif

Bulaukiux 4u.gif

rasydama Bulaukiux (Stewie) nika, norejau klaust "ir kas jums tokius nikus sugalvojo? ka jie reiskia? ....bet paskui pati prisiminiau savaji lotuliukas.gif lotuliukas.gif -ir klausimo nebeuzduosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Juperi, apmaudu aišku dėl mašiniuko, bet dabar jau nieko nepakeisi.
O su paroda man rodos viskas bus thumbup.gif ir darbai tavo gražūs 4u.gif .
Atsakyti
raganele, labai simoatiški tavo tepukai 4u.gif Vakar buvau priversta truputį pavelt (ir šiandien), nes sugalvojau į derliaus šventę savo mieste nuvykt, o tų šlepečių tik kelias poras laisvas teturiu. Jei tik spės išdžiūti. Rodyti neturiu ko, nes nieko naujo-rožės pas mane dar vis ant bangos tongue.gif
Juperi, sėkmės tau parodoje. Tik nepergyvenk, tavo darbai dailūs 4u.gif
Atsakyti
Juperiuk, dukra sugalvojo sau, bet gi būdama cekava zosė ir tingėdama sau kurti, registruotis dukrai leidus ir aš pradėjau supermamoj maklinėti, o pamaklinėjusi ir parašyt sumąsčiau ax.gif Taip kartą, kitą- žiū „geeeerai bus“ biggrin.gif
O dėl parodos tai tik didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir nesikuklink- visos tapkutės labai gražios ir kokybiškai suveltos thumbup.gif o dar kiek mes įdedam į savo darbelius glostymo, mylavimo, vyrų tiek neglostom-kiek savo darbelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 28, 07:19)
*zinok ta paroda tikrai ne mano iniciatyva...biski jauciuosi isprievartauta, ir manau, kad dar man iki rodymosi parodoj toloka... nu bet jau nuo Nauju metu zyzia... tai ir pasidaviau-nusvilps tai nusvilps doh.gif

**rasydama Bulaukiux (Stewie) nika, norejau klaust "ir kas jums tokius nikus sugalvojo? ka jie reiskia? ....bet paskui pati prisiminiau savaji lotuliukas.gif  lotuliukas.gif -ir klausimo nebeuzduosiu lotuliukas.gif

* darbai tikrai gerai, vėlime ne naujoke, viskas bus gerai thumbup.gif
**tai mano mergautinės pavardės perdirbinys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 27, 12:43)
Kas nors kur nors matėt šviesiai pilkos plonytės sluoksnos?

Pirkau Wool'o pardėj Vilniuje, 16 mikronų. Beje, sakė brangs vilnospas juos..

QUOTE(stewie @ 2011 09 28, 08:18)
vyrų tiek neglostom-kiek savo darbelius biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 09 28, 08:26)
Pirkau Wool'o pardėj Vilniuje, 16 mikronų. Beje, sakė brangs vilnospas juos..
lotuliukas.gif

O seniai pirkot? tikrai 16 šviesiai pilka woole? g.gif internetinėj parduotuvėj tokios nerandu... Et, nereikėjo į rankinuką suvelt vasarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 28, 10:44)
O seniai pirkot? tikrai 16 šviesiai pilka woole? g.gif internetinėj parduotuvėj tokios nerandu... Et, nereikėjo į rankinuką suvelt vasarą biggrin.gif

prieš porą savaičių kažkur, čia kai rašiau apie latekso kainas.. apsimelavau, ne 16, o 18 mikronų..
galit užklaust jų elektron.paštu, bent aš taip darydavau, kad nesibelst veltui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 09 28, 10:11)
prieš porą savaičių kažkur, čia kai rašiau apie latekso kainas.. apsimelavau, ne 16, o 18 mikronų..
galit užklaust jų elektron.paštu, bent aš taip darydavau, kad nesibelst veltui  4u.gif

ačiū 4u.gif o kaip veliasi gal bandėt? Mat man kartais woolo vilna probleminasi, tiesa nesivelia 21 mic ne 18.
Atsakyti
Sr.upe rase, kad jau ir 18 mic pas woola su nenudazytais plemais. Bent jau man tie plemai tai sakes, atrodo kaip kazkoks nutrintas gaminys arba reikia dengt kuom nors butinai. O salikeliu ar plono veltinio dengt nezinau kaip, nes ten apskritai 2-3 sluoksniai tesikloja.
Atsakyti