Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Dabar galvoju į ką tuos baldus pakuoja g.gif unsure.gif , kas ten per batonkė blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Lipni maistinė plėvelė.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 26, 08:38)
Lipni maistinė plėvelė.

Ačiū, pagalvojus , kažkaip sudėtinga pairodė su tokia plona lipnia biggrin.gif

Paprašė šalikėlių nuvelt. Po šlepečių tai eeee... doh.gif
Atsakyti
Kadabra, graži pilkųjų šeimyna good.gif o tos žalios išvis super, perėjimai gražūs wub.gif
Atsakyti
tos plkos storulės fainos
Atsakyti

Atsiprašau, truputį ne į vėlimo temą aš 4u.gif
QUOTE(stewie @ 2011 08 14, 12:16)
ant ryžių dietos, tikrai patikrinta ne su vienu žmogum ir tai veikia:)

Ar čia ta trijų dienų ryžių dieta?

QUOTE(Siesta @ 2011 09 05, 15:05)
Gavau patikslinimą dėl latviško karšinio. Kaina jų nesikeitė, lieka 50 Lt / kg, minimalus vienos spalvos kiekis – 0,5 kg, vilną į LT atvežtų rugsėjo pabaigoje. Š

Kaži, ar dar būtų įmanoma įšokti į šitą įsivažiavusį traukinį traukinį? ax.gif Kažkaip pražioplinau....

QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 15, 16:39)
nežinau ar čia tas pats reikalas, bet čia netoli menu muzos tai įmetu http://www.artinn.lt...ateksas-250-ml/ lateksas

Aš čia pažiūrinėjau, tai 1 l kaina 46 lt su centais. Ateity reiks bandyt atsisiųsti. Tik siuntimas per kurjerį 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 26, 00:05)
dar ir koks valšebnik biggrin.gif ačiū už instrukciją labai 4u.gif  tai vadinasi neiščiuožia ir nepriglosčius per tinkliuką, reikės bandyt, nors vat paveiksliukų dėliojimas tai mano silpnybė biggrin.gif ant visko. Vyras privertė smatrphonui nuvelt įmautę, ale ir tai be kvietkelių negalėjau lotuliukas.gif

Tos plėvelės yra ir nemaisto prekių pakavimui
http://pakavimo-medz....lt/site/30565#
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 09 26, 10:27)
Raganėle, aš tai užuolaidą užkloju , sušlapinu, su rankom truputį pasidarbuoju, nuimu užuolaidą ir tada ant viršaus kloju burbulinę ir darbuojuos. Tos plonos plėvelės nenaudoju. Jei nori su ta plona , tai būna pirkt maistinė plėvelė tokia rulonuose, tinka thumbup.gif  Tik jei nori plataus gaminio reikia kloti kelias eilutes , nes jos nėra labai plačios

Tos plėvelės yra ir nemaisto prekių pakavimui
http://pakavimo-medz....lt/site/30565#

Kadabra, jau kaip tavo garnio grožio užpavydėjau wub.gif
Tapkutės irgi, abejos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 26 rugsėjo 2011 - 09:33
Na taip, plevele yra ir maistui ir buities prekesm pakuot. Is principo jos naudojimas nesiskiria, gal tik kaina.
Bet jei gaminys labai labai plonas, pvz. voratinklinis salis, vis tiek reik rankom nors kazkiek suglostyt.
Katinyti, laukiam tavo sedevro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 26 rugsėjo 2011 - 09:51
Katinyti, laukiam tavo sedevro

Ui aš šiandien turiu dar visa apdaila padaryti ax.gif , o jos pasirodo prisigalvojau , tai dabar teks ir galva palaužyt ir padirbėt ax.gif .
O plėvele naudoju iš senuku pakavimui ji tokia kaip sakė sulimpanti.
Atsakyti
Tokios riešinės su ... karpom gimė. Labai nekuklu, bet kaip man tos "karpos" patinka.
Spalva super juoda, bet teko truputuką pašviesint, nes kitaip tų karpų - spuogų nesimato fotkėse.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 09 26, 08:47)
Atsiprašau,  truputį ne į vėlimo temą aš  4u.gif
Ar čia ta trijų dienų ryžių  dieta?

Neeee, bet tikrai efektyvi, rekomenduoju Nr.1 turintiems problemų su sąnariais.
2k.laikiausi jos ir 4 metai kai nereikia diclako.

Besijuokianti, nugis dailios karpuotosios thumbup.gif , o dar tooookie lygūs krašteliai wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 09 26, 19:01)
Neeee, bet tikrai efektyvi, rekomenduoju Nr.1 turintiems problemų su sąnariais.
2k.laikiausi jos ir 4 metai kai nereikia diclako.

Besijuokianti, nugis dailios karpuotosios thumbup.gif , o dar tooookie lygūs krašteliai wub.gif .

Stewie, kas tai???? man irgi reik Nr.1...gali i az parasyt?
Atsakyti