Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Katinytis @ 2011 09 25, 20:39)
Nuv4liau pirmuosius savo tepciukus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Po keliu dienu parodysiu , kai pilnai baigsiu  ax.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

oo,įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Dolilyte, tavo dienos dabar 4u.gif

QUOTE(Katinytis @ 2011 09 25, 20:39)
Nuv4liau pirmuosius savo tepciukus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Po keliu dienu parodysiu , kai pilnai baigsiu  ax.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

mociute mano tokiu atveju sakydavo:
kiba kaimynu katinas nustips tongue.gif
Katinyti, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Katinyt, pazdravlienijie 4u.gif
lai tai bus ne paskutines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 25, 21:03)
Dolilyte, tavo dienos dabar  4u.gif

Mano mano,bet kai minčių daugiau nei spėji įgyvendint,o dar tas miego norėjimas doh.gif
Vakar taip ant greičio nuvėliau Jokūbėliui žiogo liemenę,nes turėjom vakare eit į gimtadienį ir nieko kito nesumąsčiau,o ir personažas labai pagal charakterį rolleyes.gif wub.gif pasirodysiu kada savo pirmą blyną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 09 25, 21:21)
Mano mano,bet kai minčių daugiau nei spėji įgyvendint,o dar tas miego norėjimas doh.gif
Vakar taip ant greičio nuvėliau Jokūbėliui žiogo liemenę,nes turėjom vakare eit į gimtadienį ir nieko kito nesumąsčiau,o ir personažas labai pagal charakterį rolleyes.gif  wub.gif pasirodysiu kada savo pirmą blyną blush2.gif

o leidi Jokuba i lopseli?
Baisiai smalsu liemene pamatyti, rodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 25, 21:23)
o leidi Jokuba i lopseli?
Baisiai smalsu liemene pamatyti, rodyk  4u.gif

Neleidžiu rolleyes.gif Tai buvo viena iš priežasčių dar jo neleisti,tai veliam abu..o namai kaip po karo doh.gif Jei ryt gera nuotaika modeliui bus gal papozuos rolleyes.gif Nes vakar veltą kepurę nuo galvos lupte lupo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kadabra, šaunus pilkųjų būrys smile.gif
Atsakyti
Kadabra, a Kadabra, kur tokios gražios pilkos vilnos ėmei? biggrin.gif tapkės be priekaištų, kaip visad 4u.gif
Katinyti, nu cekavumu netveriu tavo tapkių pažiūrėt bigsmile.gif

Man labai jau pribrendo reikalai su natūralia bulgariška vilna, ar nėr mūsuose kur nors ko nors panašaus? Ar kam nors dar irgi susibaigė anas gėris, gal siunčiamės?

A dar ne į tamą, atsimušiau nagus su žemknisyste, tai nebenoriu tapkių kočiot, noriu iš plonos vilnos ką nors suglostyt, tai turiu tokį gal keistą klausimą - kai sukloji ir per tinkliuką pamuilinu, tai ta plonoji vilna zaraza per jį labai bando lyst g.gif ką ne taip darau? Ar reikia sulig kiekvienu paglostymu tinkliuką kelt ir perdėt kita kryptim? Mažiukus tai taip darau, ale jei reikalas per visą stalą būna tai sunku. Žodž pasigaminau dar metus žaidimams namie, man reik plono veltinio kursų biggrin.gif
Atsakyti
Na gal aš kvaila ale plona veltini tikrai nereik bambuku kočiot ir jokio tinklo klot, na nebent tu ornamentus dėliojai ir kad jie nenuvažiuotu pradžioj reik, o jei plona tik sudėliojai bandyk ant tos baldams pakuot batonkės dėliot.
Aš pati darau taip - imu burbuline ant jos kloju ta batonke ir tada kloju vilna ir dedu vėl dali batonkės ir suku i burbuline plėvele ax.gif ir kočioju .Man šitas būdas pasiteisino 100 procentu.Bet aišku tai mano būdas ax.gif .Gal tau pabandžius pasirodys kad kažko reik kažko ne. Man pavyzdžiui baisingai pasiteisino skalbimo lenta , o daug kas sako , kad tai nereikalingas irankis ax.gif blush2.gif .kažkiek pasivazgolint teks vistiek biggrin.gif .
O dėl mano tapciu perdaug neprisisvajokit (ja ne volšebnik , ja tolko učius) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,jaučiu kad gali tekt nusivilt mano šedevru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar ir koks valšebnik biggrin.gif ačiū už instrukciją labai 4u.gif tai vadinasi neiščiuožia ir nepriglosčius per tinkliuką, reikės bandyt, nors vat paveiksliukų dėliojimas tai mano silpnybė biggrin.gif ant visko. Vyras privertė smatrphonui nuvelt įmautę, ale ir tai be kvietkelių negalėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
šiaip aš irgi dažnai mėgstu padėliot gan tikslius dalykus ir kad nenučiuožtu niekur, bet kažkaip išlaikau su tom plėvelėm vietoj biggrin.gif . O dėl instrukciju, tai tiesiog papasakojau kaip darau ir gali būti ,kad dalis jos pasiteisins tau , o dalis nunyks kaip koks rudimentas ax.gif blush2.gif .
Gerai , kad maniškis pirkosi imaute, bo būčiau jam bezdžioniuku primaklinus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 25 rugsėjo 2011 - 23:18
Kadabra, gražios wub.gif
Prie bulgariškos vilnelės siuntimo prisidėčiau ax.gif man ji labai patiko 4u.gif
Atsakyti