Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Aš kažkada buvau iš woolo kažkokio sintetinio pluošto dekorui nusipirkus. Reik žinot, ką su juo dekoruot. Jei jo dedi nors kiek storiau, jis labai sunkiau įsivelia, dėl slidumo labai greit "pabėga" iš savo vietos, jei ploniau tapkutėse kaip ir prapuola. Bet plonesnius veltinukus klojant plonu sluoksniu dekoruot manau, kad galima.
Atsakyti
Besijuokianti, riešinės labai mielos thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui.
Atsakyti
Besijuokianti, o kaip taip išlyginat riešines, jos tokios "apvalios", be jokių lyginimo žymių biggrin.gif
Atsakyti
Marliuka sugrudau vidun ir per siules garu rezimu.
Atsakyti
va ką pavyko nusipirkt šiandien ax.gif
user posted image

Bg vilna, labai patiko "dymčaty" spalva thumbup.gif
user posted image

ir dar vienos iš Bg
user posted image
Atsakyti
besijuokianti dailūs tavo bačiukai ir riešinės wub.gif
bulaukiux, gal bandysi rūbus velt bigsmile.gif o kur tą manekeną pirkai? Ar brangus?
O šlepetukes turbūt ant kurpaliukų veli? Vaikiškiems tai dar aplyginčiau pakraščiukus 4u.gif
Atsakyti
Belaukiux, geros tapcės,man irgi dymčiataja tirpte tirpsta biggrin.gif bręsta reikalas rašyt bulgarijai. Batukų kraštas tai toks sluoksninis - man irgi sunkiai su storos sluoksnos kirpimo apdailinimu gaunasi, pastoviai jau pabaigusi dar kartą kerpu ir užvėlinėju su veltinuko skiaute. Gaunasi dvigubas skalavimas ir paformavimas džiūvimui...
Manekenų man reikėtų daug - vaikiškų lotuliukas.gif kaupiuosi sarafaniukams mergyčių.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 09 24, 07:27)
besijuokianti dailūs tavo bačiukai ir riešinės wub.gif
*bulaukiux,  gal bandysi rūbus velt bigsmile.gif o kur tą manekeną  pirkai? Ar brangus?
**O šlepetukes turbūt ant kurpaliukų veli? ***Vaikiškiems  tai dar aplyginčiau pakraščiukus 4u.gif

*rūbus norėtųsi, bet nežinau ar gautųsi gerai, taip kaip norėtųsi. tiesiog užtikau už gerą kainą (50lt) manekeną ir priglobiau.
**nea, šitos tapkutės vaikškos, o tokių kurpalių neturiu.
***pritariu, reiks eit padirbėt dar.
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 09 24, 08:20)
Belaukiux, geros tapcės,man irgi dymčiataja tirpte tirpsta biggrin.gif bręsta reikalas rašyt bulgarijai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, ne i tema (tep sakant - suskystejimas), ale mus beveik kiekviena diena dar vis aplanko didysis baltasis garnys - grozis neispasakytas wub.gif , stai toks:

user posted image

Atsakyti
Turėsi priimt žiemavot, o pavasari gal ir grožius bus kam velt rožinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Labai gražus paukštis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 24, 15:15)
Turėsi priimt žiemavot, o pavasari gal ir grožius bus kam velt rožinius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Labai gražus paukštis  thumbup.gif

eik jau, eik irnesakyk.gif - sitas tai jau tikrai nieko neatnes - ziurek, pakels sparnus kuria diena ir i pietus wub.gif (as kaip ta varle keliauninke galeciau irgi ispaskos tongue.gif )...
Atsakyti