Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Nu jau kokie simpatiški thumbup.gif
Atsakyti
Raganele, labai grazus paskutiniai tapukai wub.gif
Kadabra, ir Tavo veltinukai visi ispudingi bigsmile.gif thumbup.gif
Bulaukiux, tie "arbuziniai" labai istrigo i atminti is Bg karsinio thumbup.gif .

Apskritai mergaites jus cia visos saunuoles susirinkot wub.gif ir paplepat ir paveliat thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 16, 20:59)

Bulaukiux, tie "arbuziniai" labai istrigo i atminti is Bg karsinio  thumbup.gif .

dabar mislinu,ar buvo mano arbuziniai g.gif ar ne Sraunios upes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 16, 11:42)
ikelk nuotrauka, geriau matysis slepeciu proporcijos.
jeigu tikrai super geros, storos ar labai artimos sirdziai (kokiu nesinori aisku mest) - kirpk tiek, kiek reikia, o i iskirpta vieta isiuk numegzta stulpeliais mezginio gabalelio ar placia guma (na, neisivaizduokit baisiai - tikrai galima kazka sumeistrauti, ypac su mezgimu - tik va visgi reikia matyti slepetes). Jeigu taip darytum, tai ir iskirpto krastelio apvelt nereiktu - sutvirtintum siudama.

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 16, 13:23)
Pritariu Kadabrai. Jei nesitingi zaist, kodėl gi nepabanzius. Galima gi ir gumele, sniureliu suvarstyt. Tik jei kantrybes nera, kartais paprasciau naujas suvelt, bent jau man:ax: .

QUOTE(Katinytis @ 2011 09 16, 14:08)
Aš irgi kaip Kadabra siūlyčiau pažaist ir išgelbėt, jei gerai gavosi ir storis ir tik siaurumas yra pagrindinis trūkumas  ax.gif .

Merginos, dėkui už patarimus, tikrai kiek idėjų! 4u.gif ..su guma suvarstyt nė nesugalvočiau. Įkeliu foto, bet visgi kol kas paliksiu netaisytas, neblogai MB pratampė man jas! Jei galiausiai paaiškės, kad per žema keltis, suksiuos cool.gif

user posted image

...
mumiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 17 rugsėjo 2011 - 00:15
Man irgi mumiai patiko thumbup.gif .
O su guma suvarstytus as maciau kazkokius firminius batus, ziauriai cool atrode, tokie pilki ir rekiancios gumeles. Pavaikstai po batus internete ar parduotuvej, ir tu ideju prisirenki paciu ivairiausiu. Taip sakant visi "dviraciai" seniai israsti, tik pasinaudot reikia smile.gif .
O tapukai pilkieji dailus 4u.gif , nieko jiems netruksta. Tokius ikirpt skeltuku ir nieko nedaryt (nesiut gumos, ko nors nevarstyt) man rodos butu negerai, nes ju uzkulnis ir borteliai minimalus, smukciotu nuo kojos. Jei kelti ikirpt, mano nuomone kazkuo sutvirtint butinai reiktu.
Atsakyti
Ačiū už mumių pagyrimus smile.gif

Pilkosios labai lygios gražios, manau nešiojant prasitemps kiek reikia smile.gif man paprastai prisitaiko prie kojos, ypač jei iš karšinio, sluoksninės kietesnės.

