Juperiuk, nenusimink viskas po truputį susitvarkys
Nemalonu, kai atsiranda neplanuotų išlaidų, beeet viiiiiskas bus gerai
O kur paroda bus?
Nugis kodėl Vilniuj niekas neorganizuoja veltinukų parodos?
QUOTE(Juperi @ 2011 09 27, 20:01)
bumt nebuvo...i Kauna vaziavau antradieni praeita, uzia mano masiniukas,kazkas greiciu dezej, nuvaziavau, draugas juokiasi-sako muzika reikejo garsiau uzsileist (jie nezino, kad ne kiekviena lape-blondine, bet kiekviena blondine-lape ir dar su techniniu diplomu)...tai va...o ketvirtadieni vaziuoju is Kauno- vopshieeee... jau netoli namu- ziuu , kad nei vienas begis nepersijungia.. tai va...tiesiu taikymu pas meistrus... sako visa sankabos komplekta reikia keist, o sankaba -plaukiojanti, brangi ir reta... kainuke TIK 600 Lt, o darbas apie 400 Lt... nu tai man buvo zinokit sokas... ciut ko neatsisedau... tai va... taip ir vaikstau keip zemes pardavus, nei valgius , nei gerus- o reiks kiek isleist... nezinau, sake gal jau si ketvirtadieni sutvarkus,,,o reikalu melejoonai, vakar gi buvau jau patalpu parodai apziuret, suderinti visus niuansus, data jau numatyta 13 spalio...biski, ne nebiski, daug- bijau... ir visai nenoriu as tos parodos, pradejau ziuret i tas savo tapkes- jos mano akim jau ir nekokybiskos ir visai nemielos...
bet yr biski ir gero...sian ryte tik pramerkus radau el.paste zinia, kad vienam is konkurseliu veltinio, laimejau paguodos priza...0,5 kg sluoksnos
bet yr biski ir gero...sian ryte tik pramerkus radau el.paste zinia, kad vienam is konkurseliu veltinio, laimejau paguodos priza...0,5 kg sluoksnos
Juperi, nurimk, visada tamsiausia būna prieš aušrą. pinigai uždirbami, svarbu sveikatos būtų...
sveikinimai laimėjus
QUOTE(stewie @ 2011 09 27, 21:54)
Nugis kodėl Vilniuj niekas neorganizuoja veltinukų parodos?
zinok ta paroda tikrai ne mano iniciatyva...biski jauciuosi isprievartauta, ir manau, kad dar man iki rodymosi parodoj toloka... nu bet jau nuo Nauju metu zyzia... tai ir pasidaviau-nusvilps tai nusvilps
Bulaukiux
rasydama Bulaukiux (Stewie) nika, norejau klaust "ir kas jums tokius nikus sugalvojo? ka jie reiskia? ....bet paskui pati prisiminiau savaji -ir klausimo nebeuzduosiu
raganele, labai simoatiški tavo tepukai Vakar buvau priversta truputį pavelt (ir šiandien), nes sugalvojau į derliaus šventę savo mieste nuvykt, o tų šlepečių tik kelias poras laisvas teturiu. Jei tik spės išdžiūti. Rodyti neturiu ko, nes nieko naujo-rožės pas mane dar vis ant bangos
Juperi, sėkmės tau parodoje. Tik nepergyvenk, tavo darbai dailūs
Juperi, sėkmės tau parodoje. Tik nepergyvenk, tavo darbai dailūs
Juperiuk, dukra sugalvojo sau, bet gi būdama cekava zosė ir tingėdama sau kurti, registruotis dukrai leidus ir aš pradėjau supermamoj maklinėti, o pamaklinėjusi ir parašyt sumąsčiau Taip kartą, kitą- žiū geeeerai bus
O dėl parodos tai tik didžiausi sveikinimai
Ir nesikuklink- visos tapkutės labai gražios ir kokybiškai suveltos o dar kiek mes įdedam į savo darbelius glostymo, mylavimo, vyrų tiek neglostom-kiek savo darbelius
O dėl parodos tai tik didžiausi sveikinimai
Ir nesikuklink- visos tapkutės labai gražios ir kokybiškai suveltos o dar kiek mes įdedam į savo darbelius glostymo, mylavimo, vyrų tiek neglostom-kiek savo darbelius
QUOTE(Juperi @ 2011 09 28, 07:19)
*zinok ta paroda tikrai ne mano iniciatyva...biski jauciuosi isprievartauta, ir manau, kad dar man iki rodymosi parodoj toloka... nu bet jau nuo Nauju metu zyzia... tai ir pasidaviau-nusvilps tai nusvilps
**rasydama Bulaukiux (Stewie) nika, norejau klaust "ir kas jums tokius nikus sugalvojo? ka jie reiskia? ....bet paskui pati prisiminiau savaji -ir klausimo nebeuzduosiu
**rasydama Bulaukiux (Stewie) nika, norejau klaust "ir kas jums tokius nikus sugalvojo? ka jie reiskia? ....bet paskui pati prisiminiau savaji -ir klausimo nebeuzduosiu
* darbai tikrai gerai, vėlime ne naujoke, viskas bus gerai
**tai mano mergautinės pavardės perdirbinys
QUOTE(raganele @ 2011 09 27, 12:43)
Kas nors kur nors matėt šviesiai pilkos plonytės sluoksnos?
Pirkau Wool'o pardėj Vilniuje, 16 mikronų. Beje, sakė brangs vilnospas juos..
QUOTE(stewie @ 2011 09 28, 08:18)
QUOTE(Rittule @ 2011 09 28, 08:26)
O seniai pirkot? tikrai 16 šviesiai pilka woole? internetinėj parduotuvėj tokios nerandu... Et, nereikėjo į rankinuką suvelt vasarą
QUOTE(raganele @ 2011 09 28, 10:44)
O seniai pirkot? tikrai 16 šviesiai pilka woole? internetinėj parduotuvėj tokios nerandu... Et, nereikėjo į rankinuką suvelt vasarą
prieš porą savaičių kažkur, čia kai rašiau apie latekso kainas.. apsimelavau, ne 16, o 18 mikronų..
galit užklaust jų elektron.paštu, bent aš taip darydavau, kad nesibelst veltui
QUOTE(Rittule @ 2011 09 28, 10:11)
prieš porą savaičių kažkur, čia kai rašiau apie latekso kainas.. apsimelavau, ne 16, o 18 mikronų..
ačiū o kaip veliasi gal bandėt? Mat man kartais woolo vilna probleminasi, tiesa nesivelia 21 mic ne 18.