Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 09 19, 13:38)
jetau jetau...siandien , kad privargau su 24 mic vilna...ojeeeeeejjjj sakiau nebus ne galo ne pabaigos doh.gif

kas tai per vilna ir is kur?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 19, 14:18)
kas tai per vilna ir is kur?

as jau tau esu akis i aki sakius.... gyvai...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 19, 14:52)
as jau tau esu akis i aki sakius.... gyvai...

atleisk man, nesusipratelei, uz dideli optimistiskuma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 19, 15:06)
atleisk man, nesusipratelei, uz dideli optimistiskuma  tongue.gif

su skleroze... hmmm optimizmo mazai cia... wink.gif
Atsakyti
Suveltos avys, iš karšinio šabloną reikia daryt siauresnį nei iš sluoksnos. O santykis ilgio priklauso nuo sluoksnos, būna sluoksnos kuri traukiąsi ir mažiau už karšinį.
Atsakyti
Besijuokianti,

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Ar veliant šlepetes iš karšinio šlapinat, kai sudedat visą sluoksnį, ar po truputį dedat ir šlapinat?
Atsakyti
Koks klausimas įdomus smile.gif . Visą sluoksnį.
Jei gražiai susuktas karšinys, nieko plėšyt nereik, tiesiog atsivynioji tokią paklodę,
atsipėši, pratampai, kad visur vienodai daugmaž būtų ir kloji ant šablono. Per 15 min. ir suklota, ne taip kaip su sluoksna, valandėlę/pusantros blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 19 rugsėjo 2011 - 16:06
Besijuokianti,

Supratau mintį, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos, šiandien paskambino viena garbingo amžiaus ponia, pasirodo kažkada parduotuvėj pirko mano tapkutes. Taip sakant padėkoti smile.gif blink.gif , atseit kasdien nešioja tapkutes ir atsidžiaugt negali. Jaučiuos lyg kokią premiją gavus thumbup.gif . Galvojau užsakyt noti, o čia pasirodo padėkot po pusmečio...
Daugiau tokių klientų biggrin.gif visoms mums mirksiukas.gif

Juperi, o tau nesivėlė, pūtėsi ar tiesiog per daug šablonui užmetei? g.gif . Turiu ir aš šito gėrio pabandymui, būt gerai žinot kokiom priemonėm ginkluotis prieš išbandant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 19 rugsėjo 2011 - 18:36
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 19, 19:33)
Panos, šiandien paskambino viena garbingo amžiaus ponia, pasirodo kažkada parduotuvėj pirko mano tapkutes.  Taip sakant padėkoti smile.gif blink.gif ,  atseit kasdien nešioja tapkutes ir atsidžiaugt negali. Jaučiuos lyg kokią premiją gavus thumbup.gif . Galvojau užsakyt noti, o čia pasirodo padėkot po pusmečio...
Daugiau tokių klientų biggrin.gif visoms mums mirksiukas.gif

Juperi, o tau nesivėlė, pūtėsi ar tiesiog per daug šablonui užmetei? g.gif . Turiu ir aš šito gėrio pabandymui, būt gerai žinot kokiom priemonėm ginkluotis prieš išbandant smile.gif

ale ir is kur tu zinai kokio gerio as turiu... wink.gif
nu sablonas kaip visad, bet zinok, pagal ka jauciu, kad nesivelia-tai kai prakerpu-ziauriai neuzsivelia krastai... jau viduj balta sluoksna pilnai susivelus, o krastai tie kaip tik prakirpti...\
ryt vel pro tave vaziuosiu- nieko nereik? g.gif
Atsakyti
Na 24 mic zinau tik vienoj vietoj kur parduoda smile.gif .
Atvaryk i sveciu, jei noro turi smile.gif .
Atsakyti