Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Besijuokianti gražios riešinės, Raganele gražios tapkės bigsmile.gif Stiwe aš irgi noriu ryžių dietos parašykit až. kokios jūs šaunuolės, aš tai niekaip neprisiruošiu velt, vis prie siūvimo, lėles siūvu rolleyes.gif
Atsakyti
raganele, nu pavarai... doh.gif man tai kazkoks nevelimas g.gif klausiu saves -ar sian bent iki sportklubio nueisi??? atsakymo vis dar laukiu...be auto -kaip be koju verysad.gif
Atsakyti
Raganėle, fainuolės tavo tapkytės wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif Sorry už pasikartojimus, ale gi sėdžiu namie ir nieko neveikiu, tai bent tapkinį fotomeną bandžiau, ale kad neklauso fotikas - daro ką nori, teko auto režimu pyškint biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 27, 15:46)
Ačiū merginos  4u.gif Sorry už pasikartojimus, ale gi sėdžiu namie ir nieko neveikiu, tai bent tapkinį fotomeną bandžiau, ale kad neklauso fotikas - daro ką nori, teko auto režimu pyškint biggrin.gif

rausvos ir pilkos labai grazios. pilkos cia "dymcaty" is Bg?
Atsakyti
Čia visos iš bulgariškos, pilkos taip iš dymčiaty, o raudonos 23 dydžio, užtat forma atitinkama smile.gif pilkos 40 biggrin.gif
Atsakyti
Man visos nuostabios thumbup.gif O tu tuos nėrinukus prikabini nuvėlus,ar taip gerai įsivelia?
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 09 27, 15:07)
Man visos nuostabios thumbup.gif O tu tuos nėrinukus prikabini nuvėlus,ar taip gerai įsivelia?

ačiū smile.gif Nerinukai kaip kurie - prie storos vilnos prikabinti, o pilkų ir rožinių tik privelti, nes turėjau panašios spalvos 21 mic. tai paklojau, užklojau - plonoji vilna paskendo ir gerai įkabino nėrinukus
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 27, 16:11)
raganele, nu pavarai...  doh.gif man tai kazkoks nevelimas g.gif klausiu saves -ar sian bent iki sportklubio nueisi??? atsakymo vis dar laukiu...be auto -kaip be koju verysad.gif

Tikiuosi, tavo mašiniukui nebuvo "bum". Bet kažko čia tave stebint pastarosioms dienom, po šitos žinutės tokia mintis atėjo. Tikiuos nieko panašaus 4u.gif
Atsakyti
Raganėle, subtilu ir gražu thumbup.gif
Juperiuk, dėstyk garsiai kas nutiko, gal galėsime padėti ar bent paguodos žodį parašyti console.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 27, 16:49)
Tikiuosi, tavo mašiniukui  nebuvo "bum". Bet kažko čia tave stebint pastarosioms dienom, po šitos žinutės tokia mintis atėjo. Tikiuos nieko panašaus 4u.gif

QUOTE(stewie @ 2011 09 27, 18:27)
Raganėle, subtilu ir gražu thumbup.gif
Juperiuk, dėstyk garsiai kas nutiko, gal galėsime padėti ar bent paguodos žodį parašyti console.gif

bumt nebuvo...i Kauna vaziavau antradieni praeita, uzia mano masiniukas,kazkas greiciu dezej, nuvaziavau, draugas juokiasi-sako muzika reikejo garsiau uzsileist (jie nezino, kad ne kiekviena lape-blondine, bet kiekviena blondine-lape ir dar su techniniu diplomu)...tai va...o ketvirtadieni vaziuoju is Kauno- vopshieeee... jau netoli namu- ziuu , kad nei vienas begis nepersijungia.. sad.gif tai va...tiesiu taikymu pas meistrus... sako visa sankabos komplekta reikia keist, o sankaba -plaukiojanti, brangi ir reta... kainuke TIK 600 Lt, o darbas apie 400 Lt... nu tai man buvo zinokit sokas... ciut ko neatsisedau... tai va... taip ir vaikstau keip zemes pardavus, nei valgius , nei gerus- o reiks kiek isleist... nezinau, sake gal jau si ketvirtadieni sutvarkus,,,o reikalu melejoonai, vakar gi buvau jau patalpu parodai apziuret, suderinti visus niuansus, data jau numatyta 13 spalio...biski, ne nebiski, daug- bijau... ir visai nenoriu as tos parodos, pradejau ziuret i tas savo tapkes- jos mano akim jau ir nekokybiskos ir visai nemielos... verysad.gif verysad.gif

bet yr biski ir gero...sian ryte tik pramerkus radau el.paste zinia, kad vienam is konkurseliu veltinio, laimejau paguodos priza...0,5 kg sluoksnos lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 27 rugsėjo 2011 - 19:02
QUOTE(Juperi @ 2011 09 27, 20:01)
bet yr biski ir gero...sian ryte tik pramerkus radau el.paste zinia, kad vienam is konkurseliu veltinio, laimejau paguodos priza...0,5 kg sluoksnos  lotuliukas.gif  thumbup.gif

sveikinu wub.gif
ale tu ir speji...

Juperi, imesk kokia nuoroda, idomu visus darbus paziureti konkurso 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 27 rugsėjo 2011 - 20:20