Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 19, 20:54)
Na 24 mic zinau tik vienoj vietoj kur parduoda smile.gif .
Atvaryk i sveciu, jei noro turi smile.gif .

18 val jau turiu "ten" but... tai ziuresiu kaip su laiku spesiu...dar bandysiu is ryto velti...
Atsakyti
Riešinukės, iš Juperi išpeiktos vilnos lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Man netgi visai nieko wub.gif. Ta prasme vilna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 20 rugsėjo 2011 - 15:57
kok ačia paslaptinga vilna,kad tik iš lūpų į lūpas? smile.gif

gražios tos tavo riešinės smile.gif
Atsakyti
Nugi gražu thumbup.gif . Myliu tokia spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 20, 16:56)
Man netgi visai nieko wub.gif. Ta prasme vilna smile.gif

man tai riesinukes laabai jau nieko wub.gif 4u.gif
reiks ir man isbandyti ta vilna. Ji yra is Ornamentu, 24 mic., anokia cia paslaptis.
Besijuokianti, ir spalva labai liuks - gyvai sluoksnoje ji atrode ryskoka, bent jau man, pameni, kaip snekejom, o va gaminyje atsiskleide naujai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 20 rugsėjo 2011 - 17:23
Sr.upe, papasakok ka ten idomaus matei tam Bangos pastate, gal kokiu idomybiu yra.
As vakar Kauno ABC radau troickos fabriko viskozes 50 gr - 5 Lt thumbup.gif . Spalvota, grazi visai. I tas riesines pavirsiuj klojau ir tos viskozes, tai pasirode, kad kokybiska, nei spalva leido, nei pabluko velimo eigoj. Ir toki idomu marmuro efekta dave realybej.

Ir aciu visom 4u.gif .
Atsakyti
Labai dailios riešinukės wub.gif
Atsakyti
Merginos, o ar yra priemoniu vilnos kandimui panaikinti? As savo tapkes visas skalauju kondicionieriuj, pasvelneja tikrai. Bet gal yra ir kitu priemoniu? smile.gif

Suveltos avys, aciu. Kazkaip juokinga daros, kad vienas sukarpiau biggrin.gif , nesulaukus kol izdzius, nes nusprendziau, kad per siauros. Jei Juperi nebutu paprotinus, kad isdziuvusias jas lengviau uzsidet, buciau taip ir nesusipratus.
Atsakyti
grazios riesinukes.
Atsakyti
Besijuokianti, klausimuks mirksiukas.gif O kaip taaaip lyyyygiai užvėlėt kraščiuką? g.gif
Bandžiau ir kirpti kraštelį, bet vis tiek pasipešiojęs man gaunas.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 09 21, 00:01)
Besijuokianti, klausimuks mirksiukas.gif  O kaip taaaip lyyyygiai užvėlėt kraščiuką? g.gif
Bandžiau ir kirpti kraštelį, bet vis tiek pasipešiojęs man gaunas.

Išlyginau, išdžiovinau pilnai ir tada nukirpau. Kadangi jos plonos, tai krašteliui daugiau nieko ir nedariau, jis pilnai susivėlęs.
Atsakyti
įveikiau 2 poras iš Bg vilnos, džiūsta dabar. assa.gif sokiai.gif paskutiniu metu kotais rankas gelia, tai sudėtinga man jas buvo pabaigt.

gal kuri bandėt? ir žėri?
http://www.wool.lt/i...o...=54&lang=lt
Atsakyti