O niekas nebandėt blauzdinių velt? Aš 2 metus bandau nusimegzta, ale tik vieną numezgiau - nepakenčiu 5 virbalų doh.gif lotuliukas.gif gal sakau nusivelt - labai reik prie tokių kailinių klumpių g.gif tik kaip ten jos laikysis misliju
Atsakyti
Raganelei, kai tu dingsti, jau zinau - atnesi ka nors naujo biggrin.gif - grazus tavo mumiai wub.gif
Rittule, tavosios vyr.slepetes nemazokai iskirptos, turint galvoja, kad jos turi tik maza borteli. Pas Besijuokiancia irgi yra tokiu bekulniu, bet jos priekine slepeciu dalis ilgesne ir aukstesne ties keltimi - cia puikus sprendimas - nekrenta nuo kojos. Jeigu trukdys per zema keltis, manau, kad butu geras sprendimas is vis jas priekyje dar pakirpus ir primezgus (ir spalva, ir modelis tam tinkamas, nera jokio dekoro - gali naudoti bet kuria turima vilnoniu ar kokiu kitokiu siulu spalva - prie pilkos tiks, ziuretusi tikrai liuks).
Atsakyti
Dzūke, gražūs tavo mažuliai 4u.gif
Raganele, o troliai tai wub.gif . Ir spalvos tokios ryškios.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 17, 09:40)
*O su guma suvarstytus as maciau kazkokius firminius batus, ziauriai cool atrode, tokie pilki ir rekiancios gumeles.
**O tapukai pilkieji dailus 4u.gif , nieko jiems netruksta. Tokius ikirpt skeltuku ir nieko nedaryt (nesiut gumos, ko nors nevarstyt) man rodos butu negerai, nes ju uzkulnis ir borteliai minimalus, smukciotu nuo kojos. Jei kelti ikirpt, mano nuomone kazkuo sutvirtint butinai reiktu.

* aha, Camp'eriai 4u.gif MB vis žvilgčioja į juos, tikrai originaliai atrodo ir šiaip firma super..
**dėkui 4u.gif

QUOTE(raganele @ 2011 09 17, 10:23)
*Pilkosios labai lygios gražios, manau nešiojant prasitemps kiek reikia smile.gif man paprastai prisitaiko prie kojos, ypač jei iš karšinio, sluoksninės kietesnės.

**O niekas nebandėt blauzdinių velt? Aš 2 metus bandau nusimegzta, ale tik vieną numezgiau - nepakenčiu 5 virbalų doh.gif  lotuliukas.gif gal sakau nusivelt - labai reik prie tokių kailinių klumpių g.gif tik kaip ten jos laikysis misliju

*žinai ir aš taip tikiuosi smile.gif
**nebandžiau, bet tu bandyk biggrin.gif ..dėl laikymosi tai galvoju, kad jas tokias pasmukusias reikėtų daryt, tada nenučiuožtų, ilgokos turėtų būt g.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 09 17, 10:24)
Rittule, tavosios vyr.slepetes nemazokai iskirptos, turint galvoja, kad jos turi tik maza borteli. Pas Besijuokiancia irgi yra tokiu bekulniu, bet jos priekine slepeciu dalis ilgesne ir aukstesne ties keltimi - cia puikus sprendimas - nekrenta nuo kojos. Jeigu trukdys per zema keltis, manau, kad butu geras sprendimas is vis jas priekyje dar pakirpus ir primezgus (ir spalva, ir modelis tam tinkamas, nera jokio dekoro - gali naudoti bet kuria turima vilnoniu ar kokiu kitokiu siulu spalva - prie pilkos tiks, ziuretusi tikrai liuks).

dėkui už patarimą 4u.gif paprastai ilgesnę priekinę dalį ir darau, bet išmušė matyt toks dydis mane iš vėžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 09 17, 15:34)
* aha, Camp'eriai  4u.gif MB vis žvilgčioja į juos, tikrai originaliai atrodo ir šiaip firma super..

Na taip, tie patys biggrin.gif.
Kad jau lygiuotis, tai į geriausius lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 17, 10:23)
Ačiū už mumių pagyrimus smile.gif

O niekas nebandėt blauzdinių velt?

nebandziau, bet noretusi. maciau nuveltas, sone susisega su spaudem ar lipukais. galvoju ar tik ne Oksytes buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 09 17, 15:15)
nebandziau, bet noretusi. maciau nuveltas, sone susisega su spaudem ar lipukais. galvoju ar tik ne Oksytes buvo g.gif

Ne mergytes, as ir tik galvoju, bet nuvelusi dar nebuvau smile.gif
Kazkada rodziau nuorodas, bet tai buvo seniai 4u.gif
Atsakyti